![]() |
SON dakikaa 3 futbolcu ile anlaşıldı!!! şimdi ligtvde verdi kesin olarak musa kuş,emre toraman ve hyypia ile anlaşılmış..ne diyim bu yönetimi Allah kahretsin..nerde sözleşmesi biten kazma var alıyorlarrr...haysiyetsizz yönetim..İSTİFAA!!! |
noluyo yaaa |
Yalan Yalan Yalan |
koca kafa yine başladın eski haline gerçi hiç değişmedinde nedir senden çektiğimiz deefol git yawwwww |
ulan bunlar iyice azıttı ha. elin yöneticileri taraftarını juninho carlos ile kandırıyor bizimkiler ise kandırırken bile basitleşip musa kuş ile kandırmaya çalışıyor. ulan bari yalan haberlerde bile biraz çıtayı yükseltin. ronalda geliyor, kaka geliyorg ibi mesala yuh artık ne diyim. |
bunlr yalan haber değil transfer sezonu açılınca görürsünüz emre toraman ve musa kuşu alıp alacağı bu saten koca kafanın..! |
YA BUNLAR YALAN HABER TEKNİK DİREKÖTÖR GELMEDEN NASIL OYUNCU ALSIN ADAM BASIN TOPLANTISINDA B,İR KAÇ OYUNCU ALCAZ DEDİ |
Yan bunlar nasıl taraftar.Bir Beşiktaşlı kendi başkanına nasıl "koca kafa" der...Bu forum yönetimi uyuyormu??Bu yönetim şimdiye kadar hangi hocayı almadı.Hangi transferi yapmadı.Yuhh yani sizin gibi taraftara.Fenerliler konuşmaz sizin konuştuğunuz gibi... |
Alıntı:
|
ya tamam arkdaşlar ortamnı germeyin herkesin fikri kendinedir ama bu haber YALAN |
hyypia tamam da diğerlerini at çöpe |
her yıl işkence çekiyorus bu yılda bunlar geliyo pehhh |
musa kuş la mı avrupada başarı gelecek?? |
Kimsenin BEŞİKTAŞ başkanına ''koca kafa'' gibi yakışıksız sözler söylemeye hakkı yok burası seviyeli bir forum mahalle ağzı kullanmayalım lütfen... |
emre toroman musa kuş kim ya biz bakiden kurtulalım diyoruz bunlar neler yapıyor. mehmet t. gökhan ü. volkan y. bunları alamıyosan alma kardeşim futbolcu çöplüne çevirdiniz klubü |
musa kus kım ya halısahadan adam toplasalar daha iyi |
hyypia dahil hiçbirini istemem.misyonunu tamamlamış adamı getiripte yetişmekte olan gençleri çöpe atamayız.böyle 35 lik adamlar gelcekse fahri koray serdar bize yeterde artar.gidin adam gibi isimlere yönelin mavuba makoun emana gibi ismler üstünde durun bunların bonservisi pahalı olabilir ama bu oyuncuların avrupa piyasası var zarar etmeden satarsın.anelka gibi.fener anelkanın bu oyununa ragmen satarken kar etti .siz demek istedigimi anladınız.emre ile musa kuşa gelince,ikiside gereksiz çünkü bu takım onca kazmayı(baki) kaldırmaz |
her spor haberine kulak asarsak işimiz var.millet spor haberlerinde neleri alıyoo neleri satıyo.ben inanmıyorum açıkcası . taa ki geçerler kameraların karşısına imza atarlar haa o zaman eywallah. |
sanmıorm aldıklarını |
transfer yok kimsede medya uyduruyorki gundem olsun haber yazilsin ben formayi giyip bayragi opmeden inanmam |
rezilellleeeeerrrr benim kardeşim onlardan daha ii oynuyoo söylesin başkanda bonservisi elinde hemen verelim oda beşiktaşlııııııı |
walla ben yönetimin bu tür transferler yapmasını bekliyodum zaten hıç şaşırmadım |
yalan haber diycem ama demirören varken inanırım alırmı alır |
ya resmi açıklmaa olmadıkça inanmayın imza atılmadıkça dha aa ve iha resmi sitemin açıklmadıgı haberlere inanmayın |
kökü yalandır inşallah |
musa kuş ve emre toraman nolur şaka olsun |
giysin formayi atsin imzayi ancak o zaman inaririm |
umurım yalandır ikinci baki faciası yaşamayalım...bırakalım artık yönetim istifa sesleri.bu yönetim takımın başarası için uğraşıyor...eğer gerçek beşiktaşlı olmazsa onca borcun altında takımı alırmıydı,cebinden para öder miydi... |
musa kuş kim arkadaşlar.vallahi ilk kez duydum. |
musa kuş=:eek: kotu emre toraman =:confused: gokan zan ve ibo.toraman var hyypia=:confused: iyi ama daha iyisi var |
Alıntı:
katılıyorum arkadaşım. musa kuş-emre toraman sanki lig a'da şampiyonluğu hedefleyen takım kuruyoruz. ikinci sınıf transferleri yapan ikinci sınıf başkan istemiyorum. hyypia olmaz. 40'ına dayanmış adama verilecek paraya yazık. |
yönetimin oyuncudan önce,futbolu bilen bir teknik adam alması lazım.ardından Beşiktaş'ı sadece Türkiye'de değil Avrupa'da sırtlayacak futbolcular alınmalı yeter artık arkadaşlar gelin birlik olalım burdan yönetici büyüklerimize ulaşmaya çalışalım.her şey yalan kanatlara birer futbolcuyla forvete bobonum yanına bir golcü daha lazım,ben artık fenerle cimbomla,Beşiktaşımızın kıyaslanmasından bıktım usandım,kulübün sistemleşmesi lazım... |
ya bu yönetim bizi iice anadolu takımına çewirdi yeter ne bu kepazelik!! yönetim istifaaa!! |
Hyypa iyi olurdu.Ama bence türkiye içndeki iğyi futbolcular taranıp alınmalı.Çünkü kadromuz inanılmaz kısıtlı.Biri sakatlanınca alternatifimiz yok.Yine kızacaksınız ama düşünn alex olmasın tümer var fb de.Tuncay olmasın uğur boral.Önder olmasın serkan.Deivid olmasın yozgatlı.Bizimde kadroyu genişletmemiz lazım.18 kişilik kadroyla olmaz bu işler.Tigana da diordu kadromuz çok kısıtlı die.İlk 11 de bütün türkiyeyle kapışırız ama ilk 18 de fb de gs de yalar yutar. |
Hyypia'ya hayır diyen arkadaşlara sadece gülüyorum bizim kulüp BEŞİKTAŞ Real Madrid değil!...Öyle her oyuncuyu alacak gücümüz yok Hyypia bu açıdan süper transfer olur... |
musa kuşLa başarı kesin geLir arkadaşLar biz kartaLız...ee musa KUŞ...tmm işte başarıya uçacağız:D:D:D:DaLLah ım yaa bu nasıL bişey böLe |
musa emre toraman :D alın alın adem dursunuda geri alın çağdaşı youlayı hepsini alın kürşatı unutmayalım :) |
ya bu haberler yalan arkdaşlar YALANNNNNNN bu arada hyypia 40 yaşındaysa zago kaç yaşıdnaydı ronaldo kaç yaşındaydı çok mu gençlerdi |
YAKIŞIR KARTALA |
yine bi ton gereksiz adam alıp, bi ton adamı göndericek sonra devre arasında yine transferlerle,futbolcu sorunlarıyla uğraşcaklar. yalnız, hyypia iş yapabilir.. |
Türkiye`de Saat: 03:21 . |