![]() |
alınmasını en çok istediğim adam o kadar ki o alınsın başka transfer istemicem o kadar |
abi mehmet topuz tartışılmayacak kadar iyi futbolcu transferde 1.hedef olmalı |
bencede eziklere kaptırmadan gökhan ünal,mehmet topuz ikilisini almalıyızz..! |
Alıntı:
|
almak çok iyi olur ama kayserinin bırakacanı pek sanmıyorum çok para verirsek belki |
transferde 1.hedef olması gereken futbolcu |
ben bu oyuncuyu pek istemiyorum okan koç gibi istanbul havasından etkilenebilirler bence daha tecrübeli türkliyenin en hızlı oyuncularından biri olkan serhat akın daha iyi olur hiç olmazsa istanbulda yaşadı tecrübesi var hızıyla bize büyük güç kadar bence |
ben bu futbolcuda kararsızım okan koç gibi elimizde patlayabilir daha nesini gördükki okan koç hem hızlı hemde asiste muhteşemdide ne oldu bence türkiyenin en hızlı admalarından biri serhat akın alınsın hem tecrübeli hem istanbul görmüş bir adam şımarmaz yani zaten patlama yapması gerekiyor artık çok iii olur |
arkadaşlar gündemden düşürmememiz gereken birinci futbolcuherkesinde galiba ilk sırada alınması gerektiğini düşündüğü futbolcu gol attığında 66 numaralı formasıyla sesleri inşallah inönü de yankılanır |
görünürde yönetimden bi hareket yok ama |
bjk için alırsa şampiyon olur diyeceğim oyuncu mehmet topuzdur ama bu yönetimle ne kadar mümkün bilemem |
Ben Avrupa'da dahi böyle sağlam adam çok az gördüm adam milli takımda sağbek oynuyor geliyor Kayseri'de forvet arkası oynuyor...Böyle yönlü oyuncu Avrupa'da bile çok az var defansif-ofansif bir arada yapabilen,hırslı,güçlü,şutör,pasör daha ne olsun!... |
cok bekledim bgn gazetelerde kayseri yonetimiyle gorusuldu kayseride diye ama hiçbi habr cıkmadı |
imparator un açtığı topic 24.04.2007 tarihLi yani tam 1 ay önce....o zamandn bu zamana bişey oLmadıysa bende fazLa umut yok... |
satmayacağız diyor adamlar yine maçtan önce boşuna bekliyoruz. satsalarda zaten bjk zor alır para yok pul yok neyle alacaksınki. baksanıza transfer haberlerine hep bonservisi elinde olan oyuncular geçiyor. |
gelecekse gelsin artık.. |
Alıntı:
|
bu topuz inşallah büyük takımda sırıtmaz.. |
TARAFTARIN 1 NUMARALI İSTEĞİ |
TARAFTARIN 1 NUMARALI İSTEĞİ |
Alıntı:
|
harika bi oyuncu gelirse cok müthis olur takımımıza uygun bir transfer |
kayseri her gun soyliyor SATMIYORUZ |
bjk de her gün söyliyecek o zmn ALACAZ parayı bastırdın mı bjk bobo yu satıyo kayseri mi satmicak ya kayserinin vizyonu bjk den geniş galiba |
Her gün bu başlığa haber yazıcam ta ki o büyük gün gelene kadar |
MEH-MET TOPUZ MEH-MET TOPUZ OLEY OLEY |
Adamlar Satmıyoruz Diyor Siz Daha Geliyor Ediyor Diyorsunuz Adam Satmassa Futbolcuyla İstersen 100 Kere Anlaş.. |
wer eline 10 milyon doları nasıl satmicak görelim fahri gökhan güleç ali güneş ve tandoğan ı da verebilir gerekirse ya ne yapılması gerekiyosa yönetim yapıyomu ki |
mehmet topuzu 6 senedir izlerim tam beşiktaşın istediği futbolcu stoper ve sol bek hariç bütün mevkilerde oynuyor uzaktan topa çok sert vurabiliyor ve frikik kullanabiliyor sadece sağ kanatta değil forvet arkasındada çok başarılı bencil oyuncu değil...attığı gollerden çok attırdığı goller önemli gökhan ünal geçen sene gol karalı olmuşsa mehmet topuzun sayesinde olmuştur.mehmet topuzu alan şampiyonluk yolunda 3-0 önde başlar |
ertuğrul yeni hoca oldu ve yanında topuzu da getirecek sağlam kaynak ayrıca topuz ile gerçekten protokol yapıldı bonservisinide ertuğrul hoca çözecek |
hayırlısı olsun diyelim o zaman |
`Beni en çok isteyen Fener` http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...PUZ-B-Y280.jpgKayserisporlu Mehmet Topuz, şu anda en ciddi takım olarak Fenerbahçe’nin göründüğünü söyledi. 30.05.2007 ‘Birçok teklif var’ Gün geçmiyor ki, medyada Kayserispor’un iki yıldızı Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’la ilgili bir transfer haberi çıkmasın. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, kulüpleriyle sözleşmeleri süren bu iki oyuncuyu alabilmek için büyük uğraş veriyor, Kayserispor ise bırakmamakta direniyor. Futbolcular ise karar kulüplerinde olduğu için gelişmeleri takip ediyor, bekliyor. Sadece 3 büyüklerden değil, yabancı birçok kulüpten de teklif aldığını söyleyen Mehmet Topuz, bunların içinde en ciddi takımın Fenerbahçe olduğunu vurguladı. ‘Beğenilmek güzel’ Milli takım kampında bulunan yıldız oyuncu, Sarı-Lacivertli yöneticilerden neredeyse her hafta telefon aldığını kaydederek, “Başka kulüplerden de teklif alıyorum ama benim gördüğüm en ciddi ve ısrarlı olan Fenerbahçe. Sözleriyle, davranışlarıyla beni ne kadar istediklerini ortaya koyuyorlar. Beğenilmek çok güzel ancak transferimde ben değil, kulübüm söz sahibi. Yani beni isteyenlerin önce Kayserispor ile sonra benimle anlaşması gerek. Ben, şu anda sadece milli takıma konsantre olmuş durumdayım” açıklamasını yaptı. Murat AKBAŞ/fanatik |
ertugrul hoca topuzu da kesinlikle getirmeli... |
ertugrul nasil getirecek ki adamin kapi gibi sozlesmesi var |
Alıntı:
|
gelir inşallah fenerin daha ciddi görünmesi normal çünkü bizim daha hocamız belli değil ve transferde çokta hızlı hareket etmek istemiolardı ertuğrulla sözleşme imzalanır imzalanmaz transferlek netlik kazanır |
zannetmem kayserinin satacağını |
gelmezse seneye sözleşmesi bitiyo bedava gitcek hem arada Ertuğrul da var artık gelir |
tam tersi giciklik olsun diye fenere satmasinlar antrenörlerini elinden aldigimiz icin ??!?!?!?!!? |
topuzun kayseri ile 1 senelik sözleşmesi var fakat eğer ki bu sezon satmazlarsa seneye bedavaya gideceğini kayseri yönetimide biliyor satacaklar ve Beşiktaş alacak. g.ünal işi biraz daha zor ama belli olmaz. |
Türkiye`de Saat: 14:19 . |