![]() |
kleberson sakatlandı ortasaha yine cöktüüü |
Alıntı:
|
hemen satsınlar.fahri ondan daha iyi beee.hiç değilse bi futbolcu kazanmış oluruz.kleberson çok kaçak oynuyo.hiç bir mücadeleye girmiyo.bence hiç bir yararı olmuyo |
Iyi Para Verirler Se Satilabilir. |
ya bi adam yanındakine bile pas verirken hata yapar mı ya |
ah ah eski kle nerde ya man utd ki kleberson nerde.... |
bence satılabilir ne oynuyoki bu kadar top kaybıyla oynanırmı sakatlıktan yeni cıkmıs pasları rakibe atıyo kör olamdıyaa bence satılmalıı yerine alınacaksa tabii carewdeki gibi olacaksa aman kalsın :):) |
önce bi alternatifini görelim,yerini doldurabileceklerine inanmıyorum |
neden bu kadar pas hatası yaptığını anlayabilmiş değilim ama varlığı bile takımı pozitif etkiledi |
bence satılmalı ve daha iyi biri alınmalı (appiah,vieira tarzı) |
ya bırakın arkadaslar mavuba felan madem klebersonun sezon sonu sözlesmesi bitecek bi an önce satılsın hem nerde bu tigananın marifeti hani diyoduya henry i felan ben keşfettim nerde öle genc bi topcu getirsin afrikadan yokmu psv ye bakın kone gibi bi topçuları var kim biliyodu bunun adını adam bi kaç sene sonra ne para eder artık genc gelecek vaadeden topçulara yönelelim ne zaman büyük paralarla topçu alsak hep problem çıkıyo |
klebersonu yollarlarsa hata yaparlar ama yernie kaliteli bi oyuncu gelirse olur |
bence satmayalım |
çok ii para verirlerde satılsın bence yoksa yalan oluruz |
ya bu adam inşallah kendini toplar bu kadar kötü oynaması iyiye işaret değil nerdesin klebersonnnnnnn |
kesinlikle satılsın.. |
bnce gıtmelı artık besıktasta oynamak ıstemıo oyunundan da bellı takımda en fazla pas hatası yapan adam olumlu hareketı yok |
kafa olarak bıtırmıs bunu ezık macında ıyıce bellı ettı artık bıze faydalı olmaz ocak ayında hemen satılmalı para kazanılmalı |
Alıntı:
|
ya gideceksen git artık ya.insan bu kadar pas hatası yapar mı? |
SAkatlıktan çıktıktan sonra tanınmaz bir halde inş en kısa sürede düzelir. |
En Kisa Zamanda Kendİne Gelmesİ DİleĞİyle. |
Kleberson'a Rus kancası Bu sezon beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Sambacı yıldız için Rus ekibinin kesenin ağzını açmaya hazır olduğu ifade edildi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 CSKA Sofya maçında omzu çıktıktan sonra eski formunu yakalamayan yıldız oyuncunun de Rus kulübüne, "Ben profesyonel bir oyuncuyum. Ama şu anda takımımın başarısını düşünüyorum. Bu konuyu yönetim ile konuşun" dediği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören ve 2. Başkan Murat Aksu'nun önümüzdeki günlerde bu transfer hakkında teknik direktör Jean Tigana ile de detaylı bir toplantı yapacağı ifade edildi. (Kaynak:Fanatik) |
iyi bir para verilirse neden olmasın giderse de ondan daha iyi birini almamız şart |
hangi rus kulübü onu da yazarsan ii olur.... |
Alıntı:
fanatik |
İnşallah kurtulacağız... Karşısındaki adama pas atmaktan aciz... |
eyer gönderilecekse sözleşmesi bitmeden gönderilsin..iyi bir fiyata satabiliriz ruslara..artık kleberson kalsın demekten yoruldum..takım sistemi falan ona göre değil..o yüzden iyi paraya satılabilir diye düşünüyorum... |
Çok iyi Para Verirlerse Satılsın... Yoksa Kalmasından Yanayım.... |
Bencede iyi para verilirse satilsin, yoksa kalmasindan yanayim. |
ne kadar para verseler kardır bence,nasıl olsa sezon sonunda gidecek |
Alıntı:
|
yerine iyi bir oyuncu gelcekse gitsin ama gelmicekse gitmesin klebe 1 ay sakastlandı göbek perişan oldu |
10 milyon euro getirsinler alsınlar yoksa olmaz bu iş. |
yabancı hakkımız daha iyisinden yana kullanmalıyız |
hemen versinler hemennn |
oynamiyor zaten dugun gonderseler ii olur yerinede aurelio super olur valla |
yaw bunun da ömrü bu kadarmış bize 2 sene dayandı bu sne boşuna 11 de yer alıo çok top kaybedıo hep ataklarımızın önüne o geçıo hele yaptığı pas hataları... |
bencede gitsn artk yaptıgı pas hataları cileden cıkarıo insanı!!! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:04 . |