![]() |
"Besiktas" ve "Sike" kelimesinin ayni cümlede kullanilmasindan hic hosnut deyilim:mad: |
yaw usta takma kafana,biz mac satacak kadar adi degiliz zaten,gs cok aciz kaldi yanimizda ama mucize iste olmayinca olmuyor,sunlsri öyle bi yenmek istiyodumki,4 günde hem ezik hem sefil galibiyeti güzel olacakti ama kismet degilmis |
maçı satmadığımız doğrudur ama yenmek için de hiç bir çaba göstermeyip adamların ağzına sakız verdiler.. BJK dünkü GSyi her türlü yenmesi gerkeirdi. |
Doğru söylüyosun çamdibili sana katılıyorum geriye pas vermeyen SERGEN YALÇIN dün son dakkikalarda ortasahada boboya arapası verse kaleciyle karşı karşıya kalcak sergen geriye dönmeyi tercih etti neyse takmayın kafanıza sağlık olsun |
abi cordoba o 2 golün haricinde en az 2 tanede çok iyi şut çıkarttı yani onunda hakkını yemeyelim ancak cordoba son haftalarda çokça uzaktan gol yiyor kesinlikle gitmeli ! DÜn eğer ki forvetlerimiz yabancı tecrübeli forvetler olsaydı gs hayatının farkını yerdi kesinlikle en az 5-0 olurdu ! hep böyle oynasınlar canımızı verelim bea ! |
Cordoba maçı satmıştır bunu maçı çıplak gözle izleyen herkes gördü kimse bana burda o şerefsizi desteklemesin bynu daha öncede yaptı.Dün maçtan sonra soyunma odasında tüm futbolcular neden cordobaya saldırdı sizce,Beşiktaşlı her oyuncu elinden geleni yaptı cordoba hariç.onu bu maçta oynatanlarıda kınamak lazım ayrıca tabi |
inşallah şerefsiz dediğiniz adam takımda kalırda herkese bu tükürdüklerini teker teker yalatır. yaş olarak bizden büyük abilerimiz böyle davranırsa biz kanı deliler naparız Allah bilir, çok üzüldüm böyle düşünmenize. |
bu maçı satanın tezahüratı neydi öyle,yakıştı mı bize,adam maçı satsa necatinin topunu alırdı içeri,bir kaleci için en zor toptu o hem yakın mesafe hem de ayak koyma mesafesinde idi ve çoğu kaleci o topa sadece bakardı adam uçarak çıkardı o topu ama yaptığı konuşmalarla kulübümüzü bu olayların içine çeken yıldırım yedi bu golü,hiç bir Beşiktaşlı başka takımın şampiyonluğunu istemez,isteyen de BEŞİKTAŞIMI TERKETSİN HEM DE İLELEBET. |
Evet Arkadaslar Artik Bu Konuya Son Verelim.serefimizle Oynadik Ve Kaybettik.baska Dusunen Varsa Serefsizin Serefsizidir.gerci Onlarin Hepsi Serefsizde Ben Icimizdekilerden Bahsediyorum Sekil-a Kazim |
Neyse siz cordiyi desteklemeye devam edin uzatıp birbirimizi kırmayalım zaman herşeyi göstericektir. |
Türkiye`de Saat: 14:51 . |