![]() |
yok abi yönetim bırakırsaaa onu da artıkkkk kendinide bıraksın..zaten tigana bırakmaz |
fazla para teklif ederse lyon yonetim satar onu |
bence gitmez anlasilan o ki besiktasi cok sevdi |
ya haber fiyasko.medya takımın en iyi yabancısına göz dikti.onuda kaçırmak istiyorlar.zaten alıntı yapılan haberde m.uniteddan kiralık alınan oyuncu diyo.başlı başına uydurma işte.. |
yalan haber. |
walla bu yönetimden herşey beklenir biraz para görürseler Carew de olduğu gibi satarlar onuda.. |
bencede kleberson gidebilir. |
Alıntı:
|
Yok ya gitmez! Yanina bi brezilyali daha aldik mi, hic bir yere gitmez. |
Alıntı:
|
Tigana'ya asıl yerinin ileri ikilinin tam arkası olduğunu ifade eden Brezilyalı, istediğini aldı. Beşiktaş'ta defansın önünde oyun kurucu ön libero oynayan Brezilyalı Kleberson, yeni sezonda hemşehrisi ve yakın arkadaşı Alex de Souza gibi forvetin gerisinde oynayacak. Bu konuda Tigana ile görüştüğü ifade edilen Kleberson'un, "Benim yerim hücuma yönelik. Forvetin gerisinde oynamam gerek. Ancak çok geride oynuyorum" dediği öğrenildi.http://sporvakti.com/images/standart...siktaslogo.jpg |
Kleberson iyisin hoşsun sert şutlar atıyosun ama bide isabetli atsan tam olucak:) |
Kleberson'a laf yok... |
Alıntı:
|
Takımda kesnlikle kalmalı diyeceğim tek futbolcu adam takımda yalnız kalıyor gibime geliyor |
BU REZİL TAKIMDA BÖYLE OYNARSA TAKIM DÜZELİNCE SÜPER OLUR... |
Cok beyeniyorum su klebersonu ya. Adam geldiginden beri kendi mevkinde oynamiyor ama bir kere medya huzurunda bu konuda sitemkar konusmadi. gelecek sezon kendi mevkinde oynicakmis. |
klebersonun yanına bir brezilyalı geldi bir brezilyalı gitti nobre---------}içeri bobo----------{dışarı |
geldiğinde çok iyiydi birden düşüşe geçti ve takıma ayak uydurdu. bu sene belki iyi bir takımla inşallah daha etkili olur. |
kleberson seviyoruz seni bu sene kendini ısbatla ve milli takıma secil yakışır sana kardeşim |
ben cok beyeniorum klebersonu adam gibi adam...... |
klebersona laf yok adam tum sezon boyunca ön libero oynadı normal mevkısı ılerı ıkılının arkası bu performansı ıcın tesekkur etmemız lazım TESEKKURLER KLEBINHOOOOOOOOOOOOO |
bence türkiyede ki en kariyerli futbolcu kim ne derse desin. adam dünya kupası kaldırmış. ama sahada paslaşcağı adam yok . korayla mı paslaşsın koysak yanına delgado gibi yattara gibi denilsaon gibi adamlar performansı %100 artar bence. kleberson en iyi yabancımız uzun yıllar kalır bizde inşallah. alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ....! |
cok ıyı topcu cok begenıyorum bıraz bocaladı lıgın ortalarında ama sonlara dogru yıne klasını gosterdı. gosterıssız oynuyor aynı guıntı gıbı |
Kleberson'a laf yok o bi dünya starı |
Klebersona laf yok... |
arkadaşlar klebersona laf yok adam yerinde oynamamasına ragmen elinden geleni yaptı sezon boyunca ayakta kalan nadir oyuncularımızdan biriydi ***KLEBİNHO*** |
kleberson tek kelimeyle HARİKA bu sezon dahada iyi olacak... |
kleberson kalmasi,tam bir görev adami,sesi hic cikmiyor,ben begeniyorum |
evet cok efendi bir futbolcu |
kleberson geçen sene fazla etkili değildi ama bu sene bence çok iyi bir dönem geçirecek |
ben klebersondan cok sey bekliyorum bu yil, yani manyhesterdan gelims büyük bir yildiz, dk kupasi kaldirmis bir sambaci degildi, sadece bir kac sahane hareketi vardi, baska yok, ama eminim ,delgadoyla beraber iyi bir ikili olur, yani bü sene patlama yapabilir, bekliyorum... |
tek fb ye attigi frikik yeter bee :):):) |
hahaha fenere ne yazmıştı be. hala aklımda. ama bu sene yanında paslaşcaı adam var delgado. onla birlikde coşar. hele bide sola denilson veya ze roberto gelirse kle nin performansı çok artar |
:D hakkaten ben de bu sene kleberson-delgado ikilisinin performansını merakla bekliyorum.böyle iki oyuncunun aynı anda kadroda olması büyük şans bence.bence kleberson delgadoyla birlikte forvet arkası oynamaları gerekir.ön liberoya da fahriyi koyabiliriz mükemmel olur valla rakip kaleyi şut bombardımanına tutar bu ikili. |
Hayir Bence Kleberson Cok Iyi Bir Oyuncu Bu Adamin Işi Gol Atmak Degil Ki.savunma.zaten Onuda Iyi Yapiyor Ama Bu Sezon Ofansif Oynayacak Buyuk Olasilikla Delgadoyla Ikisi Yanyana Oynar.ve Ben Cok Umutluyum Ofansif Bir Klebersondan |
scolari 2002 de ona brezilyanın su anda en iyi orta alan oyuncularından demisti ve iyi bir paraya m.utd ye gitti uyum saglayamadı bize geldi fahri ye bu sene büyük iş düsecek fahri eger top falan kaparsa iyi iş yapar ama bence kleden üste üste 3 4 adamı gecip gol atmasını beklemeyelim |
Klebersonun ikinci ön libero olarak oynaması gerekir.Biz ise birinici ön libero oynatmaya calısıyoruz Mesela Viera Xavi gibi olması gerekir Viera gibi defansif yönü güçlü birinci ön libero Xavi gibi hucum yonu guçlu ikinci ön libero |
onliberoya pirloyu alalım klebersonu sag kanatta kullanalım sol kanatta i.akını kullanalım kleberson süper bi futbolcu eger yanında ii bir adam olursa uyum saglıcak mesela fahri gibi performansı artar |
wlla kleberson çok ozel yetenkleri war bu yetenegini hrkz bilio ztn...ama onmlı olan tigana'nın onu dogru yerde oynatıp iyi işler yptırması..bnce gecen senekı performnsı olaganüstü degil vasat denilebilr |
Türkiye`de Saat: 07:19 . |