![]() |
böyle komik rakamlar söylemeyin,karaborsa mekanı değil burası |
bu ne yaa burası karaborsacı yeri değil burası gerçek beşiktaşlıların yeri.. ayıp yaa.. http://besiktasforum.net/forum/avata...ine=1156263406 |
BEN DE 3 TANE KOMBİNE VAR İKİSİNİ BEDAVA VERİYORUM BEŞİKTAŞLIYIZ ARKADAŞLAR YAPMAYIN LÜTFEN YAA...... |
yuhh... arkadaşım burdan rant sağlamaya mı çalışıyosunuz elinde yeni açık bileti olan var mı fiyatından verecek dedik sen 600 lira diyosun mesai işi falan da yalan git sen karaborsacılığı dolmabahçe de yap... Varsa elinde yeni açık FİYATINDAN koşa koşa alırım arkadaşlar.Ayrıca ankara'dan gelcem burdan giden dernek,üniversite organizasyonlarında fazladan bilet varsa çok kral olur. Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yanii yuhh valla su karaborsa olayına bısey bulamadılar yazıklar olsun... |
timoshcuuk karaborsa olayına çare bulmak için kökten değişiklik yapmaları lazım. Gişedeki adamdan tutta turnikedekine kadar herkes kazanıyo bu işten. Geçen gün birebir şahit oldum; karaborsacı adamın elinde bilet kalmamış ama parayı alıyo turnikeden biletsiz sokuyo vatandaşı, yönetim oraya denetim koymazsa biz burda yırtınır dururuz böyle... Hem baksana birbirimize bile 600 den bilet satmaya kalkıyosak yönetim naapsın... :mad: |
Aynen o şekil bizde girdik bikere verdik bilet parasını turnikedeki herif sokmuyodu orda bi abi aç lan Kıvanç Oktayın haberi var dedi o zaman Şube Sorumlusuydu Kıvanç Oktay açtı denyo da girdik bunun önüne geçemezsin.Yönetim zaten kendisi yapıyo bu işleri kendi adamlarına yaptırıyo... |
Ben İzmitten gelicem belki maç saati karaborsa buluruz 100 e fln öyle giricez yani yoksa bilet yok... |
Türkiye`de Saat: 16:51 . |