![]() |
Mehmet Topuz'la ilgili haberler Topuz için harekete geçildi BEŞİKTAŞ, Kayserispor'un milli oyuncusu Mehmet Topuz için girişimlerini sürdürüyor. Savaşçı yapısıyla Tigana'nın da gözüne giren orta saha oyuncusu için Kayseri yönetimi, "Sezon sonunda görüşelim" cevabı verdi. Siyah-beyazlı yönetim ise en azından söz alma peşinde. Kaynak:Fotomaç |
Kayserisporu diğer anadolu kulüpleriyle karıştırmamalıyız çünkü tüm anadolu kulüplerinin para sıkıntısı var ancak Kayserinin en ufak bir sıkıntısı yok parasal olarak iyi durumdalar. Ve Avrupada kendilerini ispat etme peşindeler. Bunun için Gökhan ünal ve mehmet topuzu satacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum. Rubin Kazan gökhan ünal a 4 milyon euro verdi adamlara bile net bir cevap vermediler. toplam 10 milyon euro paranız varsa 2 oyuncuyuda alırsınız ama kimse yerli oyuncuya bu parayı vereceğini sanmıyorum. ki 2 senedir Beşiktaş çok uğraştı hatta söz bile aldılar M.Aksu geçen yönetimde iken bunu söylemişti. Çok zor bir transfer satmayacaklarından adım gibi eminim ama alırsak Ş.ligi için çok iyi transferler olur. şuan türkiyenin en iyi 2 futbolcusu son yıllardaki. |
mehmet topuz-ali bilgin-ali tandoğan beşiktşımız mehmet topuzun ali bilginin transferi için girişimlerde bulunuyor. elimizde ali tandoğan gibi bir oyuncu da var. sağ kanatta yığılma yaşanmaması için bence topuz bilgin ikilisinden sadece biri transfer edilecek. hangisi olmalı sizce??? bence yaşı daha genç olan daha çok koşan fiyatı da daha uygun olan ali bilgin transfer edilmeli topuz değil |
Bence Ali Bilginde, Topuzda transfer edilmeli. Avrupada maceraya atilmaktansa bilinenler alinsin daha mantikli. Örnek Kleberson, Ailton nasil fos cikti. |
umarım geç kalınmamıstır eziklerle anlaştıgı soyleniyor ama ... |
Ali Bilgin alındıktan sonra M.Topuz'a ne gerek var... |
bence topuz bilgin den daha yararli olur. |
Topuzda ne topuzmus ya, bi alamadik |
Keske alabilsek... transfer edilecek oyuncularin basinda yer aliyor bence... ali bilgin#den daha iyi oyuncu... ama nedense bize gelecegini sanmiyorum zaten basinda hep gs ve gb ile adi geciyor nedense |
Ben Ali Bilgin'i M.Topuz'dan daha çok beğeniyorum. M.Topuz'un röportajlarını izliyorum daha doğru dürüst cümle dahi kuramıyor. Daha önce bir Okan Koç örneği var önümüzde. Sadece yetenek önemli değil. Ali Bilgin altyapısını Almanya'da almış, komple bir oyuncu. A.Bilgin daha yararlı olur bize. Hem daha ucuz olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 16:03 . |