![]() |
Tello ile ilgili Haberler S.Lizbonlu Tello geliyor Beşiktaş’ın 900 bin dolara anlaştığı Şilili sol kanat oyuncusunun bugün saat 20.30’da imza için İstanbul’a gelmesi bekleniyor YENİ teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın sol kanada yabancı oyuncu istemesi üzerine, Beşiktaş yönetimi uzun süredir flört ettiği Şilili Rodrigo Tello’yu İstanbul’a getirmeye karar verdi. Sağlam’ın yaptığı araştırmalar sonucu ‘olur’ verdiği Tello için futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot ve dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk’e “Bu transferi hemen bitirin” talimatı veren başkan Demirören, son anda bir aksilik çıkmazsa tecrübeli oyuncuyla mukavele imzalamaya karar verdi. 8 SAATLİK PAZARLIK KOLOT-BERK ikilisi, bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki oyuncunun menajeriyle dün öğle saatlerinde sıkı bir pazarlığa girişti. Önce sezon başına 1.5 milyon Euro isteyen Tello, 8 saatlik maratonun sonucunda fiyatını yıllık 900 bin Euro’ya indirince anlaşma ihtimali yükseldi. 2+1 yıllık öneriyi kabul eden Tello’nun bugün saat 20.30’da İstanbul’a getirilmesi için uçuş organizasyonu yapılırken, son kararı bugün İstanbul’a dönecek başkan Demirören verecek. Haber: EFE ERDOĞDU GAZETEVATAN.COM |
hayırlısı olsun da bu vatan gazetesi,teknik direktörü belirlemiş,transfere de başlamış |
Abiler Yeni T.D. den Ertuğrul diye bahsediyor. Hoca işi tamam gibi mi? Sabah sabah aptallaştım. |
ya allahım 2 tane transfer hakkımız var..böle saçma adamlar alınacağını sanmam.bence ön libero ve stoper alcaklar ama bide runje giderse sol kanat alınabilir.. |
Alıntı:
|
Ne Ertuğrulu Ya Herkes Hoca Luce Kesin Diye Bangır Bangır Yazdılar Şimdide Ertuğrul Diyorlar Birde tutmuş Yeni T.Direktör Ertuğrul Sağlamın İsteği Üzerine Diye Haber Yapıyor Adam Bu Kadarına Yuh ya. |
ya ertuğrul sözleşmeyi imzaladımı sanki tello haberi doğru olsun |
yabancı transferi henüz başlamadı arkadaşlar yerli transferleri yönetim yabancıyı ise gelecek hocaya göre yapacaklar. ertuğrul gelirse onu bilemem. |
tello yla mello yla uğraşana kadar bence türklere yönelinmeli şimdiye kadar yabancı aldık da nooldu ne varsa türklerde var sergen ilhan tümer i. toraman g. zan |
Hocayi buldular simdi sira transferde iyi gidiyor medya hadi simdide bir yildiz oyuncu getirin takima :) |
Tanımıyorum inşallah juanfran gibi olmaz. |
Yüzde yüz Bu Medyanin icinde Medyumlar falan var adamlar herseyi biliyo ya , herhalde yapilan 8 veya dokuzuncu Transfer Kaleminize kuvvet Bastirin balavrayi helal . Imzayi bastirmadigi takdirde hic birine INANMAM!:cool: |
ya çok güzel sıkıyorlar valla hayran kalıyorum bu haberlere ancak bu kadar sıkılır |
BEŞİKTAŞ IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU!.. doğru mu bilmiyorum ama.... |
Tello İstanbul'a bekleniyor Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Lig TV'nin haberine göre siyah beyazlıların anlaştığı Sporting Lizbon'un Şilili oyuncusu Rodrigo Tello'nun imza atması için İstanbul'a çağrıldığı belirtildi. Tello'nun bu gece İstanbul'da olması beklenirken, Liverpool'dan Hypia için de temaslar yoğunlaştırıldı. Hypia'nın transferinin bitmesi halinde de yabancı transferinin sonuçlandıralacağı kaydedildi Ligtv.com.tr - Futbolun Kalbi Burada Atıyor |
Alıntı:
ya ne hypia sı alın cacapayı işte uff yaa |
daha hoca belli değil bu tello verdiği satte orda olsun bütün medyanın elini öpecem |
tello yu taniyan varmi aranizda ya? biraz bilgi verse??? ISTE HABER Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğü yönündeki haberleri şu açıklama ile doğruladı...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü, ancak siyah beyazlı takıma teknik direktör olmasıyla ilgili kesinleşen birşey olmadığını söyledi. Genç teknik adam dün Antalya'da Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiören ile biraraya geldiklerini belirterek, "Evet başkanla bir görüşmem oldu. Kendisiyle bazı konuları konuştuk. Ancak şu anda kesin birşey söylemek için çok erken. Bir iki gün içinde herşey netlik kazanacak. Büyük bir kulüpte çalışmanın zorluklarının ve sorumluluklarını farkındayım. Bana böyle bir görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapıp, bu göreve layık olmaya çalışacağım. Ama kesin bir sonuç yok. Şu an da ben de bekliyorum" dedi. |
Ertuğrul bjk ye yakışır ve kaldırır gökhan la mehmet topuz u da getirdimiydi seyreyle cümbüşü |
Ya gdip telli melli yı alıcagna wedersonu alsaydnya ezikler 1,5 euro ya aldılar.Bısım stoper +ortasaha ve ÖN liberoya ybncı ıhtycms var boşuna sol beke nıe kullanysn hakknı yasık değlmı. Ertuğrul sapasağlam+TOOOOPuzzzzzzz+G.Ünal+caçapa+yaya toure =şampıonluk |
Alıntı:
ayrıca ntv tello yarın istanbula gelecek dedi ntv pek sallama haber yapmaz bu oyuncuyu tanımıyorum.. inşallah iyi olur sansasyonel gelen alınmasını istediğimiz isimlerden bir hayır gelmedi belki bundan gelir... |
tello normaal bir oyuncu gerek yok bence volkan yamani tercih ederim |
Tello geliyor... Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello'nun, yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forma giyen 28 yaşındaki Tello, sol kanatta görev yapıyor. Bu arada Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, yarın Akaretler'deki kulüp binasında saat 16.00'da toplanacak. Yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusu ve transferlerin gündeme geleceği öğrenildi. Kaynak: AA |
arkdaşlar aa haber ajansı açıkladıgına göre tello gelmesi kesinleşmiştir hayırlı olsun |
@38dr16 ne varsa türklerde var diyorsunda tümeri adam yerine saydin ya tamamdir .... |
gelsin bakalim |
Hakan Arikan geldi.2milyon euro arti ramanzan |
valla ben bu oyuncuyu hiç duymadım.zaten adını önceden duydugumuz adamlar geldide noldu koca bi sıfır.ailtonlar klebersonlar juanfranlar geldi ama takıma toplasan 5 puan kazandırmadılar.bakalım bi de böle adını duymadıgımız transferler ne netice vercek bana kalırsa görev adamı gibi düşünüyorum yani bi çalım atma adam geçme degilde orta yapma gibi bişiler bekliiyorum. |
|
Full nameRodrigo Alvaro Tello ValenzuelaDate of birthOctober 14, 1979 (1979-10-14) (age 27)Place of birth Santiago, ChilePlaying positionLeft midfielder/defender Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela (born 14 October 1979 in Santiago, Chile) is a Chilean footballer playing for Sporting Clube de Portugal. He is naturally left sided and plays on the left of midfield but can also play at full back. He began his career at Universidad de Chile making his professional debut on 1999. He made a good impression and was transferred to Sporting Clube de Portugal for the fee of 7 million Euros. He has recently scored a marvellous goal against F.C Porto from a free kick and led Sporting to a 1-0 win against the rival. He is also a Chilean international. Club Part of the Chile team that won bronze at the 2000 Sydney Olympic Games, Tello was considered one of the most promising South American players when he joined Sporting Clube de Portugal after that tournament. He made his Portuguese Liga debut in January 2001 and in his first full season helped Sporting to the league and cup double, proving himself a threat from set-pieces. Since then he has not held down a regular place in the team, but enjoyed his most productive campaign in 2005/06 when he started 17 league matches. http://www.uefa.com/ml/images/player...X220/61781.jpg özetle: *ŞİLİ ULUSAL TAKIM IYUNCUSU *HEM SOL AÇIK HEM DE SOL BACK OYNAYABİLİYOR *Sporting Clube de Portugal A KATILDIĞINDA GÜEY AMERİKANIN EN UMUT VAADEDEB FUTBOLCULARI ARASINDA İMİŞ *ZATEN SPORTİNG E 7 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ... *DURAN TOPLARDA KENDİNİ HİSSETTİRİYOR.... |
Sportugal - Tello pede 50 mil euros por mês burda sporting ile sözlesme uzatmak üzere oldugu yaziyor beyler... kaynak AA da olsa ben pek inanmiyorum... |
OJOGO ONLINE hatta burda uzatti yaziyor 2011'e kadar... besiktasin teklifi daha iyi olmasina ragmen... |
yaww ben diyorum avrupayi bos werin kapatin gozunuzu bir mahalleye girin 1 brezilyali alin is bitsin :D |
http://www.sporting.pt/img/Jogadores/17218.jpg http://www.sporting.pt/Info/Futebol/...img/spacer.gifTelloNome Completo:Rodrigo Alvaro Tello ValenzuelaPosição:Médio Ala EsquerdoData de Nascimento:14-10-1979Altura (Mt):1.70Peso (Kg):68Nacionalidade:Chilenahttp://www.sporting.pt/Info/Futebol/...img/spacer.gif11JOGOSJogos Realizados: 24Jogos Completos: 18Tempo Jogado Total: 2018Tempo Jogado Médio Jogo: 84Jogos a Titular: 22CARTÕESAmarelos: 4Duplos Amarelos: 0Vermelhos: 0GOLOSGolos Marcados: 2AutoGolos: 0 |
geliyo mu gelmiyo mu? geliyosa ne zaman geliyo?? kafamız karıştı yahu! |
vatan gemileri yakmış ya.1 tane daha fazla nasıl gazete satarımın hesabına düşmüş adamlar.teknik direktörümüz belli transferide yapmış seneye kim şampiyon olur onuda yazsın tam olsun bence |
beyler yalan haber olsa çoktan yalanlama gelirdi. birg erçeklik payı varki ses seda yok. zaten gelme nedenide anlaşmak için daha anlaşma felan yok ortada. |
gazetelerde gördüğünüz abuk sabuk transfer ve teknik direktör haberlerini buraya yazıp konu açıyosunuz. |
olm salak mi ne bunlar ja bi bugün gelcekmis simdide yarin geliyomus hadi ordan |
Arkadaşlar tello kesin geliyor işte video su . |
Türkiye`de Saat: 06:31 . |