![]() |
güle güle:D :D :D |
bence de 3.5 dan aşşağı verilcekse verilmesin |
bu sefer gidici galiba |
walla gitmesi beşiktas içinn daha hayırlı olacaga benziyor artıkk...Çunku takıma her gecen gun daha fazla katkı sağlıcağına aksını yapıyorr... |
nerde o günler |
kleberson u en az 3 milyon euroya satacaktır yönetim ön liberoyada fahri tatan veya koray oynacaktır. |
Alıntı:
Oynamadığı zamanlarda takımda yokluğu hiç hissedilmeyen etkisiz elaman. |
Alıntı:
koray, serdar, fahri üclüsü bize nobre, bobo, gülec üclüsünü aratmazlar.. dostcakalin.. |
Beşiktaş'ta kalamam İsmail ER 20 Ocak 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2746322.jpgRusya, Ukrayna ve Yunanistan’dan teklifler alan Brezilyalı futbolcu, "Beşiktaş’ı çok sevmeme rağmen iyi bir hava yakalayamadım. Gitmek en doğrusu" dedi. Siyah beyazlılar, Kleberson’un yerine ön libero arayışına başladı. BEŞİKTAŞ’ta en çok tartışılan isimlerin başında gelen Kleberson Türkiye’den ayrılma kararı alırken, siyah beyazlı yönetim Brezilyalı oyuncunun yerine ön libero arayışına başladı. 2005 yılında büyük umutlarla transfer edildiği Beşiktaş’ta bekleneni veremediği için ağır eleştirilere hedef olan Kleberson, sözleşmesinin fesih görüşmelerini yürütmesi için menajerini İstanbul’a çağırdı. Rusya, Ukrayna ve Yunanistan’dan öneriler alan Kleberson’un, menajerine, "En kısa sürede Türkiye’den ayrılıp, gelen tekliflerden birini değerlendirmek istiyorum. Beşiktaş’ı çok sevmeme rağmen iyi bir hava yakalayamadım. Teknik direktörümüzün bana pek sıcak bakmadığı bir gerçek. Tigana sürekli takımı gençleştirmek istediğini söylüyor. Benim için en iyisi bu takımdan gitmek" dediği belirtildi. Menajerin birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek Beşiktaş yöneticileriyle masaya oturması bekleniyor. Ön libero arayışı Kleberson’un takımdan ayrılmak istediğini bildirmesinin ardından Beşiktaş yönetimi yeni bir ön libero arayışına başladı. Teknik direktör Jean Tigana’nın Brezilyalı futbolcunun yerine yine bir yabancının alınmasını istediği ifade edildi. Fransız çalıştırıcının Güney Amerika liglerinden futbolcu istemediği, İtalya, Almanya ve İngiltere’den oyuncu alınmasının daha doğru olacağı görüşünü savunduğu kaydedildi. Yöneticilerin de Tigana’ya, istediği oyunculardan birinin alınacağı konusunda garanti verdiği kaydedildi. Siyah beyazlıların ayrıca, şartların uygun olması halinde orta sahaya bir oyuncu daha alabilecekleri de bildirildi. |
http://img.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://img.sabah.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Kleberson'a 3 talip var Beşiktaş'tan gitmek için gün saymaya başlayan Brezilyalı futbolcuyu Wolfsburg, Zenit ve Spartak Moskova istiyor. Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Kleberson'u Alman takımı Wolfsburg'un ciddi bir şekilde istediği öğrenildi. Siyah beyazlı takıma Wolfsburg'un 2 milyon euro teklif ettiği, Beşiktaş'ın ise 2.5 milyon euro istediği bildirildi. Pazarlıklar devam ederken, Brezilyalı futbolcuya ayrıca Rusya'nın Spartak Moskova ve Zenit takımının da talip olduğu kaydedildi. Gitmeye sıcak bakan ve Beşiktaş'ta adeta gün sayan Kleberson'u teknik direktör Tigana da artık kadrosunda istemiyor. Ligin ilk yarısında bekleneni veremediği için kulübeye çekilen Brezilyalı oyuncu, "Tüm http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D tekliflere açığım. Takım bulursam giderim" diye konuşmuştu. Kleberson'u Beşiktaş, M.United'tan 3.5 milyon dolara transfer etmişti. VAHAP HACIOĞLU/sabah |
Kleberson savaşı http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş'ın yıldız oyuncusu Kleberson için Olympiakos ile Wolfsburg kapıştı. 20.01.2007Marcelinho önermişti Beşiktaş’ın 3 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle satışa çıkardığı Kleberson, Almanya ile Yunanistan arasında gidip geliyor! Trabzonspor’dan Marcelinho’yu kadrosuna katan Wolfsburg, Ricardinho girişimlerinden sonuç alamayınca, ibreyi Kleberson’a çevirmişti. Bundesliga ekibi, Sambacı için kapıyı 2 milyon Euro’dan açmış ve beklemeye geçmişti. Resmen açık ihale Ancak Yunan takımı, Siyah-Beyazlılar’a 2 milyon 500 bin Euro önerdi. Bu gelişme sonrası Wolfsburg da 500 bin Euro zam yaparken, Olympiakos’un karşı hamlesi gecikmedi. Kartal’a, Komşu’dan gelen son teklif, 2 milyon 750 bin Euro... İki kulüp arasındaki kıyasıya yarış, Beşiktaş Yönetimi’nin en büyük avantajı. Orhan YILDIRIM |
sevmiştik seni kleberson:D |
zarar etmeden satalımda |
yok mu artıran |
güle güle kleeee... |
bazileri nasil tigana kötü oldugu halde inadina tigana diyor bende inadina kleberson diyom |
Beşiktaş'ta kalamam Rusya, Ukrayna ve Yunanistan’dan teklifler alan Brezilyalı futbolcu, "Beşiktaş’ı çok sevmeme rağmen iyi bir hava yakalayamadım. Gitmek en doğrusu" dedi. Siyah beyazlılar, Kleberson’un yerine ön libero arayışına başladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 BEŞİKTAŞ'ta en çok tartışılan isimlerin başında gelen Kleberson Türkiye'den ayrılma kararı alırken, siyah beyazlı yönetim Brezilyalı oyuncunun yerine ön libero arayışına başladı. 2005 yılında büyük umutlarla transfer edildiği Beşiktaş'ta bekleneni veremediği için ağır eleştirilere hedef olan Kleberson, sözleşmesinin fesih görüşmelerini yürütmesi için menajerini İstanbul'a çağırdı. Rusya, Ukrayna ve Yunanistan'dan öneriler alan Kleberson'un, menajerine, "En kısa sürede Türkiye'den ayrılıp, gelen tekliflerden birini değerlendirmek istiyorum. Beşiktaş'ı çok sevmeme rağmen iyi bir hava yakalayamadım. Teknik direktörümüzün bana pek sıcak bakmadığı bir gerçek. Tigana sürekli takımı gençleştirmek istediğini söylüyor. Benim için en iyisi bu takımdan gitmek" dediği belirtildi. Menajerin birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek Beşiktaş yöneticileriyle masaya oturması bekleniyor. Ön libero arayışı Kleberson'un takımdan ayrılmak istediğini bildirmesinin ardından Beşiktaş yönetimi yeni bir ön libero arayışına başladı. Teknik direktör Jean Tigana'nın Brezilyalı futbolcunun yerine yine bir yabancının alınmasını istediği ifade edildi. Fransız çalıştırıcının Güney Amerika liglerinden futbolcu istemediği, İtalya, Almanya ve İngiltere'den oyuncu alınmasının daha doğru olacağı görüşünü savunduğu kaydedildi. Yöneticilerin de Tigana'ya, istediği oyunculardan birinin alınacağı konusunda garanti verdiği kaydedildi. Siyah beyazlıların ayrıca, şartların uygun olması halinde orta sahaya bir oyuncu daha alabilecekleri de bildirildi. (İsmail ER-Hürriyet) |
ınsallah takımda kalır baska soze gerek yokk |
Kleberson kadro dışı Beşiktaş, Ankaragücü ile yarın sahasında oynayacağı Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu son hafta maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Jean Tigana, hakkında takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Kleberson'u, 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Ali Güneş ve Mehmet Sedef'i de kadroya almayan Fransız çalıştırıcı, hafta içinde yapılan antrenmanlarda sakatlıklar yaşayan İbrahim Akın, Burak ve Gökhan Zan'ı ise kadroya dahil etti. KAMPA GİRDİLER Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından kampa girdi. Tigana yönetiminde basına kapalı olarak çalışan siyah-beyazlı ekibin taktik ağırlıklı bir idman yaptığı öğrenilirken, sakatlığı geçen Burak'ın takımla birlikte, Mustafa'nın ise kendi programı dahilinde çalıştığı bildirildi. kartalhaber.com |
kleble ilgili birşey yazmıyor |
aman gormek istemiyoruz kadroda klebersonu en kisa zamanda kaybolsun |
http://besiktasforum.net/forum/oyunc...reira-sayfa46/ bu linkte klebersonun ayrılmak istediği haberi var :( |
şu adamı kaç kuruşa satsak kardır |
yolun açık olsun jose.. |
Kleberson rest çekti! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gif Ankaragücü maçının kadrosuna alınmadığını öğrenen Brezilyalı futbolcu, “Neden oynatılmıyorum? Eğer bir sorun varsa verin bonservisimi gideyim” dedi. 21.01.2007 Tigana'nin karari Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Kleberson yönetime rest çekti! Sambacı bügün Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Ankaragücü maçının kadrosuna alınmadığını öğrenince menacer Ali Gültiken’e giderek, “Sakat değilim, neden oynatılmıyorum? Eğer benimle ilgili bir sorun varsa alacaklarıma karşılık bonservisimi verin, gideyim. Sorun çıkarmak istemiyorum” dediği öğrenildi. Gültiken’in ise bunun teknik direktör Tigana’nın kararı olduğunu söylediği kaydedildi. Almanya’yı düşünüyor Kleberson’u satış listesine koyan Siyah-Beyazlı yönetim ise, Olympiakos ve Wolfsburg’un ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için 3 milyon Euro’da ısrar ediyor. Sambacı için Alman ekibinin 2,5 milyon Euro önerdiği, Yunanistan’dan ise 2 milyon 750 bin Euro’luk bir teklif geldiği belirtildi. Beşiktaş’ın 3 milyon Euro bonservis bedelini veren iki takımdan birine Sambacı’yı satacağı, Kleberson’un ise Almanya’da oynamaya daha sıcak baktığı kaydedildi. |
bu arada kaynak fanatik |
kleberson rest cekti?! http://i.karakartal.com/images/haber...on027_2101.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın http://i.karakartal.com/images/haber...on027_2101.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Kleberson rest çekti! Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Kleberson yönetime rest çekti! Sambacı bügün Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Ankaragücü maçının kadrosuna alınmadığını öğrenince menacer Ali Gültiken’e giderek, “Sakat değilim, neden oynatılmıyorum? Eğer benimle ilgili bir sorun varsa alacaklarıma karşılık bonservisimi verin, gideyim. Sorun çıkarmak istemiyorum” dediği öğrenildi. Gültiken’in ise bunun teknik direktör Tigana’nın kararı olduğunu söylediği kaydedildi. Almanya’yı düşünüyor Kleberson’u satış listesine koyan Siyah-Beyazlı yönetim ise, Olympiakos ve Wolfsburg’un ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için 3 milyon Euro’da ısrar ediyor. Sambacı için Alman ekibinin 2,5 milyon Euro önerdiği, Yunanistan’dan ise 2 milyon 750 bin Euro’luk bir teklif geldiği belirtildi. Beşiktaş’ın 3 milyon Euro bonservis bedelini veren iki takımdan birine Sambacı’yı satacağı, Kleberson’un ise Almanya’da oynamaya daha sıcak baktığı kaydedildi. Kaynak: Fanatik Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Kleberson yönetime rest çekti! Sambacı bügün Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Ankaragücü maçının kadrosuna alınmadığını öğrenince menacer Ali Gültiken’e giderek, “Sakat değilim, neden oynatılmıyorum? Eğer benimle ilgili bir sorun varsa alacaklarıma karşılık bonservisimi verin, gideyim. Sorun çıkarmak istemiyorum” dediği öğrenildi. Gültiken’in ise bunun teknik direktör Tigana’nın kararı olduğunu söylediği kaydedildi. Almanya’yı düşünüyor Kleberson’u satış listesine koyan Siyah-Beyazlı yönetim ise, Olympiakos ve Wolfsburg’un ısrarla istediği tecrübeli futbolcu için 3 milyon Euro’da ısrar ediyor. Sambacı için Alman ekibinin 2,5 milyon Euro önerdiği, Yunanistan’dan ise 2 milyon 750 bin Euro’luk bir teklif geldiği belirtildi. Beşiktaş’ın 3 milyon Euro bonservis bedelini veren iki takımdan birine Sambacı’yı satacağı, Kleberson’un ise Almanya’da oynamaya daha sıcak baktığı kaydedildi. Kaynak: Fanatik bence klebi rest cekmemis, yani suclu olan klebi degil... sonucta o bir dünya yildizi, yani ronaldoya yapilanlar, ne bilim okan koca yapilanlar, ne bilin sinan kalogluna yapilanlar, ailtona yapilanlar ona yapilamaz! böyle böyle yapa yapa hic bir star türkiyeye gelmez.... ben umarim ki tiganin bir bildigi vardir, cünkü onu destekliyorum, ama böyle seyl3erden hoslanmiyorum, yani oyuncu birsey demeden takimdan uzaklastirmak, yanlis bence-... |
e beklenen bir şeydi ama bu şekilde yapmak yanlış tabi. oturulur futbolcuyla konuşulur. Klüp araması istenir güzel bir şekilde yollanır. |
yanlış olan ne ben anlamadım. kadro dışı kalması gayet normal. |
yazık oldu yaa böyle başarılı bi adam neden oynayamadı anlamıyorm,ama yine de konuşulup anlaşılsaydı daha iyiydi tabi...iki tarafta da suç var yani,tek taraflı diil her şey |
bu kadar sene takıma bişey veremedi bari iyi bi fiyata gitsin de gelecek parayla sağlam bi stoper alalım |
adamı iyice küstürmeye çalışıyorlar galiba,gereksiz bir hareket kadro dışı bırakmak,sonuçta satamazsak yine bizim oyuncumuz |
sadece adı sayesinde burda durduğunu anlasaydı...o büyük adının yarsını saha içinde gösterseydi 11 de banko oynardı...resti kendine çeksin önce... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet gerçi orası öyle ama gene de söylemiş olalım böyle yapılıyorsa yanlış :) |
DÜNYA ÇAPINDA İSMİ OLAN BİR SPORCUNUN ADETA ÖLÜSÜNE 3 MİLYON DOLAR PARA VERECEK KLÜP YA DA KLÜPLER ÇIKIYORSA ORADA BİR DURUP DÜŞÜNMEK GEREKİR. İYİ OYNAYAN BİR KLEBERSON TAKIMA ÇOK DAHA FAZLA KATKI YAPACAĞI GİBİ ÇOK DAHA FAZLA PARAYADA SATILABİLİNİR. |
ya aslında satılması dusunulen bı oyuncunun kadro dısı bırakılması transferde bızım elımızı kolumuzu baglar kadro dısı futbolcuya kımse 3 mılyon dolar wermez satılacak oyuncunun performansına bakar takımlar ama adam kadro dısıyken nası olcak bu tıgananın bı yanlısı daha |
duruma göre her oyuncu yedek kalabilir yada kadroya alinmayabilir.. |
klebin gitme wakti geldi...ilk geldiği günlerdeki performansıyla simdiki performansı arasında ucurum war!satılmalı ve appiah gibi adam alınmalı bence ön liberoya |
Türkiye`de Saat: 14:38 . |