![]() |
Barusso Beşiktaş’ta Barusso Beşiktaş’ta İsmail ER 14 Haziran 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3549964.jpgSiyah beyazlılar, Inter, Milan ve Arsenal gibi takımları da peşinde koşturan Rimini’nin fizik ve teknik kapasitesi üst seviyedeki Ganalı oyuncusuyla el sıkıştı. YABANCI transferi için Avrupa’yı didik didik eden Beşiktaş, aradığı yıldız adayını İtalya’da buldu... Başkan Yıldırım Demirören’in tam yetki verdiği Celal Kolot ile Mario Berk, Serie B ekibi Rimini’nin 23 yaşındaki Ganalı yıldızı Ahmed Apimah Barusso’yla her konuda el sıkıştı. Ganalı efsane oyuncu Abedi Pele’nin tavsiyesi üzerine dünyanın en zor ligi İtalya’ya gelen defansif orta saha oyuncusu, teknik ve fizik gücüyle dikkatleri üzerinde topluyor. 2003’te Manfredonia’yı amatör ligden Serie C’ye çıkararak yıldızını parlatan, Fransız Deasilly’nin teknik, vatandaşları Muntari’nin fizik, Michael Essien’in de savaşçı gücüne sahip Ganalı futbolcu, Inter, Milan, Arsenal, Fiorentina, Newcastle Utd ve Messina’nın da transfer listesinde yer alıyor. 1.84 metrelik boyuyla hava hakimiyeti de bulunan Barusso’nun bonservis bedelinin 3 milyon Euro olduğu belirtildi. Sakatlığı öncesi oynadığı 8 maçta döktüren, Juventus ve Bologna karşılaşmalarında ’MVP’ seçilen, gelecek vadeden Ganalı yeteneğin, Bologna’ya attığı harika gol hala hafızalarda. Başkan Yıldırım Demirören "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın tavsiyesi üzerine İngiltere, İspanya ve İtalya’da arayışlarımızı sürdürüyoruz. Şu anda 3 alternatif isim üzerinde duruyoruz" dedi. |
KoLpa Haber.. |
bu kim ne anlmadım ya :) |
hadi ay onlar pesinden kosmusta bizimkiler almis bizimkiler 34 yasindaki adami alamyi beceremediler kaldi bunu alacaklar kimse els sikismislar bak sen sunalara |
Bu da kim yav:D |
kaynak ne acaba ? |
Beşiktaş tüm futbolcuları alacak galiba=))Ama hayret bu sene Patrick Kluivert' ı yazmadılar enteresan bir durum:p |
bu kim ya. |
Bu haber fanatik ve hürriyet'te çıkmış. |
yönetim böyle bir hata yapmasın yıldız gelecek ortalıgı ayağa kaldırcaz diye saçma sapan adamlar geitrmesinler |
fazla tanımıyorum ama olabilir |
bence iyi olabilir appiahı düşünün adam galatasaraya geldi kimse yüzüne bakmadı şimdi nerde afrikalı oyunculardan büyük cevherler çıkabiliyor makaleleye senelik vereceğin parayı bu adamın bonservisine verirsin tapusu senin olur genç bir yıldız adayı kazanmış olursun YouTube - BARUSSO BOLOGNA-RIMINI |
Adam çok yetenekli ve genç.Şahsen ben alınmasını isterim.Fakat yönetim yıldız getirecez demişti.O yüzden almazlar bu adamı.Ama yabancı hakkı doğarsa o zaman alınabilir. |
Artık hiçbir gazeteye inanmam.Dünde fanatik makelele geldi yazıyodu.Onun için beklemek lazım.Yarında bi başkası yazar.Ama çok iyi bir yıldız geleceğinden eminim ben.Gs bile lincolnu aldıktan sonra:proud:Ama bizde yeterince genç var.Ben tecrübeli birinin alınmasından yanayım. |
günümüzde en kaliteli önliberolar zencilerden cıkıoo cnku cok savascılar essien makelele gibi ayrıca afrika ülkelerinden cok buyuk önliberolar cıkıoo appiah bnlara ornek o yuzden önyargılı yaklasmamak lazım eger gercekten ertugrul izleyip rapor vermişse vardır bi bildigi 23 yasında inter izliosa vardır elbet bi kalitesi kaliteli adam alsınlarda illa yıldız olmasına gerek yok ribery geldiginde kimse tanımıodu |
yalan haber |
tanımıyorum ama gönlümdeki yıldız değil açıkçası,amokachiyi andırdı bana |
Kolpa haber |
buda sallama haber lerden biridir inanmam |
haber çok gerçekçi gelmedi özellikle isteyen büyük takımlar bakımından, ama böyle genç adamlara kesinlikle yönelinmeli tabii şöyle bi durum var arkadaşların dediği gibi dünyaca ünlü yıldız diyip diyip de genç bir adam getirirseniz kimse objektif bakamaz. Önce vaatlerini yerine getir sonra bunlara yönel... |
Ya bu İsmail Er ve Fatih Doğan Türkiye'nin en büyük "Beşiktaş kolpa haber" yazarları, nerden buluyolar böyle haberleri nerelerinden uyduruyolar anlamak mümkün değil!!!!! İsmail Er ve Fatih Doğan'ı yaptıkları kolpa haberlerden dolayı alkışlıyorum :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: |
katılıyorum |
kimse resmisitede alındı demen haberlere inanmasın çünkü yalan yanlış haber yapılıyor....aslında eskiden iyiydi sadece trt varken bu kadar kafamız karışmıyordu... |
resmi site cok gec werio haberi |
Adam gibi trabsfer olsun bea... |
Goal.com - Roma - Roma Make First Summer Signings yalan oldu adami roma almis... forza#da bir arkadas buldu kaynagi bugünün.. |
demekkı bos adam dııldı, aslında bulunabılır bu tarz adamlarda gucumuz yetmez bu yasta adamları getırmeye |
transfer arkadaşlar umarım bu adam aradığımız adamdır. |
Alıntı:
|
transfermarkt.de'ye göre bu adamla AC MILAN anlaşmış. bazı arkadaşlar bu adamı tanımamasına rağmen verdikleri tepkiler çok ilginç.. |
internethaber de makalele yalan oldu barussoyla anlaşıldı yazıyo kafam allak bullak oldu bi açıklama yapp yönetimm |
kazım için iki dakikada yaptılar yalanlamayı buna yapamıyorlar nedense . belkide gerçektir geleceği, |
Baın sabah ne tepkıler aldı bu adamın ısmı , simdi milan, roma ısımlerı ıle gundemde ve ınanın ıcımız ıcımızı yıyordur. Bu adam yarın oburgun bı essien olur da cıkarsa ozaman uzuluruz , su kazım colın'e uzulecegımıze buna uzulsek daha yerıdır anlasılan. Gercı ınanmıyorum ben bu adamın gundemımızde olduguna buyuk ıhtımal kolpadır ama taraftarımız hemen kıyamet koparmaya basladı ona uzulurum. fener fobısıne gerek yok bukadar , ezıkler transfer yapıyo dıye bız stres oluyoruz daha yenı basladık gereken yapılacaktır |
Demirören Kazım'ı alamadı 23 yaşındaki 2.lig futbolcusunu da alamadı Bakalım kimi alıp gelicek çok merak ediyorum |
Kesinlikle BU ADAMIN GELMESİNİ İSTERİM.... O geleceğin cevheri... Ama bizim yöneticiler basiretsiz, maalesef getiremezler... Buradan yöneticilere sesleneyim.. Küme düşen Messina takımının forveti Christian Riganò bakın. Biz bu işi sizden iyi yapıyoruz Sayın Yönetim... |
beyler anlaşma sağlamışız bu adamla yönetim alternatif olarak elinde tutuyomu.ayrıca arsenal roma flnda peşinde kaynak:koray düşova |
bu yalan haber kapatılmalı |
bu yönetim kadar sahtekar,kolpa başka bişi görmed.bu ne yaaa manyak bunlarrr |
YUZDE YUZ EZIKLERIN YALINIDIR....UYUMA YONETIM....YETER ARTIK.....AL BAVULUNU VE ARKANA BAKMADAN GIIIIIITTTTTTT.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:18 . |