![]() |
kalmalı |
kalmalı ama kalacağını sanmıyorum zaten sezon sonunda sözleşmesi bitecek bedava gideceğine ocak ayında satılsın |
yaa benim bildiğim konu açılırken kaynak belirtmek zorunlu değil miydi. kaynak belirtilmeden açılan haber içerikli konular bana bos bir hikaye gibi geliyor. zaten kleberson sakat, su anda transfer teklifi alması pek inandırıcı gelmedi bana ... |
gtmemesi gerekli..şuan onun yerine fahri'nin oynadığı düşünülrse.. |
ya klebden iisini alacaksın yada satmayacaksın |
Klebersonun gitmesine kesinlikle karşıyım..futbolculardna önce gitmesi gereken diğer bikaç isim var.... |
gitmemesi gerek ama gidersede sasirmam, turkiyeye ayak uyduramadi ve nedense turkiyeye gelen her yildiz oyuncunun yildizi sönuyor, turkiyede devam ederse yildizi söner, avrupaya giderse tekrar adindan söz ettirir. |
Önlibero olarak Kleberson pek basarili sayilamaz,ondan daha üstün birini alacaklarsa gitsin!! |
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :( :( :( :( :( |
kle giderse yerine ondan daha iyi biri alinmali, yoksa bizim orta saha tam biter... |
Yerine gercek bir onlibero alinirsa gidebilir, ama asil is iste hem Kleb'i elinde tutmak hem yanina iyi bir onlibero almak, ama o marifet yok iste bizim yonetimde. |
Alıntı:
|
5 milyon euro verirlerse satılabilir ama kalması ve sözleşmesini uzatması taraftarıyım. |
eğer ki yönetim 10 milyon euro ya satıpta mavuba'yı fln alacaksa tamam yoksa boşuna satmaya kalkmasınlar |
kesinlikle kalmalı o adam sakatken orta saha çok kötü |
yerine daha iyi gelicekse gönderilsin. klebi gönderdikten sonra yerine baki gibi edit birini alıcaklarsa hiç bırakmasınlar klebi. |
kesinlikle devre arası satılmalı yanında bobo da yollanmalı defansa ön liberoya ve forvete adam alınmalı |
Alıntı:
Hocam manavdan karpuz mu aliyorsun, biraz yavas olun yaw.;) |
önce tigana gönderilsin. kleberson yollanmasın ayrıca. kaliteli b ir futbolcu kileberson da. |
Alıntı:
ya hiç birşey yapamıyosan sergie die ön libero gökhan ü. forvet buazizi defans bunları alırsın |
yaa gitsin daha iyisi alınsın.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo iyi deil olabilirde göndermemelyiz eğer alınacaksa üstüne 1 tane daha forvet alınsın.. |
Kalsın istiyorum ancak ayrılmak isteyecekmiş g,b, geliyor bana sene sonunda |
Alıntı:
Istedigin kadar transferi yap, yeni bir takimin zaten ceyrek finalden oteye gitmesi zor. Ayrica butceyi de dusunelim biraz, bu sene bir gecsin, zaten seneye dogru transferler yapilir, zaten devre arasinda iyi oyuncu almak neredeyse imkansiz... |
gelecek hafta dönüyor,eksikliğini hissettik |
klebersonnnnnnnn |
bedelsiz kaçırmayız inşallah elimizdn |
Alıntı:
|
sürekli gülüyor bence birazdaha sert ve agrasif oynamalı set oynasın zaten bileklerine hakim topu iyi kullanıyor |
gitmemesi gereken adamlardan biriydi bana göre iyi olmucak tabi yerine daha iyi birini bulamazsak ki zor kleberson gibi adamı ucuza almak |
YARIN ki macda oynamasi SÜPER OLCAK |
kleberson gönderilsin diyenler yokluğunda neler yaşadığımızı ve oynanan tatsızfutbolu görmüşlerdir umarım |
Alıntı:
|
10 milyon euroya werirlerse wersinler yoksa kalsın |
ya klbersonu yollıyalım sözleşmesi bitiyo kazanç sağlayalımm |
beyler ben de bu kleberson u beğenmiodum gerçeği diil de taklidi oynuo sahada diedüşünüodum yalnız adam sakatlanınca orta saha hepten gitti demek keramet bu adamdamıymış nemiş... |
adam bi iki maç sakatlandı anladık değerini daha iyi biri gelcekse gitsin ama öyle olmucaksa kalsın |
gitmez |
Türkiye`de Saat: 22:59 . |