![]() |
degisik marjinal biseyler olsun :D |
bence forum süper hiç bişeye gerek yoq diorum :D:D |
ben yeni üyeyim ve çok begendim |
var zaten :d |
buraya dikkat beşiktaş yöneticilerine bir kaç yıldır beşiktaşta oyuncuların sık sık sakatlanması çok canımızı sıkıyor ben özellikle klup doktorumuz ayhan opturun bu tür olayları çokkkkkkkk büyüttügünü düşünüyorum gerekenin araştırılmasını ve yeni doktor bulunmasını istiyorum |
Alıntı:
|
:):) |
forumda aynı konu defalarca açılıyor.bide siyasi konuların açılmasını hiç istemiyorum.sonuçta biz burda beşiktaşı konuşmak bilgi sahibi olmak için geliyoruz.siyasi şeyler farklı görüşe mensup insanlar arasında sorun yaratıyor.ayrıca bazı arkadaşlar birbirlerine gereksiz yere hakaret ediyorlar kırıcı oluyorlar.bunların dışındaki herşey süper saygılar |
Alıntı:
|
maclari seyredelimmi arkadaslar benim onerim mac izlemek icin bir seyler yapalim:smile: tabiki bu online olacak belki bir cogunuz bunu yapiyor ayrica boylelikle maclari canli olarak izlemek firsatindanda bir cok uyemiz faydalanmis olur:rock: yalniz bu konunun forumumuzda uygulanip uygulanmadigi ile ilgili bir fikrim yok yani bilmiyorum http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon5.gif siz ne dersiniz arkadaslar |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |