![]() |
dün de colin gelmişti , bugünde barusso...peeh komedi.bu tür haberlerin hiç birine inanmam.ne zaman kamera karşısına geçer , formayı giyip imza atar o zaman eywallah. |
inanmayın |
Alıntı:
|
Benim kafamin basmadigi nokta su;eger biz bu adami alacaksak ve adam Italya da top oynuyorsa daha önce de fransa da top oynamissa bizim Ingiltere de ne isimiz var? Mesela Makalele yi almak icin neden Italya ya gitmedik de Ingiltere ye gittik?? Ben bu basina uyuz oluyorum ya adamlar bi olta atiyolar hepimiz üsüsüyoz..:flute: |
yalan haber...o kulüpler bize kaptırırmı...çok saçma... |
Enterasan haber yeni gördüm.. Bide ilk sayfada bi arkadaş yazmış 34 yaşındaki adamları alamıyolarda yıldız adayını mı alacaklar diye haklı valla :) |
yalan |
barusso gibi basariya ac ve gelecegin yildizi olacak adama ihtiyac war yildiz transferine gerek yok bobo,delgado,rico zaten yıldız |
zaten adamı roma kaptı.almamız çok zordu. |
şuna bak ya adamlar adriano dan felan bahsediyolar bizde kimden bahsediyoruz.... Arkadaşlar bişeyler yapmamız lazım.fener arayı fena açacak. Çarşı grubu dünyada eşi benzeri olmayan ilkleri yapmıştır. kampanya başlatalım . para yatıralım. forma alalım ama bunu tüm beşiktaşlılara duralım. |
Türkiye`de Saat: 17:39 . |