![]() |
alex sesleri Brezilyalı yıldızın menajerleri “Bu işi hemen bitirelim, Alex önünü görsün” dedi Fenerbahçe'de Alex’in sözleşmesinin yenilenmesi konusundaki görüşmenin G.Saray maçı sonrası yapılacağı konuşuluyor, tüm futbolcularla da pazartesi gününden sonra masaya oturulacağı deklare ediliyordu. Ancak dün şok bir gelişme oldu ve Alex’in menajerleri davetsiz olarak İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertli yönetimin tutumundan memnun olmayan menajerler dün İstanbul’a gelerek yöneticilerle görüşmek istediklerini bildirdiler. Görüşme tarihini ileri atması üzerine ’oyalandıkları’ şüphesiyle “Bu işi G.Saray maçı öncesi bitirelim” demek için gelen menajerler buradaki görüşmeden Alex’in istediklerine karşılık net bir cevap bekliyor Beşiktaş, Alex için teminat mektubu aldı Fenerbahçe'de bu gelişmeler yaşanırken, daha önce Alex'i transfer edeceği haberleri dolaşan Beşiktaş'ta boş durmadı. Siyah-Beyazlı yönetim, F.Bahçe'nin sözleşmesi bitecek Brezilyalı yıldızını mayıs sonunda renklerine katmak için Finansbank'tan maddi garantiyi de sağladı. Geçen sezon Sarı-Lacivertliler'den Marcio Nobre'yi koparan Beşiktaş yönetimi, ezeli rakibine 2. bir darbe vurmak için harekete geçti. Alex'i transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenilen Başkan Yıldırım Demirören'in Finansbank'tan 5 milyon euroluk teminat mektubu aldığı belirtildi. Brezilyalı yıldızın takımının şampiyonluk kutlamaları sırasında "Türkiye'de kalabilirim" açıklamarı da transferi doğrular nitelikte. Demirören'in Alex'in menajeri Finger'le görüşüp, prensipte anlaştığı da iddia edildi. (internetspor) |
doğruluk payı nedir bilmem ama alex in bize karşı net golleri kaçırması,inönüde sevinmemesi gibi şeyler de konuşuluyor |
Alex'i alıp Ricardinho'yu satalım...Tabi alan çıkarsa!... Yalnız fb'liler o kadar sevindi lig maçından sonra aralarında Alex'i göremedim... |
o zaman ricardinho veya delgado gidecek ama sanmıyorum alexin gelceğine artık herşey karıştı ne oalcağı belli değil hayırlısı |
yaa bizde daha iyisi var boşverin...rico paşam benmm!! |
bence ricoyu gönderip alexsi almamız lazım |
Alıntı:
|
fenere desenizki alexi bize verin rico yu siz alın adamlar bide uzerine 3 takla atar bizim alexe ihtiyacımız yok cunku bize kosan adam lazım ama rico alexin en az 3 katı kosuyor ha rico ya da deyin alex gibi kosma kalenin orda dur en fazla alexten 3-4 gol az atar 3-4 asist daha az yapar ama fenerde cunku adamın mevkisi orta saha alex gibi forvet arkası oynamıo alexten de daha yetenekli ayrıca |
bence alex ricodan iyi alexmi ricomu derseniz alex derim ve gelmesinide isterim o zaman nobre nasıl coşar biliyormusunuz gol kralı olmasa bende bu işi bilmiyorum |
ya bunlara pek inanmıyorum belkide innmak istemiyorum ylaan dolan haberler gibi rico ve delgaod varken yönetim nie alexi alsın ki |
gökay kardeşim alex gelirse ikisinden biri gider büyük ihtimal rico gider bence gitsin alex olursa eğer.. |
bence alex bizde oynayamaz bizim tipimizde değil |
alex ile rico arasında kalırsam daha genç olduğu için alexi seçerim... |
'ezik' hayranı başkan istemiyorum! |
ne demek rico yu kim alırsa ricoyu beğenmeyin 2-3 sene evvel yasin sülünü oynatıyodu bjk şimdi rico beğenlmiyo tek sucu süper oynamsı bence hayatınızda kac kere rico gibi futbolcu gördüyseniz beşiktaşta |
Alıntı:
tek başına kazandırdığı maçları sayar mısın? |
yalan haber ya alex kim . istemiyorum |
hele bi yeni hoca gelsinde gerisi kolay.beşiktaş istedikten sonra herkesi alacak maddi yapıya sahip.ricardinho nun kalitesi tartışılmaz ve ben gitmesinden yana değilim. |
çok lüzumsuz bi transfer.neden ricoyu milli takıma aldılarda alexi almadılar? çünkü rico çok daa ii alexden.. |
Ya ben anlamıorum nie bööle olduğunu.Dha 3 hafta önce rico ya yapılan övgülere ne oldu.Rico bir taneydi hani?.Çoğu insan toplu oyuna bakar.Topsuz oyun a kimse bakmıor.Takımdaki bir çok genci her zaman uyaran ricodur.Bence iyi de bir profesyonel.Sizde bana söyleyin alex hangi avrupa ve de derbi maçta inanılmaz bir top oynadı.Küçük maçların büyük adamı.Ama asla kötü oyuncu deil.Bence büyük takım olacam diorsan.Avrupa dada başarı istiorsan.kaleciyi türk alıp birde alexi katarsan delgado,rico,alex 3ünden birini seçecen ki o zaman rekabeti gör.Ama rico mu alex mi dersen rico kalsın deri.Çünkü ezik malzemesi istemiorm... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alexi alırlarsa onlrınn taaa saçmalayın beyler alex malex!!!!!!!!!!!! |
Herkes duygusal hareket ediyor ama maalesef Alex daha iyi... |
yaa herkes şaşı bakıo..fenerde oynuyo ya iyi futbolcu :Dallahım yaa alex ricodan iyi deil sadece bulundugu takım bjkden çok iyi...fener tam organize oldugu için alex çok iyi görünüo bizim ricoyu fenere versek mükemmel futbol oynarr yani kötü olan bizim takım..bize ronaldinho gelsede siz iki güne kovarsınız fenerli tuncay daha iyi dersinizz... |
bence alex hem ricodan hemde delgadodan çok çok iyi bi alex yeter bize ikisinide yollasak olur duygusal olmayalım... at gözlüklerimizi çıkarmanın zamanı geldi bu yüzden hep kaybediyoruz... |
Alıntı:
|
adam onca gol attı onca asist yaptı bence alex iyi |
gelceini sanmıorm |
Bazı arkadaşlara sesleniyorum bakın duygusal olarak değil mantıksal bakalım alex 2006 dünya kupasında kadroda mıydı yoksa ricardinyo mu kadrodaydı |
bi kere alexle ricoyu kıyaslamak hata olur.nden derseniz hemen anlatayım:bana su sorumun cevabını verin.alex oynaıdıg maçta kaç dakika kendi yarısaha bölümüne geliyo hatta kezmanında önünde oynuyo(top rakipteyken)rakibe mi basıyo topmu calıyo yapmayın beyler geçen maçta rico 10 tane top çalmış ve gidin bjk maçlarını şöyle bi özet geçin rico hatta kendi cezasahasının içine bile giriyo(sakaryadan yedigimiz gol)ve topu defanstan alıyo oyunu geride kuruyo.ilerde top dagıtıyo.ayrıca da alexten kat kat daha fazla koşuyo.yani tam bir oyun kurucu ama alex öyle degil tipik bir forvet.(onun için golleri tabiki fazla olur)madem alex iyi bunu scolari ya da pareira göremeycek kadar öküz mü?degil tabiki onlarda biliyo alexin forvet oldugunu ve günümüz futbolunda yeri olmadıgını(avrupa ve derbilerde alexi biliyoruz anca anadolu takımlarına atar o golleri)dediklerimi kısaltacak olursam alexle rico kıyaslanamaz çünkü oynadıları fıtbol mantelitesi aynı degil.gidin tümerle ricoyu kıyaslayın. |
bnce yalandır yalan olmasını diliorum |
sonucu herkes merakla bekl,iyor bakalım ne olacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alex Rodrigo Dias da Costa bu Alex alinirsa alinsin baska alex hikaye! http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ex/profil.html |
beşiktasın ona ihtiyacı yok |
alex bizde oynamaz ki,oynayamaz. onun oyun anlayışı ve bizim takımımızın yapısı çok farklı..saçma olur ; ki zaten olmaz böle bi şey. |
ne alex i arkadaşlar ya... yeter artık fenerin beğenmeyip gönderdiği futbolcuları nasıl yakıştırıyorsunuz beşiktaşıma anlamıyorum. nobre ne yaptı bu sene 8 gol için mi alındı. gol kralı olacak diye getirilmedi mi???? alex richardinho delgado bunların artık futbolda yerleri yok koşmazlar pres yapmazlar kaprisleriyle ön planda olurlar takımdaşlığa zarar verirler.. hem teknik hem fiziki özellikleri iyi adamlar alınmalı o kadar derim |
gerk yok o kadarda buyuk kabiliyetli bir oyuncu degil buyuk maclarin kucuk oyuncusu |
Türkiye`de Saat: 22:53 . |