![]() |
Besiktasforum.NET 'i daha iyi yerlere taşımak için ... Evet Arkadaslar bu baslik altinda Forumda olmasini isitediginiz yada kendinizce eksik gordugunuz seyleri yazabilirsiniz |
BEŞİKTAŞ MARŞLARI ÇALAN Bİ RADYO OLSA İİ OLURDU... |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet oda olabilir mert abi |
Forumda ceza alanlarla ilgili duyuruların bulunduğu bir bölüm açılabilir mi? Kimin ne kadar ve neden ceza aldığını bilinmesi adına iyi olacağı kanısındayım. |
Slm..şimdi ben yeni üyeyim falan ama site yönetimi bu sitenin genel görünümünde biraz yeniliğe ihtiyaç var hani yanlış anlamasın kimse beğenmediğimden sölemiyorum ama ya arkadaşlar düz beyaz excel çizelgesi gibi insanın gözünü yoruyo ne nerde yeni konu falan tonaj karışık falan derken basit ve kolay anlaşılır bi yapı olursa fena olmaz anlık bakıyoruz zaten öle fazla kurcalama imkanımız olmuyo adapte olamadım bi türlü yani birileri ilgilene şu durumla ciddi zahmetli oluyor.. :wink: |
Alıntı:
|
foruma eğlence bölümü başlığı altında komik şeyler, zeka soruları, olağan üstü seyler vs... açılırsa bence iyi olur. İlginize şimdiden teşekkür ederim saygılar... |
Alıntı:
|
hareketli avatar hareketli imza + kimin niye ceza aldığı banlandığı yazılsın şeffaf olmak lazım |
Alıntı:
|
okudum zaten x dreamboy x bizde öğrenmek istiyoruz kim niye banlandı ceza aldı .. okuma yazmamız var Allaha şükür.. gerekli cevap olabilir ben önerimi yazdım . konuyuda siz açmışsınız zaten önerim bu. |
önerinize cvp aldınız... |
teşekkür ederim.. çok hızlısınız tebrik ederim! |
ewet aslında kimin niye banlandığını biz de bilsek iyi olur. Hem biz aynı hataya düşememiz oluruz hem de adil bir yönetim olup olmadığına karar veririz.. |
Schwarzer Adler arkadaşım desteğin için teşekkürler. bazı şeyleri bilmek bu forumu kullanıyorsak bizimde hakkımız . |
eywallah kardeşim sen saol. Zaten benim ne zamandır aklımda olan bişeydi. Ama daha yeni olduğum için bu forumda tam olarak bilmiyorum nasıl işliyo kurallar.. |
bar honda ve schwarzer adler e katiliyorum hersey seffaf olmali |
Arkadaslar önerileriniz dikkate alınmaktadır. Forumda hic kimse gereksiz yere ceza alıp banlanmamaktadır. Moderatorlerimin verdigi her cezanın sonuna kadar arkasında oldugumu bilmenizi isterim. Sizlerin bilmedigi tek gercek su benden habersiz hic bir üyemiz ceza almamakta ve banlanmamaktadır. Uyelerimizin coklugu forumumuzun gelişmesi acısından hayati önem taşımaktadır. Bu açıdan bakacak olursak kimsenin forumdan atılmasından taraf olmadıgımızı bilmenizi isteriz. Anlayısınız icin tesekkür ederim.. |
sıtemızın adını daha cok kısıye ulastırmalıyız mesela malarda pankart acsak nasıl olur |
|
:):) |
eyy gidii eyyyy :) |
|
Abi harikasınız ne diyeyim. |
iyi reklam :) |
bugünde bekliyoruz.:D:D:D |
ya bn bjk nın bu ocaktaki transfer leerı neler onları ılmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuzzzz by_kartal:D |
100 mesajı geçmeniz gerekiyor. Sonra söyleriz. |
katılıyorum |
degisik marjinal biseyler olsun :D |
bence forum süper hiç bişeye gerek yoq diorum :D:D |
ben yeni üyeyim ve çok begendim |
var zaten :d |
buraya dikkat beşiktaş yöneticilerine bir kaç yıldır beşiktaşta oyuncuların sık sık sakatlanması çok canımızı sıkıyor ben özellikle klup doktorumuz ayhan opturun bu tür olayları çokkkkkkkk büyüttügünü düşünüyorum gerekenin araştırılmasını ve yeni doktor bulunmasını istiyorum |
Alıntı:
|
:):) |
forumda aynı konu defalarca açılıyor.bide siyasi konuların açılmasını hiç istemiyorum.sonuçta biz burda beşiktaşı konuşmak bilgi sahibi olmak için geliyoruz.siyasi şeyler farklı görüşe mensup insanlar arasında sorun yaratıyor.ayrıca bazı arkadaşlar birbirlerine gereksiz yere hakaret ediyorlar kırıcı oluyorlar.bunların dışındaki herşey süper saygılar |
Alıntı:
|
maclari seyredelimmi arkadaslar benim onerim mac izlemek icin bir seyler yapalim:smile: tabiki bu online olacak belki bir cogunuz bunu yapiyor ayrica boylelikle maclari canli olarak izlemek firsatindanda bir cok uyemiz faydalanmis olur:rock: yalniz bu konunun forumumuzda uygulanip uygulanmadigi ile ilgili bir fikrim yok yani bilmiyorum http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon5.gif siz ne dersiniz arkadaslar |
Türkiye`de Saat: 04:24 . |