![]() |
!!!maci Satti Diyen Haindir!!! YOK BEŞİKTAŞ IMIZ MAC SATMIS YOK BİLEREK YENİLMİŞ BÖYLE SOYLEM YAPAN ARAMIZDA DA VARSA DEFOLSUN GİTSİN DURMASIN !!! OMER URUNDUL CAVUSOGLU VS VS GİBİ ŞEREFSİZLERİN SÖYLEMLERİ BİZİM BASKANIMIZIN :mad: BUNLARIN AGZINA SAKIZ OLUCAK LAFLARI YÜZÜNDEN BU MAC BİZİM İCİN KUPADAN DAHA ONEMLİYDİ ALMAMIZ GEREKEN Bİ MACDI 120 DAKKALIK YORGUNLUK O REHAVET VE İNONUDE KAYBEDİLEN 29 PUAN GİBİ OLAYLARI GOZ ARDI EDEREK BEYAZIMIZA SİYAH DUSURMEYE CALISANIN ALLAH BELASINI VERSİN TAKIMIMIZ ELİNDEN GELENI FAZLASIYLA YAPMISDIR VE SANS GOLUYLE YENİLMİŞDİR TÜMER METİN IN TOPUDA GOL OLSA EGER 2-0 DAN MACI KAZANICAKDIK BÖYLE Mİ MAC SATILIYOR ŞEREFSİZ KÖPEKLERLE BİZİ KİMSE KARISDIRMASIN !!!!! NOKTA not : bu konuyu acarken baya düşündum ama 1 hafta 10 gundur bizim ŞEREFİMİZE laf söylemeye calısan hatta bu forumuda gezen mısafir cobarde gallinalar icin actım özellikle !! Biz Şerefli ikinciliklerle ovunen bir klubuz bize bunu kondurmaya calısanlar kitapları karısdırsın babalarına sorsunlar tarihlerini sonra konussunlar...macın özeti de tamamıda lig tv dedir isteyen bi daha alır bi daha izler bi daha g... olur |
hay ağzını öpeyim canım kardeşim. |
+1903 o lafi digenin BJKLigindan suphe duyarim ben |
esere katılıyorum bizim duruşumuza şike yakışmaz ve son saniyede şike asla yapılmaz... |
arkadaşlar başımızda böyle bir başkan warken daha çok konuşuluruz saçma sapan açıklamar yapıyor şimdi maçı satmadım desen kim inanır ama ben diyorum ki arkadaşlar sadece hasan kabzenin mucizesi başka bişey değil ..................... |
BU TARZ KONULAR AÇARAKTAN, EZİKLERE ALET OLMAYALIM.. FAZLA YORUM YOK.. Sonra adamların konuştukları konulara bakın diye etiket olmayalım.. İsteyen istediğini der; benim tek sözüm İSMİMİZİ KÖTÜYE ÇIKARMAYA ÇALIŞAN taraflı insanlar (bunlarda bi takım gerçekleri kabullenemeyen çoğu ezikbahçe'li olacak) maçı tekrar seyretsinler görsünler.. Ezikbahçe ile oynadığımız futboldan çok kat daha iyi futbol oynadık ve bu forumu gezen fenerlilere sesleniyorum, yıllardır basbasbağırarak febe lehine taraflı eleştiriler yapan Rıdvan Dilmen'lerinin yorumunuda dinlesinler NTV'de.... Ve Forum Başkanına rica ediyorum burdan itibaren, şikeyle parayla bahsedilen konular varsa direkt kitlesin, silsin.... |
yazıklar olsunn.beşiktaşımın adı böyle kirli düşüncelerle anılmamalıydı.ama suç konuşanlarda değil suç, kendine yönetici kılığı verip de olur olmaz yerde gs şampiyon olsun diyenlerdedir.yapmayın allah aşkına yaa beşiktaşlılık bu değildir.beşiktaş maçı sattı diyenlere soruyorum;tarihte beşiktaşın şike yaptığına dair bana bir tane örnek gösterin.??? |
benim gs'li arkadaslarim bilene besiktas bizden cok daha iyi oynadi dediler , yenmeleri tesaduf takmayin |
maci satti diyenler hain+serefsiz+namussuz+ahlaksız... vb. |
özellikle Cordoba için sattı diyenler ayıp ederler,penaltı değilmiş ve ikinci yarı çıkmayacak iki top çıkardı,ona maç sattı demek ayıptır ve bazı Beşiktaşlı siteler ayıp ediyor,fenerin oyununa geliyor.Ama şu i....leri yenemedik ya kafam bozuk tek tesellim erdal kesmeyenin kafasına tükürdüm 15 yıllık kinim gitti. |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |