![]() |
KAYNAK: ZAMAN GAZETESİ Beşiktaş'ın hedefi Lucescu ikinci aday Van GaalSüper Lig'de ilk üç sırayı paylaşan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gizliden gizliye teknik direktör arayışlarına başladığı belirtiliyor. Bu kulüpler arasında takımın başına yeni hoca getirmek için düğmeye ilk olarak Beşiktaş bastı.http://medya.zaman.com.tr/2007/05/11/teknik.jpgSiyah-Beyazlı yönetim, hafta içinde Jean Tigana'nın sezon sonunda resmen ayrılacağını açıklamasının ardından adeta harıl harıl teknik adam aramaya başladı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Tigana'nın bu zamansız veda konuşması karşısında öncelikle eski göz ağrısı Mircea Lucescu'nun kapısını çaldığı ifade edildi. Dün apar topar Avusturya'ya giden Demirören'in, Lucescu'nun dışında Hollandalı Van Gaal'le de temasa geçtiği belirtildi. Beşiktaş'ın yerli hoca adayları ise Mustafa Denizli ve Ertuğrul Sağlam. Siyah-Beyazlı kulüpte teknik direktörden dolayı yaşanan bu hareketlilik Eric Gerets'ten memnun olmayan Galatasaray için de söz konusu. Geçtiğimiz yıl ligin son haftasında da olsa Belçikalı hoca ile şampiyonluğu kucaklayan Sarı-Kırmızılılar, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sebebiyle önümüzdeki sezonda yeniden yapılanmaya gitme planları yapıyor. Bir dönem G.Saray'ı mutlu sona ulaştıran ünlü teknik adam Karl Heinz Feldkamp'ı sportif direktör yapmayı düşünen yönetim, Alman çalıştırıcının altında görev yapacak ismi ise henüz belirlemiş değil. Feldkamp'la birlikte takımı büyük bir ihtimalle Alman patentli genç bir teknik direktöre emanet etmeyi kafasına koyan Sarı-Kırmızılılar Falco Götz, Jürgen Klinsmann ve Felix Magath'la görüşüyor. G.Saray'ın yabancı hoca konusunda bir pürüz çıkması halinde Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam ve Ersun Yanal'a da teklif götüreceği bildirildi. 100. yılında şampiyonluğa doğru koşan Fenerbahçe'nin, mutlu sona ulaşması halinde bile Arthur Zico'yla yollarını ayırması bekleniyor. Özellikle Avrupa'da bir türlü aradığı başarıyı elde edemeyen Sarı-Lacivertli yönetimin Zico'yla vedalaşıp takımın başına yine bir Brezilyalı teknik adamı getireceği iddia ediliyor. F.Bahçe'de en büyük aday sezon başında da ismi sıkça geçen Alex'in eski hocası Luxemburgo. Ahmet Uykan, İstanbul 11 Mayıs 2007, Cuma |
kaynak bozuk |
ne alaka |
zamanda başladı yalanlara zaten satışı sıfır :) her gün bedava veriyorlar o gezeteyi bana yemin ederim yinede açıp okumuyorum ::D |
sana bişey diyeyim mi turkıyenın en çok satan gazete dogruluguna inandgm bi gazete acık okumadıgından bilmezsin tabi : ) |
luce gelsin olmazsa van gaal doğru tercihler bunlar |
ya gelsin liippi trapattoni le guen falan :D |
tabiki en çok okunan gazete olacak adamlar bedava dağıtıyo fethullah da para biter mi |
Alıntı:
|
sana bişey diyeyim mi turkıyenın en çok satan gazete dogruluguna inandgm bi gazete acık okumadıgından bilmezsin tabi : ) okuduğumdan söylüyorum ve bazılarının olmadığı kadar görüşlere saygılıyım ama türkiye cumhuriyetinin temel ilkelerine saygılı olmayanlarınkine değil |
sen saygılı olup olmadıgını bilemezsin |
Alıntı:
Teşekkürler. |
BU LAFIMI BANA KİMSE GERİ ALDIRTAMAZ HANİ DÜŞÜNCELERE SAYGILI OLAN ARKADAŞLARIM NERDESİNİZ BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM DİYE SÖYLEMEDİĞİNİZİ BIRAKMADINIZ SİZLE POLİTİKA YAPMİCAM SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİNDEN ÇIKAN BİRİ OLARAKDA SENDEN DAHAÇOK BİLDİĞİM KESİN |
Alıntı:
Kahraman olacaksın yakında. Yürü kim tutar demokrasi askeri seni |
ARKADAŞIM ADIMI ZİKRETME BANA DA GÖNDERME YAPMA BEN DEMOKRASİ DEĞİL CUMHURİYETİN BİR ASKERİ OLABİLİRİM AMA HAKKETEN BUNU TARTIŞABİLECEĞİM ARKADAŞLARLA TARTIŞMAK İSTERİM AYRICA O DA BU PLATFORM DEĞİL |
bence kendini buyuk gormesen iii olur siyasal okuman pek bişey deiştirmez .nerde tartısacak sak tartısalım fark etmez . |
olur ver telefonunu madem bu kadar tartışmak istiyosun arayım tartışalım |
sen ver ben arayım seni |
tartışmak isteyen sen değilmisin ben senle tartışmicağımı söyledim ama sen istedin o halde wer telefonunuben sana inandığım şeyleri söyliyim yada gerisini sen anla ATATÜRK'ün kurduğu sosyal, laik, çağdaş, hukuk devletini savunuyorum sende bunu savunuyosan tartışmayalım yokben fethullah ın kurmak istediği din eksenli devlet düzenini savunuyorum diyosan o zaman arkadaşım yine tartışmayalım |
türkiyenin en çok satan gazetesi doğrudur ama bedava veriyolar :S mesela bana her gün bitane getiriyolar bedavaya yemin ederim.. |
açılan konuları amacından saptırıp birbirimizle atışmayalım. bu yazılanları herkes okuyor. p.m atarsanuz birbirinize daha iyi olur |
haklısın taylan diğer forum amacı tartışma olmayan diğer forum üyesi arkadaşlardan özür dilerim kendi adıma |
TÜRKİYE CUMHURİYETİ |
kusuruma bakmayın arkadaslar haksızlıga gelemedigimden boyle cıkışta bulundum kendi adıma beşiktas forum uyelerinden ozur dilerim |
ewet türkiye cumhuriyeti |
ewet bencede türkiye cumhuriyeti osmanlı değil bu arkadaşlar yüzünden sevmediğim bi ideolojinin temsili bi gazetenin kendi adıma kötüde olsa reklamını yapmış bulundum haksızlık mağlupların tesellisidir |
daha fazla yorum yapma istesen . sende kendi reklamını yapmaya mı calısıyosun |
Alıntı:
?gülerim buna.hemde heryerimle...... |
Alıntı:
bende turizm mezunuyum ama bankacıyım ve iktisat bitiren birinden daha iyi borsa biliyorum.demek ki neymiş siyasal okumakla herşey hallolmuyomuş.ha bu arada cok uzun bir süre ankarada onde gelen bir partıde de siyasiişlerdensorumlu başkanlık yaptım.o gazeteyiokumam ama bilirimki yalan haber yapmaz.kendine saygın yoksa insanların değerlerine saygı göster.cumhuriyete sahip cıkacam diyorsunuz ama darbe heveslisi emeklı askerlerın arkasında yürüyüşlere katılarak Cumhuriyete asıl darbeyi sizler vuruyorsunuz.seninlede her şekilde osmanlıda dahil 84 yıllık cumhuriyetimizde dahil bütün siyasi olayları tartışmaya hazırım.siyasal okuman ssana yaramış mı bakalım???????????????? |
EMROLOJİ HEP DESTEK TAM DESTEK |
aynen MUHAMMED... |
abi kaynak maynak bilmem ama ikside adam gibi adam. Luce´yi herkez bilir. Ben bu van Gall´a hayranim adam üc kurusluk AZ Almmar ile avrupa´yi titretti vallahi. Hollanda´da sampiyonluk son hafta´da gitti. Bu adam bir takimi gercek bir takim yapmasini biliyor. Cok profesyonel. Ikisinede eyvallah derim. |
saolsın volkan kardes herkes senn gıbı yorum yapabilse keske |
van gaal |
bazı arkadaşlar uyumamızdan istifade sallamışlar arkamızdan kardeşim uzatıpta şu gazetenin reklamını yaptırmayın bana bu 1 ikincisi darbecilerin arkasında yürüyomuşuz emroloji ben bazen darbeyle 10 sene geri gitmeyi gericilerle 100 sene geri gitmeye tercih ederim 3.sü emroloji sen ver o zmn telefonunu benim doktora tezim fethullahın iç ve dış kaynakları öğrenmek istersen |
o gazete senın reklamına ihtıyacı yok bu konu da daha fazala yorum yapıp ta kendini kucuk dusurmenın anlamı yok.neye uzuldugumu yazayım mı boyle elestırı yapıpta konuyu bu kadar saptıran adamın beşiktaslı olması sahsen benı cok uzdu. |
ayrıca tel. nosunu veren olursa alır tartışırım benle tartışmayı bu platformda dewam etmek isteyen olursa ona katılmicam arkamdan sallamak serbest yani bundan sonra nasıl ezdik veleti cevap yazamıyo demeyin diye söylüyorum sizlerle burda değil gündoğduda hesaplaşırız bi kere bu haber amaçlı başlığa bakın van gaal mi luce mi değil KAYNAK zaman gazetesi ne alaka |
ÇARŞI ŞERİATADA KARŞI bunu unutma |
bende seriata karsıyım |
Hiç belli olmuyo neden acaba arkadaşım benimle polimiğe devam etme yamuhammedzubeyr |
Türkiye`de Saat: 07:44 . |