![]() |
bence alınmalı iyi bir yedek olur |
istediğim 2-3 adamdan biri inşaallah gelir. |
Alıntı:
gökhan güleç bu sene kaç maçta şans buldu lütfen hesabı yapın ona göre yorum yapınız bence. nobre kadar şans alsaydı belkide şimdi 15 golü vardı. |
Gökhan Ünal Güleç'e göre kesinlikle daha kaliteli bir golcü, bunun aksini düsünün cok azdir.. |
bence gokhan unaldan ancak bjk da yedek olur baska bisi olmaz..bize daha iyisi lazim |
Alıntı:
Sağolsun bize gelen gençler ellerinden geleni artlarına bırakmıyorlar ki aman takıma girmeyeyim. Gökhan Güleç' son maç için demiyorum ama çok zayıf kalmış. Bir Boboya bakın bir Gökhana.... Belki daha fazla şans verilmesi gerekiyor ama o da ancak böyle sakatlık zamanlarında veriliyor maalesef.. |
bu adam cok is yapar cunku boyu ve fiziki gucu ve teknik olarak cok iyi hakan sukuru ikiye katlar hem duyduguma gore Az hollandadan gokhani da istiyor adamlar hayran kalmislardi zaten..... |
Alıntı:
|
Rubin Kazan 4 milyon euro teklif etti büyük ihtimalle sezon sonu satacaklar diye duydum... |
ibrahim akın bize yeter. önemli olan ibrahim akını kazanmak |
bence gelmesi cok faydali olmaz nolur anca...Şu eziklerdeki Semih gibi olur yedek durur mac iyi gitmiyorken yada forvet isteneni vermiyorken oyuna girip skor degistirmek icin alinir...Ana kadyoda oynuyacagini sanmiyorum o yuzden pek yararli olacagini sanmiyorum...Judge21 dedigi gibi Akin i kazanmamiz lazim |
büyük takım topçusu deil tökezler bizde ama iyi topçu |
İnşallah gelir. Ama Ünalı alıp da boboyu gözden çıkarıyorlarsa istemem. bobo geldiğinde çaylaktı ama sağlam oyuncu oldu. |
Alıntı:
|
insallah gelir... Gülec den 3 gömlek üstün |
bekliyoruz senin hemserim gokhan unal :P |
bence süper transfer olur eğer büyük takımsak alternatif çok olmalı bence bu sene 3 yabancı 2 yerli transfer yapılmalı...stoper-sol kanat-forvet yabancı olmalı...!benm fikrim bu..! |
g.ünal ı diğer futbolcularla karıştırmayalım müthiş oldu kesin alınmalı rakiplere kaptırmamak için alınmalı en başta yönetim 2 senedir transfere para harcamıyor fazla artık zamanı geldi |
çok iyi olur bobo ve gökhan ünal iyi ikili olur |
BENCE GOKHANDAN ONCE TOPUZ ALINMALI |
bencede hem mehmet topuz hemde gökhan kesin alınmalı gökhan yedek düşünülcek bir oyuncu değil koy bobo nun yanına sonra izle cümbüşü |
haber ne kadar dogru bilmem ama eger anlasilmissa iyi oyuncu oda diger anadolu kluplerinde parlayip gelenlerden bazilari gibi olmaz ama once formayi giyip imzayi atsin ondan sonra |
waLLa şu medya gökhan La mehmeti hangi takıma göndermedi ki maşaLLah hem ezikLerde hem cinconLarda hem bizde ne zaman formayı giyer(imzadan sonra yoksa çağdaş oLayını da biLioz:D:D:D:D) o zaman tartışırız ii oLup oLmadığına şimdi boşa kürek saLLamayaLım bence.... |
Son Dakika Son Dakika SIMDI TELEGOL DA SOYLEDILER BESIKTAS MEHMET TOPPUZ VE GOKHAN UNALLA ANLASMIS ISHALLAH DOGRU DUR OLEEEE......:D |
ewet kardeşim ben de isledim inşallah doğrudur ya... |
onlar sadece dikkat çekmeye çalışıolar..adamlar oturmuş Beşiktaş şunu almalı bunu almamalı, rıza ya şöle davrandılar ama samet e aynısını yapmamalılar diye muhabbet ediolar.Beşiktaş ın sorunu Beşiktaş ı ilgilendirir ve o lakayıt muhabbet eden adamlardan sağlam haber çıkmaz. ama keşke mehmet topuz gelse:) |
bu gün imza atılcak dediler işallah doğrudur. |
fanatik gazetesinin haberini ilettiler fotomaç gazetesinde de bu transferlerle ilgili bilgi var inşallah bu heber doğrudur |
bu haberle bi ilgisi yoktur umarım sakadan ibaret degıldır yanı SABAH - 27 Mayıs 2007, Pazar - Mehmet Topuz'dan Beşiktaş'a İmza!.. |
Uçakta imza İsmail ER 27 Mayıs 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3435946.jpgBeşiktaş kafilesi ile İstanbul’a dönen milli oyuncunun önüne sürpriz bir sözleşme koydu. Topuz, "Kayseri yönetimin haberi olmadan olmaz" dedi, baskılar sonrası imzaladı. İbrahim Toraman da bu olayın şaka olduğunu açıkladı. BEŞİKTAŞ, Kayseri’de sezonu kötü bitirirken, kafilenin dönüş uçağında yaşananlar herkesin keyfini yerine getirdi. Siyah beyazlı takımın özel uçağında Milli Takım kampı için İstanbul’a dönen Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz da vardı. Yöneticilerden Mario Berk, Topuz için özel olarak hazırladığı sözleşmeyi milli oyuncuya sundu. İbrahim Toraman da Topuz’u imza konusunda ikna etmeye çalıştı. Mehmet, "Yönetimin haberi olmadan bir şey yapmam. Ama siz neyi imzalamamı istiyorsanız imzalarım" diyerek sözleşmeyi imzaladı. Toraman buyapılanların tamamen şaka olduğunu söyleyince uçak bir anda kah kaya boğuldu. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal, Beşiktaş kafilesi ile mutlu bir yolculuk yaptıklarını ifade ederek, "İstanbul’a gelirken kendimizi Beşiktaşlı gibi hissettik. Hiçbir zaman rakip takımın oyuncusu gibi görmedik" dediler. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot ise, "Sözleşme bir espriydi ama gözünü kırpmadan imza atması bizleri sevindirdi. Kayserispor yönetimi ile konuşmadan kesinlikle böyle bir olayın içinde olamayız. Ancak Mehmet ve Gökhan gibi 2 yıldızı takımımızda görmek isteriz" diye konuştu. |
çok gerçekçi duruo:) ben de umarım şaka diildir.. |
bobo ondan 10000000 kat daha iyi bence gokhan unala gerek yok m.topuz gelsin yeter 2 de yabanci al sana sampiyon |
gokhan gelmeli forvet hakkını turkten kullanırsak on libero ve defansa yabancı alırız |
calla gerlise çok iyi olur sağ kanada topuz yozgatlı ikilisi alınır bek te topuz önünde yozgatlı soldada wome veya üzülmez ortada g.zan veya hyypia ile toraman birde önlibere aldıkmı çok iyi mavuba gibi appiah gibi bu takımı kimse tutaman ne kolay kolay gol yeriz nede bobo g.ünal nobre 3 lüsüne dayanacak defas olur 2 sini tutarlar 60 da öteki girer onu tutamalar o çakar |
Bizim uçakta gelmeleri ve oluşan sıcak ortam Kayseri'ye güzel mesaj oldu bence...Gitmek isteyen adamı tutmazlar sanırım... |
mehmet topuz ve gökhan ünal gs de. karşılığında kayseriye orhan ak cihan ve hasan kabze verilecek özgürcan kiralanacak. 3 miyon euro üste para verilecek. dün akşam seyrettiğim 5 spor proğramının 3 tanesinde bu şeklide söyledi. Gs nin hocasının kalli olduğu beşiktaşın ise denizli olcağı, denizli konusunda mehmet özdilekte ipuçları verdi. |
Alıntı:
|
bjk transferde 2 adam üzrine yoğunlaşsın mehmet topuz gökhan ünal eğer başka takıma bunlar transfer olursada yönetim istifasını hazırlasın çünkü seneyede şampiyonluk kaçmış demektir |
Türkiye`de Saat: 22:27 . |