![]() |
FORVET İÇİN Forvet için bazı önerilerim var 1-Oscar CARDOZO yaş:23 takım:newells old boys boy:1.93 2-Rolando BIANCHi yaş:24 takım:reggina boy:1.88 3-Theofanis GEKAS yaş:26 takım:bochum boy:1.80 4-Ismael BANGOURA yaş:22 takım:le mans boy:1.74 5-Diego MiLiTO yaş:27 takım:real zaragoza boy:1.83 6-Emilio BONAZZOLi yaş:28 takım:sampdoria boy:1.92 özellikle Bianchi-Bonazzoli veya Cardozo gelirse harika olur siz ne düşünüyorusunuz |
yaa ben sene başından beri sölüorum boboda nobrede yaramazz...bence nobre dursun..nobrenin indirdiği toplara tek vuruş yapabilcek bi adam almak lazm..! |
boboya iyi değil diyenin aklına şaşarım şuanda türkiyede en iyi forvet bobo |
vallahi ben takimda Roy Makaay gormek isterim bu sezon bildigim kadariyla kontrati bitiyor dedikodular da var Luca Toni bayerne gidecek diye, bence gelirse ii olur yaslandi dogru ama yinede bizde is yapar son vuruslardi guzel, |
nobre tamam iyi değil ama bobo iyi topçu |
Alıntı:
|
boboya laf yokk bencee ii topcu adam hakkını veriyo |
boboya kötü demiorum,daha iyisi lazım diorum...! |
cardozo cok iyi ve cok genc ama bianchi ve bonazzoliye de hyr denemez |
Bobo kesinlikle cok yararli bir forvet. Onun yaninda da Roy Makaay'i gormek isterim. Leblebi gibi gol atariz.. |
bence bochum da oynayan gekas alinirsa super olur...tam bizim aradigimiz tipte bi adam...boboyla super olurlar...bu arada bobo bu takimin vazgecilmezidir bana gore... |
abi gekas'ı tek geçerim valla süper bir yetenek. almanyada gol kralı galiba zaten şu an bochum'u uçuruyor bu sene resmen |
ahah boboya kötü futbolcu diyenin futbol bilgisinden şüphhe duyarım 2 sene sonra brezilya milli takımında banko oynar....fener maçında o pozisyonları gol yapsaydı bobo çok iyi golcü olcaktı bizim türk taraftarı böyle medyatik medya ne derse o hayırlı işler |
Alıntı:
|
gekas fena değil 27 yaşında fakat Leverkusenle anlaştı galiba |
STEVE SAVİDAN http://img177.imageshack.us/img177/2886/sssv5.jpg |
savidanı da koycaktım ama boyu kısa diye koymadım |
Bunlar da benim önerilerim; 1-Ante Rukavina 2-Mauro Zarate 3-Yassine Chikhaoui Bir de "Robert Vittek" var |
kesinlikle cordoza yada bonozzoli den biri alınsın |
1. Oscar Cardozo - Transfermarkt.de 2. Rolando Bianchi - Transfermarkt.de 3. Theofanis Gekas - Transfermarkt.de ama gekas zaten sezon sonu leverkusene gidiyor! 4. Ismael Bangoura - Transfermarkt.de 5. Diego Alberto Milito - Transfermarkt.de 6. Emiliano Bonazzoli - Transfermarkt.de |
carew olsa süper olurdu bobo carew off off |
Alıntı:
2. http://www.transfermarkt.de/de/spiel...as/profil.html 3. Yassine Chikhaoui - Transfermarkt.de 4. Robert Vittek - Transfermarkt.de |
AJAX tan Huntelaar super golcu...... |
Huntelaar gelmez, bence Robert Vittek tam bize göre Forvet |
bianchi ve milito gerçekten ii adamalr özellikle bianchi italya gibi savunmasıyla ön plana çıkan bi ligde 16 golle gol karllığına oynuyob alınırsa faydalı olur uzun vadelide düşünülebilir daha 24 yaşında |
benim tercigim afonso alves heerenveen'de oyniyor ve bu sezon 31 macta 34 gol atti hollandada gol krali oldu bide freekickleri superrr |
bide claudio pizarro''da iyi olur ustelik bu sezon sozlesmesi bitiyor |
bence saydığınız adamları hiç biri bobodan iyi değil...roy makaay ayrı tabi ki :) |
bobo ve diego milito |
bence Klimowicz veya Prso iyi olur |
Alıntı:
|
oscar cardozo sol ayağı etkili uzaktan şutları iyi ceza sahası içi golcüsü ama sağ ayağını fazla kullanmıyo ve pek topu sürdüğünü görmedim ama kaliteli belli bianchi de ceza sahası golcüsü italya ligigibi savunmaların ön plana çıktığı bir ligde ön plana çıkması dikkat çekici gekas yetenekli fakat beşiktaşta oynayamaz Ismael BANGOURA hayvani sprintlere sahip vuruşları etkili çok iyi bi adam ama kafa toplarına hakimolduğu söylenemez diego milito daha komple bi oyuncu aralara koşular yapabilen teknik hava toplarındada iyi ama alınabilir mi bilmem Emilio BONAZZOLi ise ilhan mansız tipi bir forvet benim sıralamam bunlar arasında cardozo 1 bangoura 2 milito 3 bianchi 4 bonazzoli 5 |
bence bobo kalsın nobre nın yerine baska biri gelir mi o da mechul bence yonetım colin kazım getirmeyi planlıyo tahmınımce |
bende adam öneriyim bari Mamadou Diallo, utaka ve daniel cousin e bi bakın hepsi tam beşiktaşlık |
bence gökhan ünal gelmeli bobo ile beraber iyi işler yaparlar.. |
yakubu yada cisse |
Alıntı:
şu kadar adam içinde en güzel isimleri sen verdin dostum tam beşiktaşa uyan isimler bunlar ben ekstradan bir iki isim daha önereyim alkmardan kovermans psv den kone ve westhamdan marlon harewood u öneririm özellikle harewood tam bize göre |
bide nihat olsaydı yada emre |
Mamadou Diallo, utaka ve daniel cousin diyorum ısrarla |
bende alexandre pato diorum u21 brezilya milli takımının oyuncusu bakın buraya yazıorum insalla silinmez 2-3 seneye kadar dunya onu konusacak isteyen youtube girip izler videolarını |
Türkiye`de Saat: 15:00 . |