![]() |
Alıntı:
|
Avrupai yaşamlara çok özeniliyo derken eğer kasıt Avrupadaki sistemi örnek verdiğimizden dolayı ise tamamen konu dışıdır.Avrupayı örnek göstermemdeki sebep işlerine gelince Avrupanın çağdaşlığına modernliğine ayak uyduruluyor işlerine gelince farklı davranılıyor.Bu konu böyle uzayıp gider.Amaç sadece Türkiyeyi karıştırmak diğer mesajımdada belirttiğim gibi.O görüntüler kasıtlı olarak yapılmış ve sızdırılmış. |
gayet normal suan da ulkemızdekı camılerde kadrolu ımamlar islam dınının gereksınımlerını camılerde mavcut hukumetın avrupa uyum yasaları adı altında cıkarttıgı kanun ıle uygulanmamaktatır (allah katında tek din islamdır ayet-i kastım) okulda namaz kılınmasının kıme ne gıbı bır zararı ola bılır saten ulkemızde dın ıstısmarcıları dını antıpatık hale ataturk ve cumhurıyet ıstısmarcılarıda laikligi anti patik hale getırdıler onun ıcın de normal olması gerekende a normal a normal olanda normal gelmeye basladı halkımıza |
ya avrupalılara çok özenen ßi millet olduğumuz için SöyLedim ßana KaLsa Dinimize Ve Özümüze Sahip çıkalım derdimde Siz ßelliki Dini Öz olarak ßenimsemiyosunuz... Türklerin Geçmişi Atatürk'e Kadar Değil Daha önceSinide Araştırın Özünüzü Öğrenin Çanakkale Savaşını... Seyyid Onßaşıyı... Mesela ßi Öğrenin ßakalım TürKmenisTanda Yaşam Nasıl Sonra Özümüzü Ne kadar Güzel koruyolar EğitimLeri nasıl... ßunların Hepsini Öğrendikten Sonra ßana TürkLüğü Savunun Sırf Atatürk Zamanı Ve AtatürkTen sonrasıyLa TürKLük Türk'lük olunmuyo AdetLerinize, ahlaklarınıza En ÖnemLisi Çok Güzel OLan Kültürümüza Sahip çıkın... Sadece ATATÜRK ßölümünden Ve sonrasından oluşmuyo Türklük AsırLardan ßeri var olan ßi kavram! |
okulda namazdan seyid onbaşıya,çanakkaleye,o da güzel:D |
Irk'çılığı çıkaran Sensin ßurda ßizede Cevap hakkı Doğar |
okulda namaz kılınmasın dedik die türk mü deilliz bu forumda kimse kimsenn türklügünü ve dinini sorgulayamaz ben okulda namaz kılınmasına karsıyım ve turk tarihini gayet ii biliorum eer bi konuyu saptırmadan tartısamıosan neden konu acıoruz |
Alıntı:
|
konu açmakla olay ßitmiyo Alıntı:
|
ben okulda namaza karşıyım diorum sen bana çanakkaleden,ırkçılıktan bahsediyorsun,bırak dishe yaa,tartışmaya değmez |
Türkiye`de Saat: 16:19 . |