![]() |
Alıntı:
|
ya bakın arkdaşlar diğer yerlerede yazdım burası tartışma platforumu değil birbirinizin fikierlerin saygı duyun aynı fikiri düşünmek zorunda değilsiniz ok birbirinizi boş yere kırmayın |
Alıntı:
dier fikirlerin cvp vermiorum konusmayı ogrendiginzaman buyuklerine saygılı olmayı ogrendigin zaman ona gore cvbını veririz!!! |
yazmıcaktım ama dayanamadım diosun ya bi brezilya kontenjanı var bi de avrupa 2002 dunya kupasını brezilya milli takımı ile ricardinho havaya kaldırırken santos ta oynuodu alexi te cruzeiroda madem cok iyi di alex alsalardı senin o cok iyi dedigin lincolnde o sezon daha yeni brezilya liginden ayrılmıs |
Alıntı:
|
ya ikisi ayrı tip oyuncular birinin yetenekleri öbüründe yok diperininkide ötekinde yok aynı tip oyunuclar değil 2002 de ikiside brezilyadaydı ama riicardinho ve kleberson milli takımkdaydı alex yoktu (klebide millitakımdaydı) |
ALEX NTV DE KENDİ AĞZINDAN AÇIKLADI TÜRKİYE DE FENERDEN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAYACAĞIM DEDİ.TARTIŞMA BİTMİŞTİR.YANİ BU HABER MEDYA NIN YALANIDIR.... |
gusel kardeşlrm bsım ıhtycms alex degl ön lıberoya ıyı top yapan oyuncu tarzı yane yaya toure(monaco-yaş 22 kalite=p.vıera/mikel obı ).... emilio ve rıco zaten far ortya 1 tane çok ıyı on libero ve her ıkı kanada da 1 er ıyı adam alırsk ofnsv olrk çok eksğms kalms.tabı ayrca topuz ve psv(alex) olursa perfec takım olrs. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim kim olduğuma gelince senin asla ulaşamayacağın bir konumdayım... |
Türkiye`de Saat: 22:59 . |