![]() |
Alıntı:
|
1903 delisi diğer yazını okumadım kusura bakma ( aynı mantıkla bende destekliyorum ) |
belli olmaz yönetimin işi nede olsa hepsi rezilll |
en sonunda alacakları adam bu işte..demirörenin yıldız dediği bu..beceriksiz herif.! |
Kim O Yaa? Beşir midir Tebeşir midir nedir? Ne iş yapar? http://www.resimyuklet.com/uploads6/load20471.jpg ADAM KOCA BİR SIFIR!!!!! :eviltongue: :eviltongue: :eviltongue: :eviltongue: :eviltongue: Attığı Gol Sayısı :0 1-15 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 16-30 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 31-45 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 45+ Dakikalarda Attığı Gol Sayısı :0 46-60 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 61-75 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 76-90 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 90+ Dakikalarda Attığı Gol Sayısı :0 Yaptığı Asist Sayısı :0 Gördüğü Kırmızı Kart Sayısı:2 Gördüğü Sarı Kart Sayısı:5 :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: İŞTE YENİ ADAMIMIZ BÖYLE ESERİNLE ÖVÜN DEMİRÖREN!!!!! BU ADAMA MI KALDIK? HELGUERA DEDİNİZ MAKALELE DEDİNİZ HYPPIA DEDİNİZ TEBEŞİR ÇIKTI YETER ARTIK YAA! İSTİFA EDİN DE KURTULALIM SİZDEN |
Yönetim espri yapıyorsa hiç komik değil:mad: |
yalan haber |
Alıntı:
:congrats: :D koptum valla. güzel istatistik tutmuşun |
aslında istatilere bakılmaz |
yoktur böyle bir haber ... ciddiye almamak lazım. |
Türkiye`de Saat: 19:12 . |