![]() |
PROBLEM FUTBOLCULARA ÇÖZÜM YÖNETİM UYUMA OKU LÜTFEN arkadaşlar benim şahsi düşünceme göre büyük amaçları olan beşiktaşımızın hemen hemen deplasman görmeyen delgado dan ve ben paramı alamıyorum diye ağlayıp sızlayan richardinho dan acilen kurtulması gerekiyor. basel delgado yu geri çağırıyor çok az bir kayıpla ondan kurtulabileceğimizi düşünüyorum bu bir. richardinho nun da brezilya liginde oynayan kaliteli bir futbolcuyla takasta kullanılabileceği ve beşiktaşımızın bu yükten de kurtulabileceği kanısındayım bu da iki. richo nun yerine brezilyadan kaliteli bir ön libero ve delgadodan gelecek parayla da bir 10 numara alabiliriz görüşündeyim. sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler... |
bence bu sezona bakarak bu iki futbolcuyuda bir cırpıdda harcamak cok yanlış olur rihardınho son dunya kupası dahil bircok turnuvada brezilya milli takım formasını giymiş cok tecrübeli bir oyuncu delgadoya gelince sanssız bir sezon gecirdigine bende katılıyorum ama oyuncunun isviçrede ve avrupa kupalarında oynadıgı futbol ortada gecen sezon takımca komple bir yenilenmeye gittik oldugu gibi takım iskeleti degişti simditaşlar yerine oturmaya başladı diye düşünüyorum tecrübeli ve hırslı bir teknik adamla Beşiktaşımızdan ve oyuncularından cok büyük başarılar bekliyorum bu sene yeni gelen her oyuncu adaptasyon sürecinden gececektir ben takımızın artık bu tür seylerle vakıt kaybetmesini istemiyorum elimizdeki kadro öle yadırganıcak bir kadro deil zaten sadece yapılması gereken takviyeler ve bazı rütüşlar var bunlarda yapılınca istenen özlenen beşiktaş ortaya cıkacaktır... |
Alıntı:
brazilya veya başka milli takımı ile dünya kupasında her oyanayan büyük futbolcu olmak zorunda değil. toru topu 1 maç oynadı. klebersonda oynamıştı milli takımda felan. verdiği katkı 0 ricardinho da aynı onun gibi gitmesi lazım. bu takıma delgado yeter bence. |
bence kaliteli futbolcu ikiside,kadromuzda tutmamız ve desteklememiz gerekiyor,her aldığımız yabancıyı ilk senesinde gönderirsek olmaz,bence bi şansa ihtiyaçları var |
Alıntı:
|
ben delgado konusunda hem fikirim snnle...bencede sezon boyu yattı,hiçbir katkı yapmadı ama seneye gitcek hemde kovularak 1 sene daha dayanacaz artık buna napalm...kimse ona 5 milyon euro vermez ama!!kakalıcak birini bulursak veririzz..yada 1 milyon euroya basele geri döner..! |
Alıntı:
|
delgado daha genç seri ve daha hızlı ama paşadanda tecrübesi var eğer ikisinden biri denilirse delgado kalsın |
ikiside çok yetenekli topçular buna kimse bişey diymez.bu sezonki formsuzluklarını tigananın nevüdü belirsiz sistemine bağlıyorum.hiç bir futbolcu extra performans gössteremedi hatta ondan ziyade hepsi kapasitesinin altındaydı bu sezon. |
iyi kardeş yollayalım o zaman.bi 13 transfer daha yapalım seneyede onları yollayalım bi 10 transfer daha yapalım.ohh ne ala memleket.bizim tarafatarımızın huyu bu.hemen gitsin.gitsin de yerine kim gelsin arkadasım.adı duyulmamış olunca telli turna diye alay konusu olur.isimli bi futbolcu getirincede havalara cıkarıp bi sene sonra yollayalım.bizim istegimize göre teknik direktör gelsin bizim istegimize göre oyuncu gelsin.bırakın bu işleride yönetime bırakın.diyeceksiniz ki yönetim sanki cok biliyo bu işleri.sunu bilinki bizden iyi biliyolar.ayrıca rico parasını alamamışta gitmemiş maça.gitmez arkadasım haklı adam.o senin gibi yetişmedi ki beşiktaş aşkıyla.dünyanın bi ucundan geldi beşiktası sevdiginden mi geldi sanki.para için geldi ve sonuna kadar da haklı.takır takır alcak parasını.aynı sekilde senbi işe gitsen dünyanın bi ucuna.patronun parayı vermeyice sen napcaksın.duygularınla degil mantıgınla düşün.empati yap onun yerine koy kendini |
valla benım fıkrıme kalırsa ıkısıdende bır nane olmaz ama bı kere kazıgı yedık kolay kolay ıkısındende kurtalamayız |
Kardeşim rico buraya sol kanat oynamaya gelmedi.Delgado da sağ kanat.Çok övdüünüz alex i koy bakalım sol a ne olacak.Bilip bilmeden konuşosunuz.Şunu da sölimm.Sen brezilyaya gitsen sana paranı wermeselr oh tamam ben almiim sonr alırıjm diyebilecen mi.Biraz düşünn be kardeşim onlarda insan ve paralarınıu almak en büyük hakları.Bence bu tecrübesiz takım rico olmasaydı top yapamazdıo.Rico onlara şuraya at buraya at diyerek kendi zamanını çalıo.Delgadonn da oynadıı zmn nasıl oynadıınıu biliorsz.Bnce bjk de tek sorun futbolcuların motive edilememesi ve yerleinde oynamaması... |
Bence onları göndermek son derece yanlış olur.Geçen sene Tigananın saçma sapan sisteminden dolayı onlarda istenileni vermediler.Delgado çoğu maçta sakattı zaten ama sahadaki oyunu, onun gerçekten zeki ve kaliteli bir futbolcu olduğunu kanıtlıyor.Rico geldiğinde Stadyumun yorumcularından Mehmet Demirkolun sözleri aklımda:''Ricardinho çok özel bir futbolcu bu sistemde nerede oynar bilmiyorum,öyle bir futbolcuki ona göre bir sistem kurulması gerekir.''Mehmet Demirkol' un bir fenerli olmasına rağmen yorumlarını çok beğenirim vede genelleme yapacak olursak çoğu yorumu doğrudur.Kalitelerinden kesinlikle şüphe etmiyorum sadece şanssız bir sezon geçirdiklerini düşünüyorum.Sürekli yeni oyuncuların gelip gitmesi takımı yıpratıyor hazır oyunlarımız birbirini tanımaya başlamış alışmışken bir sezon daha kaybetsek yada sabretsek ne çıkar!!! |
Sizin mantığınız bu kadar kısıtllı.Eğerki kazara şamp. olsaydık o zaman hepsi 1 numaraydı sizin için.Ama maalesef kapasiteniz bu kadar.Zaten bi fb sempatizanlığı almış başını gidio.İnanınki rico ve delgado fb de olsa dünya yıldızı yaparsınız walla.Tekrar sölüorm bu takımda yerinde oynayan kim war.Siz riconn yaptıı işi anlayamazsınız işte.Ona süratli kanatlar ve çok güçlü bir orta saha savunması olacakki kendini göstersin.Ör fb de tuncay,yozgatlı vb kanat oyuncularıyla,appiiah ve aurelio gibi sert savunmacılar alexi rahatlatıo.Bizded aynısı rico ve delgado içn olması gerekir...Ztn 10 senedir bize gelen yabancılar hep eleştirilir ama bjk e bir suç aranmaz.Hep onlar kalitesizdir.Sonuç onları motive etmekte.Bjk nin nasıl bir takım olduunu anlatmaktadır...Rico ve delgado türkiyenn en iyi orta sahalarındandır.Ztn türkiyede kaliteli yabancı saysan rico,delgado,alex,appiah dieceksin.Yani bunlarında çou bizde.Kafa çalıştı mı? |
arkadaşlar biraz gerçekci olalım bence hadi gönderdik diyelim yerlerine adam gibi 10 numara almaya kalksak nasıl alıcaz hangi para ile alıcaz ... Man. degiliz ki iki oyuncuya 45 milyon euro verelim ... bazı konlar söylentilerin dolastıgı malum amam bunların medyanın uydurması olmadıgı kim garanti verebilir medyanın yazdıgı her habere inanıcak olursak işimiz var ... Ben artık istikrardan yanayım serdar ilk alındıgı zaman herkes atıp tuttu cocugun biraz üzerine düşüldü müceffer gibi parladı ne delgado nede richardinhonun kötü topcu oldugunu kimse söyleyemez bana lütfen biraz insaflı olalım dısarıdan oyuncu bakıcagımıza elimizdeki işlenmemiş oyuncuları daha iyi nasıl degerlendirebiliriz onu düşünelim düşündürelim.... |
Bunlari gonderdin diyelim yerine alacaklarin bedavami olacak para konusuna gelince adamlar hakli parasini alir calisan insan masi gecikince nasil kiziyorsa onlarda bu isi para icin yapiyorlar oyle hadi seni istemiyoruz demekle olmuyor birde problem yasarsan yabanci oyuncuyla baska bir yabanci oyuncu alirken gelemek istemiyor onun icin alamadan iyice arastirma yapacaksin oyle alacaksin |
bir şeyi gözden kaçırmayın.delgado hem sakattı hemde yerinde oynatılmadı.lütfen dikkat.bir sene daha verelim lütfen. |
Ben Delgadoyu ciplak gözle Baselde oynarken gördüm. Gercek cok iyi bir oyuncu. Bu seon onun icin biraz sanssiz gecti, sakatlik, alisamadi, yanlis yerde oynatildi ama pes etmedi. Böyle kötülelen bir takim bile 2. olabiliyorsa seneye dogru bir td ile neler yapabilecegimizi siz düsünün... Para herkesin hakki, calisan alir parasini. Bedevaya bende calismam. Onu sat bunu sat la olmuyor bu isler. Onlari sadece daha iyilerini alabiliyorsan satabilirsin. Ama suan bunu göremiyorum. Rico sol kanat olarak alindi ama Delgadoyu alirken Tümerin ve Sergenin yoklugu doldursun diye aldik. Sonra sen al adami sagda oynat. Sor bakalim hayatinda hic oynamismi? Istatislikleri nasildi? Ikisinden biri fazla, biri satilcak ise Rico satilmali cünkü suan daha piyasasi varken satarsak para kazanmis oluruz. Satalim demiyorum tabii cünkü bu sezon bize herkes lazim. Ama ben Delgadodan yanayim cünkü onu gercek yerinde oynarken canli gördün ve yetenegi güvencim var. Gelecegi olan bi yildiz |
hıı ricardinhodan iyisi delgadodan iyisi manuda oynuyo alın madem cok iyi biliyonuz ricardinhonun katkısı sıfır diyenlere insaff diyorum |
bence takimin en iyi iki ismi onlar olmasaydi biz burakla surunuyor olurduk sampiyonlar ligide hayal olurdu |
Alıntı:
|
2sini de yollayın hiç durmayın ii bi delgado yeter bize artk gunumuz futbol yuruyerek oynanmıo |
DeLGado genc ve yetenekli aynı zamanda seri bi futbolcu gelecegide cok parlak. uyum sorununu aşar bu yıl we şl'de we türkiyede delgadonun karşısında rakipler ne kadar aciz duruma düşecek hep birlikte görecegiz.. Rico'ya gelince bence yine takımın en iyilerindendi ŞL'de ayagında top tutan adam mutlaka şart bunuda en iyi yapan rico.. Size Kalsa Her Yıl Revizyon'a Gidilir Yapmayın İstiktar Olmadan Başarı Gelmez... |
bi defa bı adamları tigana gibi bi korkakla değil adam gibi bir t.direktörle çalıştıktan sonra yargılamak lazım. o zamanda oynayamıyorlarsa gönderirsin. |
Alıntı:
gerçktn arkadaşa katılıyorum bncede ssadece iyi bir hoca ve bi kaç yere takviye lazım sora başarıların gelicegine inanıyorum |
Alıntı:
|
şampiyonlar liginde ikisini de göreceğiz arkadaşlar tabi bunlarla kalabilirsek. kusura bakmayın ben yanılmışım meğer richardinho ve delgado dünyanın sayılı futbolcularındanmış. vay be helal olsun büyük beşiktaş taraftarına takımını deplasmanda sürekli yanlız takımda para için kulis yapan canı istediğinde oynayıp canı istediğinde oynamayan adamlara bu kadar sahip çıkabiliyor. bazıları ikinciliği çok büyük başarı olarak görmüş durumda. bunlara sahip çıktığınız kadar sergene rızaya sahip çıksaydınız ya nerdeydiniz o zaman. suratına tükürülünce yağmur yağıyor dercesine kabullenilmiş büyük beşiktaşıma yapılanlar ben hazmedemiyorum ama çoğunluk hazmetmiş ne diyeyim hayırlısı olsun böyle devam |
rico bence kalitewsini koydu ortaya delgado hayal kırıklğı oldu delgado gitmeli.. |
Alıntı:
|
öncelikle Beşiktaş tüm oyuncuların parasını ödemektedir sdce maç başı primlerinde aksamalar olmaktadır bunun için yabancılar bu tür sorun pek fazla olmamıştır. sdce kleberson kaçmak için bahane aradığından parasal konuları ifade edip kaçmıştır. yoksa normal anlaşmadaki herşey ödeniyor sdce maç başı primlerinde aksamalar oluyor. |
delgado kalmalı rico ya da iyi bi teklıf gelırse gondersınler |
Alıntı:
bana delgadonun aldıgı macları say bende sana ricardinhonun aldıgı macları sayıcam ok;) |
ya bi de ricoyu alex le malexle karsılastırıosunuz ya tek bi soru sorucam ricardinho kosmuo yuruyerek oynuo dienlere siz hic alexin luganodan ve ya edu dan top aldıgını gordunuz mu ama ben ricardinho nun toramandan gokhan dan ibrahim uzulmezden top aldıgını gordum!!!!! |
delgado bu sezonun flaş ismi olur.fevri davranmayalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
feyyaz en cok sevdigim futbolculardandır ama bu yaptıgı doru bi davranıs diildir oktay konusu zaten konusmaya degmez yalnız hatırladıgım kadarı ile olay tam tersi yani oktay serdarın sevgilisine goz koymustu besiktas etigi budur iste sen futbolcunun haklarını koru ki oda seni sahada tatmin etsin ole her sene yabancıları degistirip fazla para veren oldumu satmakla 10 tane adam gonderip 10 tane almakla olmuo bu isler |
Alıntı:
|
Rico gidebilir de DeLGaDo kalmalı bence bu sene takıma ısınmış bir DeLGaDo dan en ii şekilde faydalanacağız inş. |
Y a arkadaşlar tigananin bir sistemi varmiydi kim nerde nasil oynadigi bellimiydi ozaman tüm besiktaş kadrosunun biletini keselim gitsinler bence hepsi basarisizdi. Evet genemi on üçtana topçumu alalim biz taraftar olarak takimimizin arkasinda duracakken asip kesmekle olmuyor bu işler maddi külfiyet gerektiriyor.var mi paran al ozaman almakla bitse işte dünyanin en iyi oyuncularinda biri rico ilk sezon bu bence de okadarda basarisiz degil ..yani adam defansa bile yardima geliyor..alex okadar koşmuyo bile daha ne yapsin..senin kanatlarin olmadiktan sonra ne yapsin hele birde baki mercimek gibi bir sol bekin..sag açik burak yilmaz gibi bir topçun var ..ne yapsin rico ile delgado |
ikiside kalmalı özellikle delgado. sabır gösterilmeli |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |