![]() |
Mehmet Topuz'la ilgili haberler Topuz için harekete geçildi BEŞİKTAŞ, Kayserispor'un milli oyuncusu Mehmet Topuz için girişimlerini sürdürüyor. Savaşçı yapısıyla Tigana'nın da gözüne giren orta saha oyuncusu için Kayseri yönetimi, "Sezon sonunda görüşelim" cevabı verdi. Siyah-beyazlı yönetim ise en azından söz alma peşinde. Kaynak:Fotomaç |
Kayserisporu diğer anadolu kulüpleriyle karıştırmamalıyız çünkü tüm anadolu kulüplerinin para sıkıntısı var ancak Kayserinin en ufak bir sıkıntısı yok parasal olarak iyi durumdalar. Ve Avrupada kendilerini ispat etme peşindeler. Bunun için Gökhan ünal ve mehmet topuzu satacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum. Rubin Kazan gökhan ünal a 4 milyon euro verdi adamlara bile net bir cevap vermediler. toplam 10 milyon euro paranız varsa 2 oyuncuyuda alırsınız ama kimse yerli oyuncuya bu parayı vereceğini sanmıyorum. ki 2 senedir Beşiktaş çok uğraştı hatta söz bile aldılar M.Aksu geçen yönetimde iken bunu söylemişti. Çok zor bir transfer satmayacaklarından adım gibi eminim ama alırsak Ş.ligi için çok iyi transferler olur. şuan türkiyenin en iyi 2 futbolcusu son yıllardaki. |
mehmet topuz-ali bilgin-ali tandoğan beşiktşımız mehmet topuzun ali bilginin transferi için girişimlerde bulunuyor. elimizde ali tandoğan gibi bir oyuncu da var. sağ kanatta yığılma yaşanmaması için bence topuz bilgin ikilisinden sadece biri transfer edilecek. hangisi olmalı sizce??? bence yaşı daha genç olan daha çok koşan fiyatı da daha uygun olan ali bilgin transfer edilmeli topuz değil |
Bence Ali Bilginde, Topuzda transfer edilmeli. Avrupada maceraya atilmaktansa bilinenler alinsin daha mantikli. Örnek Kleberson, Ailton nasil fos cikti. |
umarım geç kalınmamıstır eziklerle anlaştıgı soyleniyor ama ... |
Ali Bilgin alındıktan sonra M.Topuz'a ne gerek var... |
bence topuz bilgin den daha yararli olur. |
Topuzda ne topuzmus ya, bi alamadik |
Keske alabilsek... transfer edilecek oyuncularin basinda yer aliyor bence... ali bilgin#den daha iyi oyuncu... ama nedense bize gelecegini sanmiyorum zaten basinda hep gs ve gb ile adi geciyor nedense |
Ben Ali Bilgin'i M.Topuz'dan daha çok beğeniyorum. M.Topuz'un röportajlarını izliyorum daha doğru dürüst cümle dahi kuramıyor. Daha önce bir Okan Koç örneği var önümüzde. Sadece yetenek önemli değil. Ali Bilgin altyapısını Almanya'da almış, komple bir oyuncu. A.Bilgin daha yararlı olur bize. Hem daha ucuz olacaktır. |
topuz fenerle 5 yıllık sozlesme ımzalandıgı soylenıyor |
m.topuz bizde çok iş yapar derhal alınmalı.. |
Alıntı:
ya toprak kardeş hele birini alsınlarda yararına bakarız. topuzu gökhanı alalım diyoruz başkan mamur vermem diyor alibilgin-volkan diyoruz antalya paraya bakarız diyor, bizim medya yazıyor hergün şurda burda diye reting yapıyor biz züürtlerinde galiba burda boşa klavyesi tükeniyor. bakalım kim kimi alacak. |
mehmet t. - gökhan ü. ali b.- volkan yaman martinez |
ali bilgini bilmem ama mehmet topuz tam bir profosyenel adam inatçı,hırslı,ve başarı isteyen bir yapıda eger gelirse ali bilginden daha iyi randuman alınır ben mehmet topuzdan yanayım ama para meselesi aklımı karıştırıyor |
Sag tarafta oynuyordu degil mi? baska nererlerde oynar? |
BENCE DE İİ İŞŞ YAPARR TOPUZ |
ikiside iyi futbolcular ve de her yerde oynayabilecek kapasitede oyuncular bence beşiktaşın iki futbolcuya ihtiyacı var (defansı saymıyorum) bu iki futbolcudan iyisini bulamazlar |
Ali Bilgin Mehmet Topuzdan daha yararlı olur. |
mehmet topuz-gökhan ü.- colin kazım-volkan yaman kaçırılmamalı |
valla mehmet topuz'un alınmasını en çok ben isterim çünkü benim ismim de mehmet topuz. o zaman sanki ben oynuyormuş gibi yaşarım maçları :) |
Ben ikisini de tanımam sizler hangisinin daha yararlı olduğunu söylüyorsanız o alınsın..Önemli olan takıma yarar sağlayabilmesi.. |
Ama biraz araştırdım şimdi Topuz daha çok verim sağlamış şimdiki takımına eğer alınırsa bizede yaralı olabilir... Sanırsam |
fotomac diyorsa yalandır |
ama olursa harika bi transfer olur. |
Alıntı:
|
Topuz alinmali. -------------- Yurtdisindan dorudürüst tanimadin uyum sorunu yasicak olani almaktansa bildgin tanidin adami pas parayi al. Maceraya gerek yok Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim derler. Topuz olmazsa Ali bilgin olabilir . |
alınması farz oldu ya topuz ya ali bilgin |
İnşallah olur. |
mehmet topuzun alınmasını çook isterimm bence çok yararlı olur ama ali tandoganıda harcadıgımızı sölim..burak yılmaz ısrarı nafile o çocuk daha çok genç ve tecrübesiz...bence mehmet tam bizlik futbolcu ayrıca gökhanıda getirsin yabancılık çekmez:D |
mehmet topuz mehmet topuz beşiktaşı sag kanadına ilaç olabilir mi ?beşiktaşın mehmet topuzu transfer etmesini istermiydiniz? |
1 senedir konuşuyoruz bunları... ama kayseri satmıyor. |
hep aynı laflar bir duyum var mı arkadaşlar onu söyleyin |
ali bilgin derim ben |
kaç senedir i,stiyoruz saten bu ligde 2 topçuyu istiyoruz biri mehmet topuz diğeri gökhan ünal..!! |
öyle böyle değil arkadaşlarbu adam ilaç olmaklada kalmaz mükemmel olurben şu an chelsea t.direktörü olsam sağ bekime ferraira ve geremi den ii olan mehmet topuzu alır 11 ime koyarım yani anlayın gerisini transferde olmazsa olmaz bi oyuncu onu alan şampiyonluk yarışına 1-0 önde başlar bu sene sağ bekimizde oynayan ali tand. dan m. doğandan ve ali güneşden kat va kat ii bi oyuncuher ne kadar çok bilmiş yöneticimiz c. kolot çıkıp ali güneş m.topuzdan daha ii deme salaklığını göstersede alınmalı |
evet kesinlikle almamiz lazim |
Alıntı:
|
bence satmazlar arkadaşlar biz de havamızı alırız. |
ertugrul getirir bence beiktasın basına ertugrul saglam gelirse mehmeti de getirir diyorum ne dersiniz |
Türkiye`de Saat: 07:11 . |