![]() |
sen saygılı olup olmadıgını bilemezsin |
Alıntı:
Teşekkürler. |
BU LAFIMI BANA KİMSE GERİ ALDIRTAMAZ HANİ DÜŞÜNCELERE SAYGILI OLAN ARKADAŞLARIM NERDESİNİZ BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM DİYE SÖYLEMEDİĞİNİZİ BIRAKMADINIZ SİZLE POLİTİKA YAPMİCAM SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİNDEN ÇIKAN BİRİ OLARAKDA SENDEN DAHAÇOK BİLDİĞİM KESİN |
Alıntı:
Kahraman olacaksın yakında. Yürü kim tutar demokrasi askeri seni |
ARKADAŞIM ADIMI ZİKRETME BANA DA GÖNDERME YAPMA BEN DEMOKRASİ DEĞİL CUMHURİYETİN BİR ASKERİ OLABİLİRİM AMA HAKKETEN BUNU TARTIŞABİLECEĞİM ARKADAŞLARLA TARTIŞMAK İSTERİM AYRICA O DA BU PLATFORM DEĞİL |
bence kendini buyuk gormesen iii olur siyasal okuman pek bişey deiştirmez .nerde tartısacak sak tartısalım fark etmez . |
olur ver telefonunu madem bu kadar tartışmak istiyosun arayım tartışalım |
sen ver ben arayım seni |
tartışmak isteyen sen değilmisin ben senle tartışmicağımı söyledim ama sen istedin o halde wer telefonunuben sana inandığım şeyleri söyliyim yada gerisini sen anla ATATÜRK'ün kurduğu sosyal, laik, çağdaş, hukuk devletini savunuyorum sende bunu savunuyosan tartışmayalım yokben fethullah ın kurmak istediği din eksenli devlet düzenini savunuyorum diyosan o zaman arkadaşım yine tartışmayalım |
türkiyenin en çok satan gazetesi doğrudur ama bedava veriyolar :S mesela bana her gün bitane getiriyolar bedavaya yemin ederim.. |
Türkiye`de Saat: 07:41 . |