![]() |
Gökhan ünal beşiktaşa Kayserispor’da oynadığı futbolla ve attığı gollerle uzun bir süredir büyükleri peşinden koşturan Gökhan Ünal, Beşiktaş ile prensipte anlaştı. Star Gazetesi'nin 11 Mart 2007 tarihli haberine göre, yıldız oyuncu dün Beşiktaş’ın Ankara’da kamp yaptığı Sheraton Otel’e camları siyah bir jeep ile geldi. Otelin arka kapısından gizlice içeri giren Gökhan, çıkışta İbrahim Toraman’ı ziyaret ettiğini açıkladı. Ancak yıldız futbolcunun Beşiktaş kampında Siyah-Beyazlı yöneticilerle görüştüğü ve el sıkıştığı öğrenildi. Galatasaray’ın da peşinde koştuğu Gökhan Ünal’ın, Beşiktaş ile sezon sonunda 2+1 senelik sözleşme imzalayacağı da ifade edildi. Kaynak:star |
inş doğrudur ama sanmıyorum |
ne guzel olur bobo gokhan ıkılısı |
inş dogrudur |
inşallah doğru bi haberdir bide mehmet topuzu alırsak süper olur |
bobo gider gokhan unal gelir... |
bence Gökhan Ünal büyük takim oyuncusu degil... |
kimler geldi daha once anadoludan ne yetenekli golculer hangisi piyasada şimdi gokhandan da bir şey olmaz bjk olur gider olan gene bize olur elimizde patlar |
Güleçin hali ortada Bobo ile berbaer geldi bu takıma ama o nerde Bobo nerde. Kapağı büyük takıma atana kadar bizim yerli oyuncuların hevesi. Ondan sonra yan gel yat... Hey gidi İlhan Mansız... Büyük futbolcuydun ama yazık oldu. Ama yine de Gökhan Ünal Güleç'e göre kesinlikle daha kaliteli bir golcü. Alınabilir de alınmayabilir de. sonuçta golcüden daha çok ihtiyacımız olan bölgeler var. Her sene golcü transfer edilmesi şarttır diye bir kural mı var? |
inşaallah gelirr de imzayı gormeden inanmam.... |
gelse cok büyük katki saglar bize ama biraz zor avrupaya gider herhalde |
defansa saglam oyuncu lazım 2 tane.fiziği kuvvetli.kanatlarda önemli.golcuye gerek yok. |
Gökhan ünal beliktaşa Konu başlığı bile yalan diye haykırıyor...(beliktaşa) |
GÖKHAN GÖKHAN GÜLEC IN YERINE GELSIN |
benim gözüm mehmet topuzda o daha önemli bir transfer olur |
zaten sezon sonu alcaimiz adamlar bellii 2 yabancı biri stoper biri orta saha gokhan unal-mehmet topuz-ali bilgin- bitane daha türk aliriz başka transfer yapmayiz ...ama kimi alirsak alalim gelecek sene iyi bi kadro kurmalyıız şampionlar ligi için..... |
Bobo ile aynı özelliklere sahip ve bence çok gereksiz bir transfer olur..Devre de olsa hani yararlı olur derdimde şimdi sezon başlarken adam gibi kral bir santrafor alacağımıza gökhanı alırsak yuh derim.. |
bobo ile benzer özellikte gerek yok sivastan mehmet yıldız alınsın daha yararlı olur |
Gökhan Gülec Bu Sene Cok Kötü... Onun Yerine Gelebilir... ßence Nobre iLe Bobo Süper Ikili Olusturdu.. Nobre Defans Yorup Boboya Boş Alan Oluşturuyor.. Yedek Olabilir Derim ßen gökhan İcin... Cunkü Bobo Cok Daha İyi oLacak... |
Benim için futbol kaleden başlar o yüzden sağlam kaleci sağlam defans gerektiğine inanırım...yani forvetten önce defans sorunu çözülmeli...onun dışında bu takım ciddi derecede kanat problemi çekiyor...her iki kanat içinde geçerli....yani şöyle iki kanat oyuncumuz olsa sürekli içerilere süper ortalar kesse Nobre de istedihi hava toplarını alsa daha güzel olurdu...golcü alınmasın demiyorum Gökhan'a iyi para bayılırız diye düşünüyorum onun yerine avrupadan sağlam bi golcü , canavar gibi bi golcü alsak süper olur.... |
gökhan saten gecen senede gelmek ısatıyodu ama vermeyen kayseri |
vallaha bobo gitsede kalsada gökhan ünal gibi forvet şart |
Alıntı:
|
gökhan ünal bana kalırsa sinan kaloglu gibi yani büyük takımLarda oynayamaZ.. |
Gökhan ÜNAL ın gelirse şayet çok ta yararlı olacağını sanmıyorum bana göre sırada bir forvet |
ilginç görüşme... Kayserispor'un yıldızı Gökhan Ünal, Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele arka kapıdan girdi Kayserispor'un golcü yıldızı Gökhan Ünal, Beşiktaş'ın kamp yaptığı oteli gizlice ziyaret etti. Gökhan, cumartesi akşamı siyah-beyazlıların kaldığı Sheraton Otel'e, camları siyah bir jiple geldi. Otele, arka kapıdan giriş yapan golcü, yakın arkadaşı İbrahim Toraman ile görüştüğünü ifade etti. Toraman da "Gökhan yakın arkadaşım. Yarım saat görüştük ve gitti" derken; Gökhan'ın siyah-beyazlı yöneticilerle görüştüğü de iddia edildi. (Fotomaç) |
inş doğrudur. gökhan ünal bjk nin aradığı tipte bir santrafor, çok gol atar... |
Forza bobo ..gokhan gelırse fenere gelen zafer bıryol gıbı olur bence |
Beyler siz değilmiydiniz Gökhan Alınsın diyen...Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ilgili bi topickvardı ne kadar çok uzamış ve mesaj atılmış bir topickdi...Gökhan için benimde soru işaretlerim var...Bizde oyuna sonradan girip skoru değiştirebilecek bir golcü yok..Aslında İ.Akın bunu yapabilir ama Tigana da onu kullanmayı pek düşünmüyor... |
gökhan güleç kiraya verilir,gökhan ünal gelir |
Alıntı:
|
İnşallah gelir!.. Ama çok pahalıya almamak lazım.. |
çok iyi transfer olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
eğer ki bu aralar uzatılmadıysa sezon sonu sözleşmesi bitiyor... |
4 yıllık sozlesmeye imza atmıstı sene basında diye hatırlıyorum |
Doğru olma olasşığı bence fazla ;) |
eğer ki gelecek sezon ş.liginde mücadele edeceksek kesinlikle gökhan ünal,mehmet topuz veya ali bilgin alınmalı derim ayrıca stoper yabancı olarak eğer ki büyük bir yıldız alınmayacaksa stepanov mutlaka alınmalı. |
iinsallah bu haber dogrudur Gokhan Unal bize cok faydali olur bence ozellikle gol vuruslarını cok iyi |
Gokhan Gelirse Boboyla beraber oynarlar heralde ama Bobo satilirsa ne olur bilemem... |
Türkiye`de Saat: 22:44 . |