![]() |
aman hayatta inanmam |
tigana aklını basına al :mad: |
bu nerden çıktı şimdi.....!!!!!! |
sizi tiganayı bir kere daha gözden gecirmeye davet ediyorum tigana acaba ne yaptıgının farkındamı ? http://www.besiktasforum.net/forum/s...ead.php?t=2596 |
Sayın Tigana Beşiktaşlılığın duruşunu bilmiyor galiba... Gazeteleri bugün elime alıyorum ve demeçler aynen şöyle: Alex'ten ricamız sağ ayağını kullansın, sol ayağı tehlikeli oluyormuş.. Ohaaa oldum yani... Sergen Beşiktaşın bir semboludur.. Top oynasada oynamasada Beşiktaş'lıdır, Beşiktaş'lı kalır.. Tıpkı Galatasaray'ın Hakan'ı gibi.. Eğer bunlar böyle bir futbolcuya sahip çıkıyorlarsa bizimkilerde çıkamıyorlarsa YAZIKLAR OLSUN..... SEVMİYORUM ULAN YILDIRIM DEMİRÖREN YÖNETİMİNİ VE TEKNİK KADROSUNU... DEFOLUN GİDİN ARTIK, YETER ARTIK YEDİĞİNİZ... Biz sizlere aşık değiliz.. Defolun gidin... |
Bu TIGANA yı da anlamak mumkun degıl .Ne yapmaya calışıyor bellı degıl . Nereye kadar gıdıcek bu boyle....... |
tigana harbiden saçmalamış eziklerin hakkından bi sergen gelir |
yok canım Ya bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Zıbıdığın biri gelio takımın ortadaki direği gitsin takım s....ilsin dio.yönetimde eywallah dio.bu olacak şey değil yaa.Sergen diosunuz.bu takıma yıllarını wermiş.her kupamızda adamın alın teri war.şimdi sergeni iki günlük adam için harcayacaklarsa sıfatlarına tükürim.Ama bana balon haber gibi gelio.tamamen saçmalık çünkü bu.!!! |
herseyi anladimda , su serefsiz basin tigananin demiroreni aradigini nerden biliyor ? tigananin evine cihaz mi yerlestirdiler ?? ezik medya , final oncesi morellimizi bozmak istiyorlar |
Böyle saka mi olur ya Tigana?:mad: |
| Türkiye`de Saat: 22:27 . |