![]() |
Alıntı:
hööö online maç izlemek herhalde lig tv yi kastediyorsun :D kardeş yanlış kapı :D digiturk'u ara 30 dk içinde gelirler izlersin :D |
bjk forum adına radyo olması tercihlerim arasında ;) |
Alıntı:
sopcastt :D:D |
Radyo bende istiyorum ama sadece dinlemk icin :) |
Alıntı:
|
İmzamız konusunda daha cok karakter sayısı olsa olmazz mı ? $iir yazıyorum sıgmıyor :) |
Alıntı:
|
selamlar ben genelde hep futbol içerikli mesajlara yazıyorum fakat burada bir önerim olacak üye arkadaşlar konulara yorum yazmak yerine yeni bir konu açma yarışına giriyorlar bunun yerine yetkili arkadaşlarımız hergün sabit konular açıp üye arkadaşlarımız oraya yazsa nasıl olur aynı konuyu 1yada 2 kez açan arkadaşlarımız oluyor bazı konular ise 1 veya 2 yada hiç yorum yazılmadan kapanıyor hem gereksiz konulara yer vermez hemde sayfanın daha çok hızlanacağına inanıyorum .saygılarrrr |
Merhaba aranıza yeni katıldım. Site adminlerinden birinin yada mod larından birilerinin mail adresi yada telefonunu bire bir sorunların çözülmesi amacı ile site üzerinden yayınlanmasını öneriyorum. Mesela benim bir önerim var ama alanen buraya yazamıyorum. Bu konuda bir yetkilinin yaklaşımını bekliyorum saygılar... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:33 . |