![]() |
Gelmesine En Cok Sevindigim Futbolculardan Birtanesi.! Kleberson'dan Sonra En Cok Delgado'nun Gelmesine Sevindim..! Ama Kleberson'un Yeri Bende Bambaska ve Hep Öyle Kalacak..! O Çok Sempatik Bir BreziLya'lı... Bide Unutmamak Lazım..! Eziklere Attıgı O Muhteşem Goll..Ooff Off Yenilerini ßekliyoruZ Jose :) |
o gol hrbı superdı ama...sonunda ymeseydik ayrı bi tadı olucktı |
eziklere attığı golü hayatım boyunca unutamam süper goldü |
Alıntı:
|
:):):):):') |
Kleberson 23 yaşında Dünya Kupası kaldırmış,Manchester United gibi bir takımda oynamış bir oyuncu.Kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş ondan Giunti'nin görevini beklemesin.Kleberson tipik bir ön libero değil.Kleberson'u bu sene defansta olduğu kadar hücumda da kullanmalıyız.. |
Alıntı:
|
Kleberson inanıyorum bu sezon coşucak ancak teknik direktörümüz tigana İtalya'yı örnek almayı bırakırsa. Biz en büyük üç takımdan biriyiz türkiye liginde. Ama hala bu maçlarda daha çok defansa dayalı futbol oynuyoruz. Üç büyük olmanın da özelliği herşeyi gözü alarak hücum yapmaktır. Eğer hücum dayalı futbol oynayıp kleberson uda biraz daha ilerde oynarsa çok başarılı olabilir. |
Bu sezon gercek klebersonu izleyecez inşallah arkadaşlar. O inandıgı zaman takımı ıcın yuregını ortaya koyan bı futbolcu. klebersonnnnnnnnnnnnn...... |
Kleberson çok hırslı top kapan mücadele eden iyi pas veren(özellikle uzun paslar)bir oyuncu.Onun ben ön libero mevkiinden ziyade orta sahanın açık bölümünde oynamasının daha faydalı olacağını düşünüyorum.çünkü o brezilya milli takımında oynarken ve manchesterde öyle oynayarak meşhur olmuştur.zaten bunu kendisi bile açıkladı. |
bu sene kendini buldu gercekten sezon sonunda heryerden onun için kulübe teklif yağacağını düşünüyorum..... |
admaın arkadaşı yoktu takıma gecen sene ama bu sene nobre var iyi alaşıolar nesesı yerıne geldı bu maçlarada yansıyacaktır |
kleberson çok iyi bir oyuncu |
http://www.superspor.com/images/1/29...eberson004.jpgdocument.write("yazı büyüklüğü") Ferguson Kleberson'u unutamıyor! Manchester United'ın tecrübeli teknik direktörü Alex Ferguson eski öğrencisi Beşiktaşlı Kleberson'u unutamıyor.. İngiliz kulübüne Atletico Paranaense takımından zamanında 6.5 milyon paunda transfer olan Kleberson hakkında Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson önemli açıklamalarda bulundu. Kleberson'un yanlış bir ülkede top koşturduğunu savunan Ferguson, Brezilyalı futbolcunun büyük bir ihtimalle adaptasyon sorunuyla karşı karşıya olduğunu vurguladı. Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusunu'fantastik bir yetenek' diye adlandıran İskoç teknik adam Kleberson'un Dünya Kupası'nı kazanan bir futbolcu olmasına karşın bu unvanını Old Trafford'da sergileyemediğini de sözlerine ekledi. . Öte yandan Ferguson, kadrosunda yeniden çok görmek istediği Kleberson'un İngiltere'ye gelmesinin de zor olduğunu ifade etti. 04.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : SuperSpor.com dış haberler |
Umarım Ricardinho, Kleberson'u da canlandırır. Burada Tigana'ya da iş düşüyor. Eğer savunmaya yabancı stoper de gelirse Koray'ı önliberoya çekip Kleberson'un da ortasahada daha rahat oynamasına izin verirse mesela sağ iç te onun da verimliliği artar iyice...Umarım Kleberson güvenimizi boşa çıkarmaz çünkü sesimizi çıkartmıyoruz ama bu hali bizi gerçekten üzüyor ve sabrımızı taşırmaya başladı... Bu şekilde: ---------------------Runje İ.Toraman----Edmilson----G.Zan----İ.Üzülmez ---------------------Koray ------------Kleberson----Ricardinho --------------------Delgado ----------------Burak----Nobre |
geldiğine şükret Alıntı:
|
yanında koray gibi bi önlibero oynarsa kleb de gerçek performansını sergiler orta sahayı tümüyle klebin sırtına yüklemek olmaz fizik gücü sınırlı bi futbolcu çünkü |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yapma dostum ya :) Kleberson kim ya ? geldiğine şükret fln Ronaldinho bile gelse oynamadıktan sonra geldiğine neden şükredelim? Hiçbir futbolcu Beşiktaşımızdan büyük değil.Böyle düşünürseniz eziklerden ne farkımız kalır? |
Alıntı:
|
beşiktaş'ın tartışmasız en yararlı adamına geçmiş olsun... |
büyük teknoloji var bu klebersonun arkasında:D |
en klas futbolcularımızdan biri.. inş sakatlığını en kısa zamanda atlatır.. |
devre arası yollanmalı gunti 5 gömlek daha üstündür |
Bir an önce kendine gelmeli yoksa Fahir ve Koray gibi bence onun gibi 2 oyuncu var bizde sırf ismi nedeniyle oynuyor |
Alıntı:
|
kelebi tek başına yapmıyor ön liberoda yanına bir adam lazım aynı 2002 de brezilyanın2 ön libero oynadığı gibi o zaman bize cok faydalı olur klebi gerçek gücünüde gösterir |
bes paralık futbol oynamıyor bi kere bile yere dustugunu goren var mı??? |
bnde kleberson'nun gitmesi yanındaydım ama son lig mçında orta saha dokuldu...kleb olunca en azından daha katkılı oynuyorlar |
Alıntı:
|
kleberson şimdiye dek beklentilerimize tam karşılık verememiş olabilr,ama ben geçen sezonlarda çok yanlız kaldığı kanaatindeyim,takımın performansı üst düzeye çıktıkça kleberson da formunun zirvesine çıkar,biraz daha ofansif oynaması gerektiğini düşünüyorum |
delgado ricardinho burak hepsi ofansif zaten ee bide kleb oynarsa defansı ki yapcak bence yerine daha kaliteli savasan toptan kacmayan ii yabancı lasım |
kleberson uzun zamandır düşüşte sebebi çok erken havlu atmaktan bence kalacak tek yabancı oyuncu |
Kleberson'a İngiltere'den teklif Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kleberson'a Everton'un talip olduğu öğrenildi. Menajerler aracılığıyla Brezilyalı futbolcuya teklif geldiği, Kleberson'un da yönetime durumu bildirdiği kaydedildi. Sakat olduğu için takımdan ayrı olan Kleberson'u siyah-beyazlı yönetim, iyi bir rakama devre arasında satmaya sıcak bakıyor. Sezon sonu bedelsiz serbest kalacak olan Beşiktaşlı oyuncuyu, Kartal, Manchester United'dan 3.5 milyon euroya almıştı. |
eğer ki yönetim 10 milyon euro ya satıpta mavuba'yı fln alacaksa tamam yoksa boşuna satmaya kalkmasınlar |
Onu Da Satmayalim GÖrdÜk Klebe Gİdİnce Orta Sahayi Klebe Gİtsİn Dİyenler Tothennam MaÇindakİ Ortasaha Zayifligini GÖrdÜ Heralde Klebe Bİze Çok Lazimmm |
kleberson sen bize lazimsin gitme biryere......... |
gidecekse yerine klebersondan daha kaliteli birisi alinmali... |
yollayın gitsin...tiganada bonus! |
kleb kalmalı... |
Türkiye`de Saat: 19:59 . |