![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kanalturk e sağlandığı söylenen kaynak sizin maliye bakanlığınız tarafından araştırılıyo ve sizin gazetelerinizden birinin ortaya attığı bi iddaa görcez ne kadar doğru olup olmadığını bu ülke 1960 darbesinin bedelini falan ödemiyo 1950 de türkiye hazinesinde 250 milyon borçsuz para bulunurken 60 da 10 milyar dolar borca ulaştırınca malum kişiler darbe vuruldu bu ülke 80 darbesinin sonuçlarını yaşıyo ve anlaşılıyo ki onun ortaya çıkardığı kafalardanda kurtulamicak bu gidişle ayrıca abuk sabuk bi doktoram yok saygıya davet etceine sen saygılı ol önce fethullahın asıl ana kaynaklarını nerden sağladığıda devlet sırrıdır (mevcut hükümetle) |
ya bana fethullahı savunup atatürkçülükden bahsetmeseydin keşke yani aynı cümlede kullanmasaydın ikisini |
en az 25 kere izlemişimdir çarşıyla beraber ama o pankartı gördüm açtıklarını ayrıca bornova çarşı diye bi grubumuz var bilgilerinize |
arkadaşlar üzgünüm size artık katılamicam zaten inandığınız değerlere karşı tartışmam boş bir tartışmayı getirir savunduğum tek şey LAİK TÜRKİYE |
sundan emınım kı senın o hakarette bulundugun insan senden ve senın gibilerden bu ulkeyi daha cok seviyor. |
tabi tabi HAKLISIN ne diyim böyle devam et |
Alıntı:
|
ihracat ithalatın iki katına çıktıda borç nasıl 10 milyar dolara ulaştı oral sander siyasi tarih kitabı sayfa 235 bak senin bu hükümeti savunduğun kimi savunduğunla paralel olduğu için senibu hükümeti savunmakla itham ettim fethullah gülenin okulları başlıklı1 ödevim vardı sen istiklal marşını bırak okullarda ne içerikli dersler veriliyo onu biliyomusun t.d.k. böle bişey yayınlanmadı buna ben karşı çıktım bi cumhuriyet çocuğu olarak benim hükümetim değil demekde devleti inkar etmek değildir bu ülkede üstten inme olan cumhuriyet devrimleri anlaşılan pek de anlaşımamış bizde o zmn bu devrimleri alttan üste tekrar kurarız ayrıca arkadaşım tartışmak istemediğimi yazmıştım sen nie ısrarla beni tartışmaya sokmak istiosunki aklınca en son ben mi yazdım ayağı yapıosun |
tartışmak istemiyosan sen niye daha uzatıyosun |
altında kalmktan mı korkuyosun |
gidip siyasi tarih kitabının kacıncı sayfa da olduguna bakmaya mı gittin |
benim en son ben yazdım takıntım olmaz:Dsen yaklaşık 85 yıl once gelmiş ve herkesın kabul ettığı ilke ve inkilapları hala tartışmaya sunarak çelişkiye düşmüyor musun?ayrıca senle tartışırken elime kıtap almadım ama senın kaynakların sağlammış desene.ben o okullarda istiklal marşının okunduğunu gördüm.bunun yanında hristiyan ckımsesız cocuklarıda müslüman yapıyolar eğitimlerini ve bakımlarını karşılayarak.hani tıpkı hristıyanların bizim ülkemizde yaptığı gibi.sen cumhurıyet cocuguyum demişsin.biz değiliz dimi.farkındaysan kendını bu sitede bu ülkenin tek savunucusu gibiymişsin gibi ilan ettin bir anda.10 milyar dolar dıyorsun o donemde o paranın bugünkü değerle yaklaşık 1 trılyon dolara yakın oldugunu belirteyim.bende bır finanscı olarak bunu hesaplamak ıstedım.yani atılmış bir rakam oluyor bu.kıtapları okumak değil onemlı olan.okudugun kıtapların kaynagı da onemlıdır.ayrıca benim fikirlerim dosdoğrudur ve tek yone gider.paralellik benim için ters bir olgudur.bundan sonra cevap atabılırsın.son cevap atan olmak seninde hakkın sonucta:Dama sana gercektende saygılarımı yollayarak bu tartısmadan ayrılıyorum ve inanıyorum ki sende bu ülkeyi severken bazı gerceklerin farkına belirli sınırları aştığın zaman varacaksın. |
belli kalıplar uzerıne yazıyosun biraz cerceveni genişlet bi gun fethullah gulennin bi kitabını okumuslugun var mı acaba senın dediklerin ne kadar alakasız oldugunu goreceksın |
emroloji arkadasımın sonuna kadar arkasındayım yazdıklarına bundan sonra cevap bulamayacaksın bende ayrılıyorum dogruları gormen temennisiyle... |
birinci cevabım muhammed e kardeşim senin baktığın çerçeve işte o çerçeve başka kitap okumazsın senle tartışmıyom 2. cevabım emroloji ye kardeşim kaynağımın doğruluğunu tekrar araştırıcam sağol herkes kabul falan etmiyo bu ilkeleri ayrıca tayyip ne dedi laik olunmaz en az 30 tane örnek varda bende uzatmak istemiyorum bunların hepsi yüce divanlık sizde burdasınız bizde |
ya senden cevap bekleyen falan yok benimde tezimin savunulmicak yeri olmasa bende ayrılırdım size güveniyorum bende ayrılıyorum umarım yazmazsınız |
arkadaşlar hepimiz burada ortak bir amac için buluşuyoruz. nasıl olurda beşiktaşımızı daha ileriye götürürüz diye.lütfen bu çizgiden sapmayalım.zaman,cumhuriyet gazetelerini ve fettullah güleni sevenler olduğu gibi sevmeyenlerde var.takdiri halka bırakalım isteyen bu gazeteleri alsın isteyen almasın.benim merak ettiğim bu tartışma konusu içindeki arkadaşlar hala favori hoca adayını açıklamamış bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.biz birlik olup bir araya geldiğimiz zaman tutulmayız tarihimizde zaten bunu aydınlatıyo,buna ışık tutuyo.ne zaman içten içe parcalanmısız işte o zaman aklımıza birlik olmak gelmiş.gelin aynı hataya düşmeyelim, birbirimize sıkı sıkı sarılalım önce ülkemizin sonra beşiktasımızın savunucusu olalım,basarısı için çalışalım. LÜTFEN |
sheva24 saol dostum haklısın benim hoca adayım lucescu ama şüphelerimde yok değil çok defansif oynatıyo daum desem o da çok hücum oynatıyo van gaal de iyi bi hoca yani adını andığım 3 hocada çok iyi olur ama luzxemburgo falan bunlar boş ya iş yapmaz türkiyeyi tanısa iyi olur ama bir an önce bitirip transfer listesini vermesi lazım febe harekete geçmiş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
YA ORTAMI GERMEYE VE BU KADAR KONUSTUKTAN SONRA TARTIŞMAYA GEREK YOK MODARATÖRLER LÜTFEN BU KONUYA KİLİT GEREKSİZ YERE SORUN ÇIKIYOR YA |
bjk 19.03 nolu arkadaşın ne yazdıını anlamadım ama anladığım kadarıyla cvp hakkım doğdu kardeşim sen hangi gözlükle baktıına bağlı gazetelerin doğruluğu ikincisi adam bana adam darbecilerin arkasında yürüyosun dedi bende şeri düzeni savunanlar (gericiler) le geri gitceime cumhuriyeti savunan darbeciler (asker) lerle geriye giderim dedim ayrıca görüyorum ki tartışmaya katılmak istiyosun ama ben istemiyorum ben en son burda hoca yorumunda bulundum bildiğiniz üzereama arkadaşlar bi şeyleri didikleyip duruyo bu konu amaçlı dedim ben sadece başlığına bakıp anlayabilirsin van gaal mi lucescu mu değil başlık kaynak: z. gazetesi burda bi şey aradım arkadaşlarda benim tahminimi boşa çıkarmadı gördüğüm kadarıyla |
bu arada bir arkadaş özel mesaj atıp çarşı şeriata da karşı sözümün ucunun kötü yerlere gideceği delaletini gösterip üstü kapalı bir şekilde beni tehdit etmiştir bilgilerinize |
okuduğumdan söylüyorum ve bazılarının olmadığı kadar görüşlere saygılıyım ama türkiye cumhuriyetinin temel ilkelerine saygılı olmayanlarınkine değil[/quote] siyaset formu deil gazetede ki habere bakarsın ona yorum yaparsın gazetenin ne olduguna hangi gorusu savundugu degil.sen bu foruma siyaset tartısmaya mı geldin. |
'ben sadece başlığına bakıp anlayabilirsin van gaal mi lucescu mu değil başlık kaynak: z. gazetesi burda bi şey aradım arkadaşlarda benim tahminimi boşa çıkarmadı gördüğüm kadarıyla' BU ARAMA YETKİSİNİ SANA KİM VERİYOR KARDESİM KENDİNİ NE ZANNEDİYOSUN |
sana kim veriyosa bana da o veriyo boş boş konuşma hani cvp yazmicaktın bundan sonra ne sevinmiştim siyaset yapan sizsiniz gazeteyide madem öyle göz önüne alıyoruz madem baştan nie türkiyenin en iyi gazetesi türünde şeyler yazdın sanane kardeşim muhattap olma daha fazla konuyuda sündürüp durma |
İSTERSEN KAPATALIM BU KONUYU BEN EPEY SİNİRLENİYORUM |
USTELIK LAFIMI DA DEİŞTİRME BEN TURKIYENIN EN İYİ GAZETESİ DEMEDİM EN COK SATN GAZETESİ DEDİM ONCE OKUMAYI OGREN |
ARKADAŞLAR internet başından ayrılmak durumundayım o yüzden bu arkadaşların bundan sonra yazdıklarına cevap veremicem ama bu düşüncelere verilecek her zaman iyi bir cevabım var sadece bundan sonra sözlerini duvara söylicekler gibi onu belirteyim dedim |
aman geri kalma |
''''en çok satan gazete dogruluguna inandgm bi gazete acık okumadıgından bilmezsin tabi'''' bunlar senden alıntı okuyup en çok gazete olduğuna kanaat getirdiine göre en ii gazeteside o sence zaten ben öyle dedin demedim o türden bişey söledin dedim sende çarpıtma tartışmayalım fikrine sıcak bakıyorum çünkü bende sinirlendim |
Alıntı:
|
haha |
Alıntı:
|
Arkadaşlar konuyu kapatıyorum. Bu gidisle siyasi tartısmaların boyutu artacak... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:49 . |