![]() |
hyypia tamam da diğerlerini at çöpe |
her yıl işkence çekiyorus bu yılda bunlar geliyo pehhh |
musa kuş la mı avrupada başarı gelecek?? |
Kimsenin BEŞİKTAŞ başkanına ''koca kafa'' gibi yakışıksız sözler söylemeye hakkı yok burası seviyeli bir forum mahalle ağzı kullanmayalım lütfen... |
emre toroman musa kuş kim ya biz bakiden kurtulalım diyoruz bunlar neler yapıyor. mehmet t. gökhan ü. volkan y. bunları alamıyosan alma kardeşim futbolcu çöplüne çevirdiniz klubü |
musa kus kım ya halısahadan adam toplasalar daha iyi |
hyypia dahil hiçbirini istemem.misyonunu tamamlamış adamı getiripte yetişmekte olan gençleri çöpe atamayız.böyle 35 lik adamlar gelcekse fahri koray serdar bize yeterde artar.gidin adam gibi isimlere yönelin mavuba makoun emana gibi ismler üstünde durun bunların bonservisi pahalı olabilir ama bu oyuncuların avrupa piyasası var zarar etmeden satarsın.anelka gibi.fener anelkanın bu oyununa ragmen satarken kar etti .siz demek istedigimi anladınız.emre ile musa kuşa gelince,ikiside gereksiz çünkü bu takım onca kazmayı(baki) kaldırmaz |
her spor haberine kulak asarsak işimiz var.millet spor haberlerinde neleri alıyoo neleri satıyo.ben inanmıyorum açıkcası . taa ki geçerler kameraların karşısına imza atarlar haa o zaman eywallah. |
sanmıorm aldıklarını |
transfer yok kimsede medya uyduruyorki gundem olsun haber yazilsin ben formayi giyip bayragi opmeden inanmam |
Türkiye`de Saat: 03:19 . |