![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
YA ORTAMI GERMEYE VE BU KADAR KONUSTUKTAN SONRA TARTIŞMAYA GEREK YOK MODARATÖRLER LÜTFEN BU KONUYA KİLİT GEREKSİZ YERE SORUN ÇIKIYOR YA |
bjk 19.03 nolu arkadaşın ne yazdıını anlamadım ama anladığım kadarıyla cvp hakkım doğdu kardeşim sen hangi gözlükle baktıına bağlı gazetelerin doğruluğu ikincisi adam bana adam darbecilerin arkasında yürüyosun dedi bende şeri düzeni savunanlar (gericiler) le geri gitceime cumhuriyeti savunan darbeciler (asker) lerle geriye giderim dedim ayrıca görüyorum ki tartışmaya katılmak istiyosun ama ben istemiyorum ben en son burda hoca yorumunda bulundum bildiğiniz üzereama arkadaşlar bi şeyleri didikleyip duruyo bu konu amaçlı dedim ben sadece başlığına bakıp anlayabilirsin van gaal mi lucescu mu değil başlık kaynak: z. gazetesi burda bi şey aradım arkadaşlarda benim tahminimi boşa çıkarmadı gördüğüm kadarıyla |
bu arada bir arkadaş özel mesaj atıp çarşı şeriata da karşı sözümün ucunun kötü yerlere gideceği delaletini gösterip üstü kapalı bir şekilde beni tehdit etmiştir bilgilerinize |
okuduğumdan söylüyorum ve bazılarının olmadığı kadar görüşlere saygılıyım ama türkiye cumhuriyetinin temel ilkelerine saygılı olmayanlarınkine değil[/quote] siyaset formu deil gazetede ki habere bakarsın ona yorum yaparsın gazetenin ne olduguna hangi gorusu savundugu degil.sen bu foruma siyaset tartısmaya mı geldin. |
'ben sadece başlığına bakıp anlayabilirsin van gaal mi lucescu mu değil başlık kaynak: z. gazetesi burda bi şey aradım arkadaşlarda benim tahminimi boşa çıkarmadı gördüğüm kadarıyla' BU ARAMA YETKİSİNİ SANA KİM VERİYOR KARDESİM KENDİNİ NE ZANNEDİYOSUN |
sana kim veriyosa bana da o veriyo boş boş konuşma hani cvp yazmicaktın bundan sonra ne sevinmiştim siyaset yapan sizsiniz gazeteyide madem öyle göz önüne alıyoruz madem baştan nie türkiyenin en iyi gazetesi türünde şeyler yazdın sanane kardeşim muhattap olma daha fazla konuyuda sündürüp durma |
İSTERSEN KAPATALIM BU KONUYU BEN EPEY SİNİRLENİYORUM |
USTELIK LAFIMI DA DEİŞTİRME BEN TURKIYENIN EN İYİ GAZETESİ DEMEDİM EN COK SATN GAZETESİ DEDİM ONCE OKUMAYI OGREN |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |