`Beni en çok isteyen Fener` http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...PUZ-B-Y280.jpgKayserisporlu Mehmet Topuz, şu anda en ciddi takım olarak Fenerbahçe’nin göründüğünü söyledi.
30.05.2007 ‘Birçok teklif var’
Gün geçmiyor ki, medyada Kayserispor’un iki yıldızı Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’la ilgili bir transfer haberi çıkmasın. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray, kulüpleriyle sözleşmeleri süren bu iki oyuncuyu alabilmek için büyük uğraş veriyor, Kayserispor ise bırakmamakta direniyor. Futbolcular ise karar kulüplerinde olduğu için gelişmeleri takip ediyor, bekliyor. Sadece 3 büyüklerden değil, yabancı birçok kulüpten de teklif aldığını söyleyen Mehmet Topuz, bunların içinde en ciddi takımın Fenerbahçe olduğunu vurguladı. ‘Beğenilmek güzel’
Milli takım kampında bulunan yıldız oyuncu, Sarı-Lacivertli yöneticilerden neredeyse her hafta telefon aldığını kaydederek, “Başka kulüplerden de teklif alıyorum ama benim gördüğüm en ciddi ve ısrarlı olan Fenerbahçe. Sözleriyle, davranışlarıyla beni ne kadar istediklerini ortaya koyuyorlar. Beğenilmek çok güzel ancak transferimde ben değil, kulübüm söz sahibi. Yani beni isteyenlerin önce Kayserispor ile sonra benimle anlaşması gerek. Ben, şu anda sadece milli takıma konsantre olmuş durumdayım” açıklamasını yaptı. Murat AKBAŞ/fanatik |