![]() |
gökhan saten gecen senede gelmek ısatıyodu ama vermeyen kayseri |
vallaha bobo gitsede kalsada gökhan ünal gibi forvet şart |
Alıntı:
|
gökhan ünal bana kalırsa sinan kaloglu gibi yani büyük takımLarda oynayamaZ.. |
Gökhan ÜNAL ın gelirse şayet çok ta yararlı olacağını sanmıyorum bana göre sırada bir forvet |
ilginç görüşme... Kayserispor'un yıldızı Gökhan Ünal, Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele arka kapıdan girdi Kayserispor'un golcü yıldızı Gökhan Ünal, Beşiktaş'ın kamp yaptığı oteli gizlice ziyaret etti. Gökhan, cumartesi akşamı siyah-beyazlıların kaldığı Sheraton Otel'e, camları siyah bir jiple geldi. Otele, arka kapıdan giriş yapan golcü, yakın arkadaşı İbrahim Toraman ile görüştüğünü ifade etti. Toraman da "Gökhan yakın arkadaşım. Yarım saat görüştük ve gitti" derken; Gökhan'ın siyah-beyazlı yöneticilerle görüştüğü de iddia edildi. (Fotomaç) |
inş doğrudur. gökhan ünal bjk nin aradığı tipte bir santrafor, çok gol atar... |
Forza bobo ..gokhan gelırse fenere gelen zafer bıryol gıbı olur bence |
Beyler siz değilmiydiniz Gökhan Alınsın diyen...Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ilgili bi topickvardı ne kadar çok uzamış ve mesaj atılmış bir topickdi...Gökhan için benimde soru işaretlerim var...Bizde oyuna sonradan girip skoru değiştirebilecek bir golcü yok..Aslında İ.Akın bunu yapabilir ama Tigana da onu kullanmayı pek düşünmüyor... |
gökhan güleç kiraya verilir,gökhan ünal gelir |
Türkiye`de Saat: 03:35 . |