![]() |
cok güclu bi futbolcu top da suruoo ibrahimj uzulmezi nasıl perişan ettik nasıl kolunda tasıdı gorduk ama tabiki ilk 11 oynıcak bi adam deil gokhan guleçten daha ii bi alternatif takasla alınırsa faydalı olur bnce gokhan guleç+500bin dolar gibi fln |
ARKADASLAR ANLAMIYOMUSUNUZ BU MEDYANIN BESİKTASI KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMASINDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL...EZİKLERE CARLOS U YAZIYOLAR BİZEDE SİZ ANCAK BUNU ALIRSINIZ GİBİ AYAK YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR...LÜTFEN BÖYLE SAÇMA MANTIKSIZ KONULARI KONUŞMAYALIM BİLE... |
hay kafanıza mehmet kadar taş düşsün emi yönetim. |
Alıntı:
|
kim gelirse gelsin ama yerli olsun yabancı olacaksa juce den iyisini kim başarmış bıktık inatçı |
bende cisse falan diye heveslendim başlığı görünce |
yine başladı bizim basiretsiz yönetim kardeşim golcü olarak g. ünalalınır tr de yok bu yıldızmış o buymuş gelmes |
tr de transfer edilcek 5 topçu var g.ünal m.topuz a.bilgin v.yaman selcuk inan başkada yok yok yok |
Forvet olarak FB ve GS cok gerisindeyiz,cok iyi bir forvete ihtiyacimiz var,Nobre´den anca yedek olur.Ilk 6.takimdan enaz gol atan Besiktas!! Bir de ön libero lazim Koray ve Serdar cok kosuyor ve rakibi bozuyor ama öne dogru hic faydalari yok. |
bir tane mehmeti öven yorum göremedim.bence iyi futbolcu herseyden önemlisi çok kuvetli. ben ibrahim akın ve gökhan güleçin ikili mücadelelerden sonra yerden kalkamamalarından bıktım artık böyle saglam isimlere ihtiyacımız var.mehmet iyi bir yedek olur.size katıldığım nokta ise mehmet ve benzer oyuncuları alıpta yönetimin ben transfer yaptım deyip daha kaliteli oyunculara yönelmemesi. eger böyle yapacaklarsa yazıklar olsun. |
Türkiye`de Saat: 17:21 . |