![]() |
Alıntı:
katılıyorum arkadaşım. musa kuş-emre toraman sanki lig a'da şampiyonluğu hedefleyen takım kuruyoruz. ikinci sınıf transferleri yapan ikinci sınıf başkan istemiyorum. hyypia olmaz. 40'ına dayanmış adama verilecek paraya yazık. |
yönetimin oyuncudan önce,futbolu bilen bir teknik adam alması lazım.ardından Beşiktaş'ı sadece Türkiye'de değil Avrupa'da sırtlayacak futbolcular alınmalı yeter artık arkadaşlar gelin birlik olalım burdan yönetici büyüklerimize ulaşmaya çalışalım.her şey yalan kanatlara birer futbolcuyla forvete bobonum yanına bir golcü daha lazım,ben artık fenerle cimbomla,Beşiktaşımızın kıyaslanmasından bıktım usandım,kulübün sistemleşmesi lazım... |
ya bu yönetim bizi iice anadolu takımına çewirdi yeter ne bu kepazelik!! yönetim istifaaa!! |
Hyypa iyi olurdu.Ama bence türkiye içndeki iğyi futbolcular taranıp alınmalı.Çünkü kadromuz inanılmaz kısıtlı.Biri sakatlanınca alternatifimiz yok.Yine kızacaksınız ama düşünn alex olmasın tümer var fb de.Tuncay olmasın uğur boral.Önder olmasın serkan.Deivid olmasın yozgatlı.Bizimde kadroyu genişletmemiz lazım.18 kişilik kadroyla olmaz bu işler.Tigana da diordu kadromuz çok kısıtlı die.İlk 11 de bütün türkiyeyle kapışırız ama ilk 18 de fb de gs de yalar yutar. |
Hyypia'ya hayır diyen arkadaşlara sadece gülüyorum bizim kulüp BEŞİKTAŞ Real Madrid değil!...Öyle her oyuncuyu alacak gücümüz yok Hyypia bu açıdan süper transfer olur... |
musa kuşLa başarı kesin geLir arkadaşLar biz kartaLız...ee musa KUŞ...tmm işte başarıya uçacağız:D:D:D:DaLLah ım yaa bu nasıL bişey böLe |
musa emre toraman :D alın alın adem dursunuda geri alın çağdaşı youlayı hepsini alın kürşatı unutmayalım :) |
ya bu haberler yalan arkdaşlar YALANNNNNNN bu arada hyypia 40 yaşındaysa zago kaç yaşıdnaydı ronaldo kaç yaşındaydı çok mu gençlerdi |
YAKIŞIR KARTALA |
yine bi ton gereksiz adam alıp, bi ton adamı göndericek sonra devre arasında yine transferlerle,futbolcu sorunlarıyla uğraşcaklar. yalnız, hyypia iş yapabilir.. |
Türkiye`de Saat: 03:19 . |