![]() |
Yaya Toure Monaco'dan Ayrılıyor! Hadi Yönetim!.. Monaco'nun ve Fildişi Sahillerinin ön liberosu. Az önce Canal-1'de söyledi.Toure teknik direktörü ile kavga etmiş ve takımın kampından izinsiz gitmiş. Bence bu durumda hiç kaçırmamamız gereken bir adam. Patrick Vieira'nın gencini alırız alırsak. 1.87 cm boyunda 78 kilo.Ön libero oynuyor.24 yaşında. Arsenalli Kolo Toure'nin kardeşi.Monaco'ya bu sene geldi. Daha önce 2 yıl Abidjan'da,2 yıl Beveren'de,2 yıl Metalurg Donetsk'de,1 yıl da Olympiakos'ta oynamıştı. Bu sene 24 maç oynadı 2 golü 5 asisti var Ligue 1'de. Yönetim hemen girişimlere başlamalı. Olaylar sıcakken. Monaco'dan kopma noktasında. Bu arada Yaya Toure 2005-2006 sezonunun Mayıs Ayında Beşiktaş'ın gündemine girmişti. İşte o haber : Gökhan Keskin ile Zeki Önatlı, Yaya Toure'yi izlemek için Donetsk'e gidecekti. Ancak Eurovision nedeniyle uçak bileti bulunamadı Plasil olmayınca... Souleymane Youla’yı bitirip forvet sorununu çözen Siyah - Beyazlılar, rotayı ön liberoya çevirdi. Jaroslav Plasil, Monaco’da kaldığı için gündemine menacerlerin ısrarla önerdiği Yaya Toure’yi alan Beşiktaş teknik heyeti, ilginç bir engelle karşılaştı. Ukrayna ligi takımlarından Metalurh Donetsk’te oynayan Afrikalı yıldızı izlemek üzere Donetsk şehrine gitmeye hazırlanan Gökhan Keskin ile Zeki Önatlı, bilet bulamadıkları için İstanbul’da kaldı. Keita da yeniden! Vizelerini alan Keskin ile Önatlı, dün gece Donetks’te yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’nı hesaba katmadı. Sadece Kiev aktarmalı ulaşılabilen kente, yarışma nedeniyle akın olduğu ve uçak biletlerinin aylar öncesinden tükendiği ortaya çıktı. Arsenalli Kolo Toure’nin kardeşi olan 1983 doğumlu Yaya Toure’nin durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Öte yandan daha önce pahalı bulunan Keita konusunda da pazarlıkların devam ettiği vurgulandı. http://www.goal.com/resultsimg/5429.jpg http://photos1.blogger.com/blogger/8.../yayaToure.jpg |
cok guclu bir oyuncu alınsa ii olur |
iyi adam. |
Yemin ederim ben her iki haftada bir hayal takim kurarim kendi kendime gelecek sezon transferleri ile birlikte.... ön libero olarak ilk aldigim oyuncu yaya touredir!!! güclü fizigi var ama teknigi de son derece iyi... ilac olur vallahi bize... ama transfer bedeli bi 5-6 milyon euro tutar kanimca... :S |
bu forumda ismi yazılan en iyi futbolcu. alabilirsek büyük iş yapmış oluruz. ortasahayı çözer. defansı da rahatlatır. defansif oynamasına karşın mükemmel asistleri var. inşallah alınır. eğer tribünden bir oyuncu ismi bağırılıp yönetime duyurulacaksa bu yaya toure olmalı... |
Bunu bizim görüp bilmemizin bir önemi yok yöneticilerin haberdar olmaları lazım . |
Colloccini ve Toure Tigana engeline takilsada Rico gibi yonetim agirligini koyup almali |
Transfer edemezsek kiralariz herhalde Monaco da boyle bir oyuncusunu kolay kolay kaybetmek istemez kiralayabilirsek buyuk is basarmis oluruz.Coloccini bi gelsin gerisi cok cok onemli degil... |
İi adam ama sorunlu adamlarla uğraşmayalım derim |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardesim kulup bu oyuncuya 5-6 milyon euro verebilirmi???Delgadoya bakma onu ulker aldi,ama zor bide nerden baksan monaco Di Vaio,Vieri gibi oyunculari alabiliyo,Saviolayi da kiralayabiliyo...Onemli olan hangi takimdan gelecegi degil ne isler basaracagidir bunu unutmayalim... haddimizi bilerek ise girecez bu olmazsa makeleleyi veya vierayi alacak durumumuz yok..Kulubun maddi durumunu da goz onune alirsak kiralamak en mantikli yontem haaa sezon sonunda 3-4 milyon euro bonservisi alma maddesi olursa ona da karsi gelmem ama su an icin bonservisiyle almak zor kaldiki su anda biz ilgileniyoruz ama baska kulupler de ilgilenecektir... |
yalnız şunu söyleyeyim Kolo Toure onu arsenale getirmek için ikna etmiş ve wegerde çok istiyormuş bu trasferi.. |
bu adamı alsak o zamanda yaya kaldık gibi salak salak espriler türerse şaşmayın derim ben..canı sıkılan medyanın gubidik halleri işte naparsınız |
iyi adam yararli olur |
bence iyi bir adam alinirsa ise yarayacaktir. |
yasi da genc hem günü kurtarmak hem de ileriye dönük cok yararli transfer olur, ama getirmek zor gercekten! |
evet alın bunuda kırmayın arkadaşları lütfen |
Ya Bizim Kampıda Terkederse :D |
benimdeforumda gördüğüm en iyi futbolculardan tam bjk nin aradığı önlibero hem çok koşuo hem de ayağa topoynuo inanılmaz iyi olur bjk ye gelirse çok isterim ama basiretsiz yönetim alamaz |
ÇOK İİİ OLUR |
bencede bu tipte oyuncu lazım mavuba gibi bu gibi koşan basan korkmayan bir oyuncu brezilyalılar falza narin oynuyorlar sakatlanma korkusundan basamıyorlar onlardan pek ön libero ii olmuyor yavaş oluyorlar ama böyle oyuncular büyük güç katıyor takıma böyle bir transfer yaparsak en az 3-4 sene sıkıntı cekmeyiz |
valla yaşıda musait bence alınabilir... |
sissoko ile toure en begendigim ön liberolar... monaco#ya arasi bozuk oldugunu bende duymustum... bu fhafta em kendi kalesine gol atti hem kirmizi kart yedi daha da bi bozulmustur insallah :D |
Bize biraz zor gelir degeri 10mio€ civarinda ve sanirim Avrupa kulüpleri pesine düsecektir. Biz Toure yi gecen sene, onu kimse tanimazken almaliydik. o zaman pahaliya mal olmazdi. |
beşiktaşa gelirmi gelmezmi bilmem ama gelirse çok iyi bi topçuya sahip olurus inşallah gelir.. hadii hayırlısı... |
alınsın bu adam inş |
TEK kelime alınabiliosa alınmalı |
TOULOUSE DA OYNAYAN EMANA İSİMLİ FUTBOLCU MUKEMMEL |
bu yönetimden bişi bekleme alayı kazmaaa...!defolun gidin artık yaaa...! |
Bence Arsenal alıcak ve 2 kardeş aynı takımda olucaklar...Hayal kurmayalım bunlar büyük takımların takim ettiği adamlar tanınmadan almak mesele... |
kleberson takasta kullanılabilir |
chelsea bu oyuncuyu takip ediyo yanlış hatırlamıyorsam 18 milyon euro geçen yıl arsenal teklif etmişti bonservise bence makalele çok iyi tercih olur |
Lucescu birkaç sene önce harıl harıl ön libero aradığımız dönemde BEŞİKTAŞ'a bu oyuncuyu önerdi o dönem Ukrayna'da Metalurg Donetsk'te oynuyordu ve cüzi bir bonservisi vardı ama şimdi...! |
1_ gelmez 2 yönetim bunu alacak kadar lobi sahibi değil. |
istediğim bu transferi gündemde tutmak bu adam bjk nin tam aradığı adam arkadaşlar inanılmaz bir ön libero |
BJK için biçilmiş kaftan ama yönetim lazım almak için klebersonu öner başka bişey yap alttan gir üstten çık al derim benön libero ve oyuna müthiş top sokuyo |
Alıntı:
Gravesen yada Yaya Toure Alınmalı.. Lucescu Geliyor Yaya'yı Oda İsteyecektir. |
Yaya Toure (mükemmel bir ön libero) |
yönetim 34 lük Makelele'yi alacağına parayı bastırsın 24 lük Yaya Toure'yi alsın. Pili bitmiş adam istemiyoruz!! |
arkadaşlar videoları bir daha seyrettim de bu adamı bize yedirmezler gibi geliyor. alırsak ikinci pascal olur ama çok zor. yönetimin fazla yapacağı bir şey olduğunu da sanmıyorum onlarda almak ister ama bize yedirmezler gibi |
| Türkiye`de Saat: 13:39 . |