![]() |
Taraftar Quaresmayi istiyor Gördüme Göre Taraftarin cogu Quaresma yi istiyor BJK TV de alt SMS yazilarinda cogunlukla Quaresma Isteniliyor tabiki Kötü olmaz kim istemez hem Sag kanat da hem sol kanat da oynayabilen ve C. Ronaldo Tipli bi oyuncuyu ama ne diyosunuz besiktas ta para olarak bu oyuncu icin yeterli imkani varmi ? yani düsünülecek bir transfer mi bu yoksa hayatta mi diyorsunuz? |
bende bundan yanayım ya quaresma büyk iş yapar inş. yetkililer okur da bişiler yaparlar |
iyi oyuncu ama onun pesinde bayern , atl madrid bide valencia var bide quaresma ispanya´ya geri donmek istiyor yani bu transfer imkansiz |
bana da imkansiz geliyor ama cok iyi bir oyuncu yönetim de is olsa biraz arastirsa daha yüzlerce quaresmalar vardir bu dünyada ama arastirmadiktan sonra olmuyor iste |
Harika ötesi olur ama alamayız. Hani imkansız denecek kadar zor bir transfer olur. Keşke olsa. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
allahın emriyle bi babasından istesinler belki olur |
konu ya geri dönelim ne diyosunuz olurmu bu is? |
gerçekçi olmak gerekirse alamazlar bu adamı |
Böyle bir oyuncuyu kim istemezki.Süper bir oyuncu.Ama çok iyi bir sponsor bulunursa,parayı o verirse belki alınabilir.Yoksa yönetimin kendi imkanlarıyla alması imkansız...Bide tabi quaresma nın o kadar büyük kulüp arasından bizi seçmesi var.Ama keşke olsa böyle bir transfer. |
bayerni reddeden adam bize mi gelecek? biraz gerçekçi olun.. |
arkadaslar sadece biz quaresmayi istemiyoruzki avrupada hangi takima bakarsan onlarin taraftarlarida Quaresmayi istiyor. Bana soracak olursaniz cok zor. Ama yarin biri gelirde biz Quaresma ile anlasmaya gidiyoruz ve siz taraftarin maddi yardimina ihtiyacimaz var derlerse seve seve Kartal Yuvalarini bosaltmaya raziyim. Eger öyle birsey olacaksa bu sene 1 kombine bagisliyorum zaten, bi tanede Quaresma icin bagislarim ve Kartal Yuvalarindada bol bol alisveris yaparim. Yeterki söylesinler bize biz yardimci oluruz,biz yüce Besiktas taraftariyiz. |
Gelsin, imza attığı günün ertesinde en az 1000 YTL lik kartal yuvasından alışveriş yapacağım... |
makelele ve helguerayi alamiyoz onu nasil alcaz yüksekten ucmayin arkadaslar :D |
biz bu adami alsak zaten kombine ve forma satislarindan adamin parasini belki katlariz |
BU ADAMI TÜRKİYEDE ALACAK TAKIM YOOKKK... |
Alıntı:
|
olmaz gibi porto çok istiyo |
ya abi bende isterim bu adamı ama bonservisi çok yüksek(10 milyon euro) bence onun yerine topuz ile mehmet çakır alınmalı! |
bu transfer imkansız Chelsea bu adam için 25 Milyon Euro önderdi |
Ben Nanni'yi ve Ferreriayı öneriyorum. Portekiz U-21 de oynuyor. Ofansif oyuncu ama bu oyuncu Beşiktaş a renk getirir. 2-3 sene içinde bu oyuncudan Tüm dünya bahsedecektir. Deco stilinde bir oyuncu... Diğer bir oyunu da Ferreria, o da Portekiz U-21 oyuncusu, sağ kanat oynuyor. İzlenmesi gereken oyuncular, hatta alınması gereken oyuncular... |
bizde bu adamı alack para yok ancak febe eskileriyni alıo başkan |
BEŞİKTAŞ isterse ne yapar eder, Quaresma yı renklerine katar. Ama Rüştüyü alan zihniyetin quaresma yı alacağını sanmıyorum... |
bence bu kadar büyütülmemeli. Carew gelio dediklerinde de kimse inanmamıştı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim orada dikkat çekmek istediğim nokta gençlere ağırlık verilmesi. Brezilya, arjantin, portekiz gençlerini dikkatle izlemekte fayda var. Çok yetenekli oyuncular. |
bizdeki transfer politikasini yillardir anlamadiniz galiba bugune kadar hic yabanci genc oyuncu alinmadi (delgado,bobo haric) hep yaslanmıs basarıya doymus para için turkiyeye gelen balon yıldızlar alındı |
ya varya bizim bağzı taraftarlar çok dayaklık .kombine alma ,forma alma kulübe parakazandırma sonra transfer iste yok yaaa. Gidin önce kombineleri alın ondan sonra isteme hakkınız olsun.Beşiktaşım da beleşçi taraftar çok olmaz böyle şey .Bence bütün bjk taraftarlarımız şapkayı önüne koyup biraz düşünmeli ... Öğle onu isterim bunu isterim demekle olmaz beyler bayanlar. |
BLAS PEREZ ALINSIN FORVETE!!! |
Alıntı:
ya varya bizim bağzı taraftarlar çok dayaklık .kombine alma ,forma alma kulübe parakazandırma sonra transfer iste yok yaaa. Gidin önce kombineleri alın ondan sonra isteme hakkınız olsun.Beşiktaşım da beleşçi taraftar çok olmaz böyle şey .Bence bütün bjk taraftarlarımız şapkayı önüne koyup biraz düşünmeli ... Öğle onu isterim bunu isterim demekle olmaz beyler bayanlar. Önce git kombine ni al , formanı al sonra transfer iste oldu mu arkadaşım. |
Yaa biz istemicezde kim isteyecek transfer.Takımını iyi günde kötü günde bizden başka destekleyen taraftar varmı acaba???Geçen sene kombineler full' du.Ondan önceki senede.Eee daha ne.Sıra onlarda olduğunu düşünüyorum artık. |
imkansız ya :) |
adaşım bize biraz zor gelir be |
Alıntı:
|
NE GEREK VAR YAAAAA EZİK YOZGATLI VARYA HEM QUARESMA EZİK DEĞİL ÖNCE Bİ FENERE GELSİN ALIRIZ MERAK ETMEYİN... |
Alıntı:
kombinem olmadıgını kim söyledi ki? ayrıca transfer istemek için illa da kombine sahibi olmak gerekmiyo..o zaman diyelim 2 ev bi arsam var daha cok isteyebilirim hani mal varligim daha cok diyelim ya da bi arkadasin plazası var onun da mesela ronaldinho yu isteme hakkı var..adamın biri de kapıcı cocugu maçlara dahi gidemiyo kahvede izliyo bjkliler derneğinde beleşe milletin arasından sıyrılıp devre arası falan takiliyolar bu adam hiç transfer isteyemez..şarapçı bi abi var evi dahi yok bu adam hiç mi hiç isteyemez..hmmm anladım ben.. |
ayrıca cok cok görmek istiyosan misler gibi 'vip' kartımı gösteririm sana..bi de girerken ki muameleyi görürsün :) hadi canım bye sana. |
ronaldo ve crespo'yu birlikte getiririz, bu adami getiremeyiz.... |
Türkiye`de Saat: 19:12 . |