![]() |
ya bonservisi bitmeden yollayalımm |
kleb gönderilip orta sahaya daha savaşçı..çalışkan hırslı appiah tarzı bir adam almamız lazım.. |
Alıntı:
|
Wallahi Kleberson u gonderirlerse de niye gonderiyosunuz demem cunku bu adamın takıma katkısının ust düzeyde olduğunu düşünmüyorum...Ondan gelecek olan parayla daha kaliteli ve isim yapmış bir oyuncu alabilirizzz... |
iyi bi fiyata satılabilir ama fiyat düşükse kalsın...hiç yoktan iidir... |
bu kadar pas hatası ile oynayan bir adamın talibi olması bile güzel,ne verirlerse satalım bence |
insallah ***** gitsin yaaa |
gidebilirsin kleb çok bişi vermiyorsun zaten,ölmüş gibi oynacağına hiç oynama |
Ne tallipleri varmış be adamın,klebi hep savundum burda ama artık pes.Adamın beyni asla sahada değil,mukavele yenileyemiyeceğiz gibi o yüzden satmak en mantıklısı.. |
bnce ne kadar werdikleri onemli diil ne olursa olsun satilsin takimin en siritan topcusu yanindaki adama pas atamio ahh nerde ilk geldignde super oynayan kleberson koray onun yerinde oynasa milli takimin degisilmezi olur |
bir an önce gitmesi her iki taraf için de hayırlı olacak |
ßursa Macında Rico Paşaya GoL Pasını O Verdi.... Ben Herne Olursa Olsun Kleberson İcin Sabredilmesinden Yanayım...! Sonuçta Dünya Kupasını Kaldırmış Birisi. Daha İyi OLacagına Inanıyorum... |
kleberson satilsin yerine iyi bir önlibero gelmezse görürüm ben o zaman burda yazilanlari.. Tamam pas hatasi yapiyor ama oyuna katkisi en az diger futbolcularimiz kadar.. |
klebersondan iyisini bulmayana kadar satılması yanlış olur |
Çok söyledim bir kez daha söylüyorum daha iyisi alınana kadar kleb kalmalı.... |
oturup konuşulmalı,niyeti sözleşmesini bitirip gitmekse devre arasında satılmalı |
hemen gitsin yanında nobre delgado ve runje yide götürsün |
bnce dewre arasinda en ii para werene satilmali |
ismiyle oynuyor ıcraat yok |
Alıntı:
|
Kesinlikle satılmalı.Çok uzun zamandır söylüyorum.İsmi hariç hiç bir şey vermedi bu takıma.Sene sonu bedava gideceğine 3 kuruş para kazanırız en azından.Ben bu kadar yetenekli olup da bu kadar oynayamayan birisini görmedim yaa.Ruhsuzlukta son nokta bu adam.. |
ya kalmalı diyenleri anlamak mümkün değil..serdar bile dha ii oynuyo o adamdan..kötü oyuncu değil ama onun asıl mevkisinde rico var o yuzden gönderilmeli ve mavuba alınmalı. |
ruslar da para sorun olmaz..bnce en iyi parayı yne ruslar verir... bn olsam hemen satardım..fatiih e 10 verenler kleb e 15 verirler heralde: ) |
keske para verseler de satsak |
valla para verip alandan allah razı olsun |
gitmeli klebersonun bir maçta yaptığı toplam pas hatalarını koca bir takımın tümü yapmaz. bence kontenjandan oynuyor. onun yerine koyacan fahriyi. yanına da korayı defansa da ibrahim toraman ve gökhan zanı al sana takım tigananın bunları görmemesi ilginç. fahri çok kaliteli topçu ama ismi fahrisson değil:) |
Alıntı:
|
ya kleb gitmesn,biliyorum ii oynamıyo diceksiniz ama o artık beşiktaşla özdeşleşti yani en azından bence,hem takımda ondan çok daha kötüleri var.ha bu arada appiah lafları falan gördüm ya yapmayın artık,bütün febeyi bize mi toplicaz,hem ona verilcek parayla çok daha iileri alınır.. |
kimse teklif etmemiş ki klebersona |
yollu acik olsun |
bedava versinler tek onun oynadigi futbolu görmeyim. bu gercek kleberson olamaz yahu. sahtesini gagaladi manu bize :-) |
mavubayı alabilsek kleberson arkasına bile bakmadan gider |
Toparlan artık Klebi Yönetim, Kleberson'u tatlı sert uyardı. 2008 Haziran'ına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı yıldıza, "Son bir yıldır performansından memnun değiliz. F.Bahçe maçındaki Kleberson'u görmek istiyoruz. Kaliten belli, artık kendini toparla" dendiği öğrenilirken, Kleberson'un "Sakattım. Daha iyi olacağım" sözü verdiği bildirildi |
hiç sanmıyorum |
ya kardeşim oynacaksan oyna artık. dalga geçiyorsun sen bu takımla rezil herif ya. bir insan bu kadar rezil top oynarmı çıldırıyorum ya. ama suç senin değilki sana 90 dakika sabredip oyunda tutan tigananın. inatla oynatıyor bu rezil herifi ya. ulan fahrinin neyi eksik bu takımda oynamak için bir türlü anlamıyorum adama şans verilmezmi hiç. ya oyna artık yada defol git defollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllll |
Bu kadar formsuz bir futbolcuyu devamlı oynatan Tigana'ya yedek bekleyen futbolcuların güveni olurmu , oynamayacağını bilen bir yedek futbolcu neden yırtınsın... |
devre arası transferde kullanılabilir takas edilir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ismi büyük klebersonun,ismi kadar büyük oynamadı hiçbir zaman |
Türkiye`de Saat: 00:59 . |