![]() |
Beşiktaş Yıldız peşinde ! Beşiktaş Sivasspor'lu Mehmet Yıldız'ı renklerine bağlamak için harekete geçti LİG TV'nin haberine göre 26 yaşındaki Mehmet Yıldız'a teklif götüren siyah- beyazlı yöneticiler "Beğendiğimiz bir oyuncusun. Gelecek yıl kadromuzda görmek istiyoruz" dedikleri öğrenildi. Mehmet'in de yanıt olarak "Eğer kulübüm transfere onay verirse Beşiktaş'ta seve seve oynarım" karşılığınını verdiği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki günlerde Mehmet için Sivasspor kulübüyle masaya oturacakları öğrenildi. Bu arada Beşiktaş'ta Lucescu, Eriksson, Cuper, Luxemburgo ve Camacho'dan sonra Samet Aybaba sesleri de iyiden iyiye yükselmeye başlarken, yöneticilerin Başkan Demirören'i bu konuda ikna etmeye çalıştıkları ifade edildi. Başkan Demirören'in ilk tercihinin ise Lucescu olduğu eğer Rumen teknik adamla anlaşılamazsa diğer adaylara yöneleceği kaydedildi. |
ya biz büyük oyuncular diyoruz isim yapalım diyoruz mehmet yıldız'ı almaya çalışıyoruzz.İnşallah yalan haberdir yoksa yedek kulübesine bir kişilik yer ayıralım hemen |
veysel cihan diyorum baska bisey demiyorum... |
Alıntı:
|
BU KİM YA ADAAM Bİ MAÇ OYNADI DİYE ALIRLARSA BU YÖNETİME GÜVENİM HİÇ KALMAZ ARTIK |
yaa eer bu kazmayı alırlarsa allahlarından bulsunlar yaa..maç felan izlemem |
Alıntı:
|
yalan haber |
insallah yalan haberdir bizim yönetiminde ne yapacagi belli olmaz ama bunun gibi futbolcularla basari olmaz |
adamlar bir 2 mac kendini gosteriyor bizimkiler hemen atliyorlar biraz cehrenizi genisletin genisletinki buyuk dusunebilesiniz |
cok güclu bi futbolcu top da suruoo ibrahimj uzulmezi nasıl perişan ettik nasıl kolunda tasıdı gorduk ama tabiki ilk 11 oynıcak bi adam deil gokhan guleçten daha ii bi alternatif takasla alınırsa faydalı olur bnce gokhan guleç+500bin dolar gibi fln |
ARKADASLAR ANLAMIYOMUSUNUZ BU MEDYANIN BESİKTASI KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMASINDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL...EZİKLERE CARLOS U YAZIYOLAR BİZEDE SİZ ANCAK BUNU ALIRSINIZ GİBİ AYAK YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR...LÜTFEN BÖYLE SAÇMA MANTIKSIZ KONULARI KONUŞMAYALIM BİLE... |
hay kafanıza mehmet kadar taş düşsün emi yönetim. |
Alıntı:
|
kim gelirse gelsin ama yerli olsun yabancı olacaksa juce den iyisini kim başarmış bıktık inatçı |
bende cisse falan diye heveslendim başlığı görünce |
yine başladı bizim basiretsiz yönetim kardeşim golcü olarak g. ünalalınır tr de yok bu yıldızmış o buymuş gelmes |
tr de transfer edilcek 5 topçu var g.ünal m.topuz a.bilgin v.yaman selcuk inan başkada yok yok yok |
Forvet olarak FB ve GS cok gerisindeyiz,cok iyi bir forvete ihtiyacimiz var,Nobre´den anca yedek olur.Ilk 6.takimdan enaz gol atan Besiktas!! Bir de ön libero lazim Koray ve Serdar cok kosuyor ve rakibi bozuyor ama öne dogru hic faydalari yok. |
bir tane mehmeti öven yorum göremedim.bence iyi futbolcu herseyden önemlisi çok kuvetli. ben ibrahim akın ve gökhan güleçin ikili mücadelelerden sonra yerden kalkamamalarından bıktım artık böyle saglam isimlere ihtiyacımız var.mehmet iyi bir yedek olur.size katıldığım nokta ise mehmet ve benzer oyuncuları alıpta yönetimin ben transfer yaptım deyip daha kaliteli oyunculara yönelmemesi. eger böyle yapacaklarsa yazıklar olsun. |
bence gelirse çok yararlı olur,hızlı ve güçlü,en önemlisi genç,bonservisi düşürülürse kesinlikle alınmalı |
Ya forvete bu adamdan daha iyi bir alternatif bulamayız hızlı,bir boğa gibi güçlü ve ikili mücadelerde hep ayakta kalıyor son vuruşları da fena değil...Mesela fb ve bize karşı oyandığı maçlarda her iki defansı da perişan etti.Düşünün ki İbrahim Üzülmez gibi yıllardır ikili mücadelelerde kimseye taviz vermeyen bir adamla baş edebildi... |
YAA BEN ANLAMIYORUM TÜRK FORVET BİZE LAZIM DEĞİL YARIN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNADIĞIMIZ ZAMAN MEHMET NE YAPACAK HİÇ Bİ TECRÜBESİ YOOKK GELİCEKSE GERÇEKTEN ÇOK İİ Bİ YABANCI TERCİHİMDİR TABİ YÖNETİM Bİ İCRAAT YAPABİLİRSE |
Bencede almayalım ben adını şahsen şimdi sizlerden duyuyorum..Tamam önemli olan ad değil her zaman ama şunu da unutmayalım çoğu zaman yararlı olan ii şeyler yapan adamların adı duyulur değil mi.... |
Bobonun yanına kaliteli bi yabancı forvet alınmalı, Nobre gitsin yerine Mehmet Yıldız alınsın iyi yedek olur.. |
bu ne ya turkiyede bir mac iyi oynayan oyuncu hemen besiktasin gozine giriyor siz once ali'leri baki'leri satin |
Alıntı:
|
şahsi adıma onun bize gelmesini istemıom |
gokan ünal deseniz süper ama mehmet yıldız olmasın |
alınsın yada alınmasın ayrı mevzu ama mehmet yıldız güçlü bi fiziğe sahip.bundan ötürüde iyi top saklıyo.hatta ligin en iyi top saklıyanı denebilir.ama tabi bu transfer bencede beklentilerin altında. |
la bizim sivas ta ona eşşe.. mehmet diyolar tam bir eşşe... kendiside bunu biliyor bi işe yaramaz besiktasda kafasını gömer anca koşar ne sağa bakarf ne sola üzülmesin 3 sene önceki hali alırsak eğer gelirsek ben bu adamın oynadığı maçlarda ben takımı izlemem sadece radyodan dinlerim siyah beyaz forma altında görmek istemiyorum bu kadar düştükmü |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
veysel cihandan hiç bi farkı yok büyük takım topçusu diil |
bize yaramaz bu haberede inanmıyorum yalna haber gibi |
yıldız kenter bile bundan iyi |
yok artık müjdat gezer falan abartmayalım yaaaa |
Alıntı:
|
vedat abi ne alaka ya :D |
abatrmayaın falan diyosun gökay |