![]() |
Dennis Rommedahl Dennis Rommedahl bence süper bir transfer olur bizim kanatlara böyle bir adam lazım Charlton ligden düştü alına bilirr.. |
Haklisin iki kanatta oyniyabilen süper oyuncu ve fazlaya mal olmaz zaten |
valla bende gecen gun maclarını ızlıyodum emın ol aynı seyı dusundum harıka bır adam alınırsa mukemmel olur |
umarım yönetimde böle adamları almıştır takibe boş boş durup dövünmezler inşallah yine |
iş yapar.. ama 2 yabancı hakkımız var ve bunlardan biri muhakkak stopere kullanılmalı kullanılacak ta.. diğer hak ise önlibero veya santrafordan yana kullanılacak.. bence santafordan yana kullanılmalı. zaten koray ve serdar önliberoda çok iyi bir ikili oluşturdu ama bu ikiliye yedek olabilecek türk bir alternatif transferinde yarar var. bu samsuna kiraya gönderdiğimiz 19 yaşındaki serdar özkan neden olmasın? ilk başlarda en az kleberson kadar oynar bundan şüphem yok, şans verilirse en fazla 2 sene içinde de takımın değişmez elemanı olur. ama önliberoya yabancı alınırsa koray veya serdardan biri yedek kalacak ve santrafor da yine gol sıkıntısı çekicez.. bence.. fakat verimsiz delgado yollanır da rommedahl veya o ayarda yabancı bir açık oyuncusu alınırsa başımın üstünde yeri var.. çok ta iyi olurdu.. |
delgadonun yerine rommedalh i tercih ederim |
delgado daha gencecik bir adam rommedalh ise yolun sonuna gelmiş bir futbolcu. bu arada delgado gittiği takımların hiçbirinde ilk sene verimli olamadı adam ikinci yıl açılıyor. bekleyin biraz |
yaa benim delgadoya olan güvenim ve sempatim bitti birara hoşuma gidiodu ama kazmanın teki bence..! |
DELGADO İYİ ADAM YA 1-2 YIL SONRA BİZİ SIRTALAYAC GÖRECEKSİNİZ AMA Dennis Rommedahl BİZİM KATTA ÇOK İŞYAPARR |
oha delgado ya kazma diyosan artık |
delgado iyi topçu ayak uyduramadı türkiyeye yada ona ayak uyduramadılar. |
iii olur sabretmek yetecek rommedahl ola ki besiktas aldı diyelim hangi kanatta oynayacak |
delgadoya kazma derken arkdaşilar şaka yaptı sanırım |
rommedahl gibi tecrübesi olan futbolcu almamız şart sadece gençlerle olmuyo |
Charlton düştü alınması kolay gibi..Kalitesinden hiç şüphem yok ama benim tercihim yine de Fiorentina'da sözleşmesi biten Martin Jorgensen...Kanada transfer yapılacaksa Jorgensen'in daha iyi olacağı inancındayım... |
eğer ki gelecek hoca lucescu olursa tahminimce shaktar dan ve italadan bir kaç oyuncu isteyecektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ii olur romedahl ilaç olur ya bıktık tecrübesiz sahada ayakta kalamayan adamları izlemekten! |
gelirse harika olur ama geleceğini sanmam |
ilaç olur be abi.. |
Sanırım En İyi Transferimiz Olur Alınırsa.. Kanatlarda Çok Etkili ve Ofansif Yönü inanılmaz.. Ve Leblebi Yer Gibi Adam Geçiyor :D Harika Olur Derde Deva!! |
delgado tekniği mükemmel ama gücü çok zayıf bir oyuncu. dokunulsa yere düşüyor. kesinlile güçlenmesi lazım. ya güçlendirici spor yaptırsınlar yada gitsin. milan gibi takımlara karşı delgadonun ne kadar çaresiz kalacağını tahmin edebiliyormusunuz. yerden kalkamıyorki. bahsettiğiniz 2 futbolcu da gerçekten iyiler. tabii delgado rico bobo nobre serhat akın rommedahl. hepsi birden oynarsa heralde her maç 3 atar 5 yeriz. |
arkadaşlar delgado ya karşı çok önyargılısnız ligin başında kondisyonu çok iyiydi hatırlayın ligin ilk maçlarında rico yokken takımı o yönetmeye çalştı ama anlaşabiliceği fasla oyuncumuz yok bu bi gerçek.bizim bekler çıkmıp ortasahya ofansf yardımcı olmyolarki ama skatlandıktan sonra tigana her maçta 60 dkda oyundan aldı.böyle oluncada adamda istek kalmadı adam dikine oynuyo çok ta teknik biri baselde iken şampiyonlar liginde 8 gol attı kalitesi yetmesmi.ama bence sneye rico veya ondanbri gidicekse rico gitsin sadce yaştan dolayı söledm.ama bizim sorun orta sahada 8-9 arka arkaya pas yapıcak 2 tane ön liberoya ihtiyaç var bide kanatlara.inşallah ertuğrul gelrde bunlaro o düşünebilr. |
olabilir ma biraz daha ızlı yıpratıcı birini tercih ederim |
Bak bu adamin ismi bugün medyaya düstü! Baksana haberleri buradan caliyorlar :D |
havin ertuğrul gelsin demişsin ama ertuğrul bu takımı kaldıramaz..Beşiktaş Kayseri değil daha çok pişmesi lazım..Ben Yıldırım Demirören olduğu sürece bu takımın malesef iş yapcaını düşünmüyorum..Değil Yepes Nesta gelse, Rothen değil C.Ronaldo gelse bu şekilde amatörce yönetilen bi takım başarılı olamaz..Kimi getirirsen getir Celal Kolot gibi yöneticiler salça olduktan sora herşeye dingonun ahırı gibi olur ümraniye, gelcek adam başarılı olamaz.. |
millet ben bu oyuncuyu psv deyken de izliyodum alınırsa rakiplerin kankatları felç olur |
akıncican kardeş yönetim konusunda çok haklısın genelleme yaparsak kimsenin bu yönetmle fazla umut bekledini sanmyrm. ERtuğrul konusunda kayseriyle kaç tur atlayp az akmara şanz bi şeklde elendi.Ayrıca üç sezondur çok istikrarlı oyun anlayşı var ve bunu farkedip dünyann en geliştrme gösteren 20 teknek direktörün içinde ve de kaysernn bu kadrosyla bu yere geldyse bence risk alıp getrmek te yarar var.Hem şmdi ybancı getrsen uyum sorunu futbolcları tanıyıcakta snra güsel futbol oynataca.Tabi herkesn fikrine sayğı duyarm ama ben umutluym ondan ondan söledm hem topuzu ve g.ünalı da getirrse harika olmasmı. |
romedal ise çok iyi bir kanat ama onun yanına orta shaya top teknği çok güsel olan yaya toure yi de alsak harika olur.Hem takımı lig düştü fazla zorluk ta çeklmsde tabi yönetm hemen hamle yaparsa sondakikaya bırakp tonla para verirse yine şaşymayn.ör.delgado zamannda almadlr elmzden kaçmasn die 4 msli para verdiler.inşallah iyi olur. |
SON GÖZDE ROMMEDAH! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
Bu topic vardı... |
kaynak lig tv bence fena transfer olmaz ama önce bir teknik direktör gelsin yine lig tv haberine görede souness ile anlaşılmış !!! |
inş gelir ama diğer yabancılar gibi bozulmasın |
faydalı olabilir |
Bu adam inanılmaz hızlı müthiş teknik ve çok zeki daha ne olsun... |
tabi romedahl iyi oyuncu guzel is yapar insallah besiktasa hayirli birisi gelir |
belki çoğunuz gülceksniz ama delgado şuan ligimizdki en klas oyuncu teknik bakımından.alex ve rico da dahil..bunu anlamk için attığ paslara ve pas atış şkline vuruşuna bkmanız lazım.bu sene çok şey bkliyrum ondan.. |
romedahl konusunda da herkes gibi bnde beğeniyorum.ama bnm çok hoşuma giden bir oyuncu var stil olarak.o da psv deki farfan.onu alabilsek en az extra 10 puan önde bşlrız lige |
Türkiye`de Saat: 19:09 . |