![]() |
bence gelirse çok yararlı olur,hızlı ve güçlü,en önemlisi genç,bonservisi düşürülürse kesinlikle alınmalı |
Ya forvete bu adamdan daha iyi bir alternatif bulamayız hızlı,bir boğa gibi güçlü ve ikili mücadelerde hep ayakta kalıyor son vuruşları da fena değil...Mesela fb ve bize karşı oyandığı maçlarda her iki defansı da perişan etti.Düşünün ki İbrahim Üzülmez gibi yıllardır ikili mücadelelerde kimseye taviz vermeyen bir adamla baş edebildi... |
YAA BEN ANLAMIYORUM TÜRK FORVET BİZE LAZIM DEĞİL YARIN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNADIĞIMIZ ZAMAN MEHMET NE YAPACAK HİÇ Bİ TECRÜBESİ YOOKK GELİCEKSE GERÇEKTEN ÇOK İİ Bİ YABANCI TERCİHİMDİR TABİ YÖNETİM Bİ İCRAAT YAPABİLİRSE |
Bencede almayalım ben adını şahsen şimdi sizlerden duyuyorum..Tamam önemli olan ad değil her zaman ama şunu da unutmayalım çoğu zaman yararlı olan ii şeyler yapan adamların adı duyulur değil mi.... |
Bobonun yanına kaliteli bi yabancı forvet alınmalı, Nobre gitsin yerine Mehmet Yıldız alınsın iyi yedek olur.. |
bu ne ya turkiyede bir mac iyi oynayan oyuncu hemen besiktasin gozine giriyor siz once ali'leri baki'leri satin |
Alıntı:
|
şahsi adıma onun bize gelmesini istemıom |
gokan ünal deseniz süper ama mehmet yıldız olmasın |
alınsın yada alınmasın ayrı mevzu ama mehmet yıldız güçlü bi fiziğe sahip.bundan ötürüde iyi top saklıyo.hatta ligin en iyi top saklıyanı denebilir.ama tabi bu transfer bencede beklentilerin altında. |
Türkiye`de Saat: 07:21 . |