![]() |
4 miyon dolara uçarak gelir o bize haber kolpa |
herkes tümer değil hiç sanmıyorum kabul edeceğini |
adam aylar önce yurtdışı deyip duruyodu eziklerlede anlaşamadı gelmez bize yalan haber |
yalan haber |
Bu haberi yazan arkadaş, dört tabak kuru fasulye yemiş. ortayada böyle azotlu bi haber çıkmış. kargalar gözüyle güler bu habere :D |
bunlar para için herseyi yaparlar.en gslisi tanju en fblisi hasan vezir en bjklisi tümör en tslisi ali kemal degilmiydi? |
Alıntı:
En Sağlam Beşiktaşlı Diye Ortada Gezen Sergen Eziklere Gidince Demedi Mi Ben Zaten Çocuklugumdan Beri Fenerliydim Die.. Alpay Özalan ws ws.. Böyle Çok Örnek Var Parayı Veren Düdüğü Çalar.. |
haber ne kadar doğrudur bilemem ama bizim tuncaya yıllık 4 milyon euro verecek halimiz yok gibi duruyo.Çok para yaw 4 milyon euro gidin adam gibi ön libero alın o paraya |
taktik basit: tuncay demiski Turkiyede fenerden baska takimda oynamam diye boyle diyerek fb den daha cok para koparmaya calisiyorlar sayet bu para miktari dogru ise avrupada kim ona o kadar vercekmis bakalim |
tuncayın gokhan zana yaptığı hareketleri ve hakeretleri ne tez unuttunuz yok böyle bi adamın bize lazımı |
Türkiye`de Saat: 15:07 . |