![]()  |  

kleberson takasta kullanılabilir   |  

chelsea bu oyuncuyu takip ediyo yanlış hatırlamıyorsam 18 milyon euro geçen yıl arsenal teklif etmişti bonservise bence makalele çok iyi tercih olur   |  

Lucescu birkaç sene önce harıl harıl ön libero aradığımız dönemde BEŞİKTAŞ'a bu oyuncuyu önerdi o dönem Ukrayna'da Metalurg Donetsk'te oynuyordu ve cüzi bir bonservisi vardı ama şimdi...!   |  

1_ gelmez 2 yönetim bunu alacak kadar lobi sahibi değil.   |  

istediğim bu transferi gündemde tutmak bu adam bjk nin tam aradığı adam arkadaşlar inanılmaz bir ön libero   |  

BJK için biçilmiş kaftan ama yönetim lazım almak için klebersonu öner başka bişey yap alttan gir üstten çık al derim benön libero ve oyuna müthiş top sokuyo   |  

Alıntı:  
 Gravesen yada Yaya Toure Alınmalı.. Lucescu Geliyor Yaya'yı Oda İsteyecektir.  |  

Yaya Toure (mükemmel bir ön libero)   |  

yönetim 34 lük Makelele'yi alacağına parayı bastırsın 24 lük Yaya Toure'yi alsın. Pili bitmiş adam istemiyoruz!!   |  

arkadaşlar videoları bir daha seyrettim de bu adamı bize yedirmezler gibi geliyor. alırsak ikinci pascal olur ama çok zor. yönetimin fazla yapacağı bir şey olduğunu da sanmıyorum onlarda almak ister ama bize yedirmezler gibi   |  
| Türkiye`de Saat: 17:08 . |