![]() |
devre arasındada söz kesilip başkanın kasasına kondugu haberi çıkmıştı doğruluk payı nedir bilemiyorum ama gelebilir yani |
yaa gelirse gitsn delgadooo!!!delgado go homee!!! |
bence rico gitmeli delgado diil alex kesin alınmalı |
Rico Paşayla ALex'i Kıyaslayan Arkadaşlar Sanırım ALex'in Durduğu Yerde Oynadığını Es Geciyor ? ALex Fener'e CL'de Ne Kattıki Bize Ne Katıcak Lig'de Anadolu Takımlarına Attı O Kadar Golü Kimseyi Yanıltmasın Büyük Maçların Adamı Değil ALex! Sonucta Amac CL ise ALex Gereksiz.. Ve Rico Paşa Varken Alex'i tercih etmek Biraz Akıl işi Değildir.. |
Alex gelirse Rico gider Delgado değil... |
Alıntı:
|
alex bize gelmez büyük bir takıma giderrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sakin beyler..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya alexin geleceğini sammam ama alexle ricardinhoyu kıyaslamayın ikisi aynı tip özellikte değiller bunu kıyaslamak intihar gibi bişey olur boşuna yapmayın böyle şeyler eğer alex gelirse delgadoda gitmez ricardi,nhoda yöneti,m ne yapar işte bu belli olmaz 3 tane oyucn kurucuyla tarihe geçeriz artık değişik bir durum olur mecburen birisi gitmesi lazım ama yöentimin gönderceğini pek sanmam |
Alıntı:
alex fener´den giderse fenerin artik hic biseysi kalmaz. |
Alıntı:
|
yaa taraftarlar rico sn, sevioruz die pankart açıolar..2-3 tane forumdaki kişi kafasına göre delgado kesn gitmez dio nerden bilşiosunuz annamıorum..eer biri giderse emin olun bu delgado olur..içerde tepkiler başlamış bilee..! |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Tehdit Alex için Fenerbahçe ile ücrette anlaşamayan menajer Juan Figer'in, yöneticilere "Eğer istediğimiz parayı vermezseniz, Alex, Beşiktaş'a gider" tehdidinde bulunduğu öğrenildi. *** Beşiktaş tehdidi Alex'in menajeri üç yıl için toplam 10.5 milyon euro istedi. Yönetim kabul etmeyince Beşiktaş kozunu oynadı. F.Bahçe'de Alex'le yeni mukavele için yapılan görüşmeler çıkmaza girdi. Geçen hafta başlayan görüşmelerde Alex'in menajeri Figer'in üç yıl için toplam 10.5 milyon euro talep etmesi, yönetim tarafından kabul edilmedi. Figer'in de bunun üzerine "Beşiktaş'la masaya otururuz" tehdidinde bulunduğu belirtildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Alıntı:
Uyum Sorunu vs vs Bunlarıda Katarsak Bu Sezon İçin Fena Sayılmaz.. + Sen Futbolcuyu Attıgı Gol ve Asiste Göremi Değerlendirirsin ? Ricardinho Dünyada Kendisini Kanıtlamış bi Futbolcular Beşiktaşada Çok Şey Katıyor Topu Ayagında Tutması, Saklaması Bunlar Yeter Sadece.. ALex'le Kıyaslamasına Gelince ALex'in Yapıpta Rico'nun Yapamadıgını Söyle Bana ? Adam Mı Eksiltemiyor ? İnce Paslar Mı Atamıyor? Alex'in Artısı Yok Ricodan Eksileri var.. 1- Alex Topsuz Alanda SAHADa Yok Gibi Oldugu Yerde Çakılı Kalan Bir Futbolcu Ama Rico Alex'in Yaptıklarını Yapabilen Üstüne Birde Koşan Bit Futbolcu.. 2- ALex Küçük Maçların Büyük Adamı.. Büyük Maçlarda Sahada Varlıgını Bile Belli Edemeyen Bir Futbolcu ŞL'de Fenerde 1 Asist Harici Hicbirşey Yapmadı + Derbilerde ALex Yine Sahada Yok.. Sanırım Farkları Anlatabildim ? |
Geçmişini İnceleyin Demişin.. Geçmişini İncelersek Altından Dünya Kupası Çıkar Unutmayınki Rico Dünya Kupası Kaldırmış ve Kariyeri Belli Bi Futbolcudur.. Ve Bilmeyenleri Söyleyeyim Rico, Brezilya Milli Takımında Ronaldinho'nun Yedeğidir Çoğu Maçta Ricardinho İle Değişerek Brezilya Milli Takımında Oyun Kurucu Olarak Görev Yapmıştır..! ALex Ne Yapmış ;) Asist Konusunda'da Birşey Belirteyim Rico Kariyerinde 300 Asist Yapmış Alex 220... Bilmiyorsanız Lütfen Konuşmaşın Kariyerini İnceleyin Demişin Al Sana Kariyer Farkı.. |
Alıntı:
|
Alex'e küçük maçların adamı diyenler Ricardinho'yu hangi büyük maçta iyi oynarken gördünüz bilmiyorum...Çağdışı bir oyuncu günümüz futbolunda böyle oyunculara yer yok... |
Soyleyin Alex hangi avrupa kupasi macinda fb yi kurtardi hangi buyuk maci cevirdi Belki ricardinho Cok buyuk yildiz olmayabilir ama Brezilya millitakiminda dunya kupasinda oynarken alex nerdeydi o kadar iyide neden turkiyede oynuyorda avrupada oynayamiyor fb de herkes alexe oynuyor ricardinhonun o akil dolu paslarindan kac tanesini atti alex ha Turkiyedeki Futbol duzeyine gore iyi oyuncu o ayri bir konu |
ya beyler bırakın alex i felan ya.bizim rico paşayı unutmayın hemen.alexin futbolculuğuna bişey demem iyi futbolcu ama rico daha yetenekli.bakmayın alexin fazla gol attığına forvet arkası oynuyor ondan.hem bizde tangocu delgado var.önümüzdeki sezon delgado herkese kim olduğunu göstercek.delgadoyu gönderelim diyenler o kdar fazla yanılacakki delgadoyu ağızları açık seyredecekler.siyah beyaz ölüm yaşam |
rico brezilya milli takımında oynadı tamam.ama tümer bizde iyi oynarken çağırılmıyordu milli takıma fenerde en kötü anındayken bile miili takımda ilk 11 oynadı.milli takım ayrı bir hava |
Alıntı:
|
Ya boşverin Alexi almayı başka adam mı yok allah aşkına |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alex ricodan çok iyi bence gelmeli yönetimin onu getirmesi lazım.. |
amakochi... bana demişssin ki alexle ricoyu kıyaslayan adamla futbol tartışmam bile...dogru kardeş ben senle futbol konuşmam.adam akıllı okusaydın yazımı biraz bişey anlardın.alex su kadar gol atmış su kadar asist yapmış demişssin.ben demiyorum ki alex kötü oyuncu.alex mükemmele yakın oyuncu.benim dedigim nokta su;ricoyla alexi kıyaslamak saçmalıktır.çünkü aynı tip futbol oynamıyorlar.alex tipik bir forvet rico ise serbest oynayan oyunu geride kuran(defasntan gelen ilk topları rico alıyo tabi farkına varabildiysen) top çalan bi adam.yani mevkileri acısından kıyaslanamaz diyorum.sen napıyosun elma ile armutu topluyosun.ben diyorum ki eger ricoyu biriyle kıyaslarsan git tümerle kıyasla çünkü oynadıkları oyunlar ikisinde aynı...gene anlamadıysan tekrar anlatabilirim |
yeter artık bu fener artıklarını topladığınız...şampiyonlar liginde iş yapacak bir adam bulun bize... |
PSV'deki Alex gelsin |
alex şampionlar liginde iş yapmaz yani..ilginç..tabi hiç tecrübesi olmayan bi adam.. hiç uefa kupası falan görmemiş yani.. oysa biz her sene avurpadayız,dağıtıoruz ortalığı.. yani alex e artık ,iş görmez diosun, çok enteresan.. hayır,bizde oynamaz,bizim takıma yakışmaz desen anlıcam da.. |
Alıntı:
|
kim ne derse desin alex iyi topçu gelmesinide çok isterim.. |
yok abi kosmayan adamlar var bizde zaten. Birtane daha eklemeyelim. |
gelecekse ikisinden de hatta 3ündende iyisi klebersonda gitti yani anlıcan süper bi yetenek lazım |
|
| Türkiye`de Saat: 18:55 . |