![]() |
Rustu ve Yozgatlı KARTAL Rüştü ve Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'ta Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra uzun yıllar sarı lacivertli takımın kalesini koruyan Rüştü Reçber, bundan böyle Beşiktaş için ter dökecek.NTV'de son dakika gelişmesi olarak verilen gelişmede, siyah beyazlı takımla üç yıllık mukavele imzalayan Rüştü Reçber'in, önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş için ter dökeceği ifade edildi.. Fenerbahçe ile sözleşmesi bittiği için borservisi elinde olan ünlü kaleciye yılda 1 milyon 100 bin dolar ödeneceği belirtildi. Rüştü için geçtiğimiz gün Fenerbahçe'nin resmi sitesinde takımda kaldığına dair resmi bir açıklama yapılmıştı.. Mehmet Yozgatlı da Beşiktaş'ta Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un açıklaması da CNN Türk ekranlarında son dakika olarak alt yazı ile geçti. Kolot, Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada dün gece geç saatlere kadar yapılan görüşmelerin ardından 2 oyuncu ile anlaştıklarını ve sözleşme yaptıklarını açıkladı. Rüştü'ye yıllık 1.2 milyon Euro civarında bir ücret verileceği, Yozgatlı'ya ise 1 milyon Euro civarında bir para ödeneceği öğrenildi. Rüştü ile anlaşınca Runje'yi gönderme kararı alan yönetim, yabancı oyuncu kontenjanı için Helguera'yı ne pahasına olursa olsun transfer etmeyi düşünüyor. Diğer yabancı hakkında ise kararı teknik direktör Ertuğrul sağlam verecek. Kaynak : sporx.com ve DHA |
bence dogru runje gıtsın kontenjan acılır hem çok sevindim ya |
Hadi gel burdan yak..Tamam sağ kanadımız yok Yozgatlı eywallah. Rüstü ne oluyo kardeşim!..Hakanın var senin gül gibi illa alternatif arıyosan al birsürü genç var..İlla ezik olacak dimi bize gelecek adam..Ömer Çatkıç'ın bonservisi elinde git onu al kardeşim alt yapımıyız biz.. |
Rezalet ya..Rüştü ne demek. ahı gitmiş vahı kalmış salakca goller yiyen bir adamı. Üstelikte kaleciliğ konusunda dalgamızı geçtiğimiz birini tonla para verip almak ne demek yuhh olsun be..... yuhhh olsun. Doldurdular beşiktaşa fener hurdalarını... Bu kadar fenerli oyunculara hayransanız ..Gidin lan fenerde yönetcilik yapın o halde.. |
rüstü gereksizdi kaleyi hakana werseydik tam super olacaktı,yozgatlı iyi oldu |
iii oldu bi bakima seneye s.ligine giidicez yabanci bir forwet aliriz eziklerede kapak olur kime kafa tuttuklarini gorsunler |
2 iyi transfer....yabancı içi de kontejan çılıyor..... bu durumda... 1bobo, 2delgado, 3ricardinho...4tello... 5 boumsong muhtamelen gelecek... 6 bir ön libero....... bence delgado satılıp bir de "hızlı" bir forvet alınmalı.... -------------(yeni forvet)------Bobo------------ --------------------Ricardinho------------------ ----Tello-----------------------------M.Yozgatlı-- -----------------(Yeni ön libero)---------------- ....?----------Gökhan----Boumsong-----.......? ----------------------Rüştü-------------------- Sağ ve sol bek adamlar lazım..... |
IS-TE-MI-YO-RUM ezik lerden artik artik istemiyorum...yeter be Futbolcumu kalmadi. |
Alıntı:
bir Besiktaslii böyle kendi baskanina böyle kelimeler kullanmamali....nekadar kötü bi baskanimiz olsa da |
runje'yi çok beğeniyordum ama rüştü geldiyse, hakan ve murat'ın da varlığıyla kalması saçma olur, m.yozgatlı için ise fenerde tuncaydan sonra en beğendiğim adamdı, doğru ve yerinde oynatıldığında inanılmaz yarar sağlayacaktır, bu transferlerden dolayı yönetimi tebrik ederim ama bunun altında yine fenere nazire yapma düşüncesi mevcut ama bu sefer iyi birşey yaptılar, tekrar tebrikler... |
Rustu / Serdar(A.gunes) Boumsong(Gokhan) Toroman(Koray) Uzulmez(tello) / /M.Yozgatlı(A.Tandogan) Yabancı(Koray) Delgado(Rico) Tello(i.akın)/ /Bobo Nobre / Ön liberoya cok saglam bi adam sart makelele olmayacaksa yaya toure ideal yanlıslıkla kollo toure yazmısım |
on libero icin kolo toure diilde yaya toure olur ama onun da pesinde barcelona juve gibi ekipler var hatta 10 milyon€ yu gozden cıkarmıs durumdalar |
Beşiktaş'a uçtu Siyah-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam’ın istediği yıldız futbolcuyu 2 yıllığına renklerine bağladı. Mehmet, "Kartal’a geldiğim için çok mutluyum" dedi. İsmail Er / Hürriyet Dış transferde bugüne dek Sporting Lizbon’dan Şilili sol kanat oyuncusu Rodrigo Tello ve Ankaraspor’dan kaleci Hakan Arıkan’ı renklerine bağlayan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı’yı da 2 yıllığına kadrosuna kattı... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, "İyi bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Mehmet Yozgatlı bu mevkii için ideal isim. Eğer alabilirsek bize çok faydalı olur" şeklindeki sözleri üzerine harekete geçen Beşiktaş yöneticileri Celal Kolot ve Mario Berk, sarı lacivertli futbolcuyla görüşüp, transfer teklifinde bulundular. Menajeriyle de görüşüldü Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Yozgatlı, "Şartlarda anlaşırsak gelirim. Menajerimle görüşün" cevabını verince, Kolot ve Berk dün öğleden sonra menajer Haluk Canatar ile bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren görüşme sonucunda taraflar anlaşmaya varırken, son söz için iş futbolcuya kaldı. Deneyimli oyuncuyla da yapılan görüşmelerden istediği yanıtı alan siyah beyazlılar, son yıllarda ezeli rakibinden kopardığı 6. oyuncuyu da bünyesine katmış oldu. Sıkıntı çekmem Schalke 04’ün de peşinde koştuğu Mehmet Yozgatlı’nın konuyla ilgili olarak yakınlarına, "Hiçkimse alıştığı düzeni bozmak istemez. Ancak, Fenerbahçe yönetimi bugüne dek sözleşmemi yenilemeyince ben de diğer kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmeye aldım. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Bana son derece güzel bir teklifle geldiler. Yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardık. Kartal’a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş’ta herhangi bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, çünkü orada çok sayıda arkadaşım var. Mustafa Doğan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ali Güneş ve Murat Şahin’le sürekli görüşüyorum. Yöneticileri de beni çok iyi karşıladı" dediği belirtildi. Büyüklerin gözdesi 1979 yılında Almanya’da doğan Mehmet Yozgatlı, daha önce İstanbulspor, Galatasaray ve Adanaspor’da forma giydi. Beşiktaş’a transfer olan Yozgatlı, 3 büyük kulüpte forma giyen yedinci Türk futbolcu oldu. Daha önce de Refik Osman Top, Ali Soydan, Saffet Sancaklı, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, Sergen Yalçın, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarında oynamıştı. 3 defa B, 6 defa Ümit, 1 defa da A Genç Milli Takım’da oynayan 1.81 metre boyundaki Mehmet Yozgatlı, bu sezon Fenerbahçe’de 17 lig maçında görev aldı, 2 gol attı. Kartal’daki 6’ncı Fenerbahçeli Son yıllarda Fenerbahçe ile bağlarını koparan futbolcuların ikinci durağı genelde Beşiktaş oluyor. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı Mehmet Yozgatlı, önümüzdeki sezon Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan 6’ncı Fenerbahçeli futbolcu olacak. Murat Şahin, Fahri Tatan, Mert Nobre, Ali Güneş ve Mustafa Doğan daha önce sarı lacivertli takımda görev yapan isimler. Beşiktaş, son 3-4 yıl içerisinde daha önce sarı lacivertli takımda forma giyen Tayfur Havutçu, Tayfun Korkut, Ahmet Yıldırım ve Emre Aşık’a da kapılarını açmıştı. |
mehmet yozgatlı ve rustu cok iyi oldu bolece runje ye yol gorundu yabancı hakkımızı da ricardinho yu gondermeden yapmıs oluruz gercekte cok mutlu oldum bu habere eger ricardinho gidseydi hakkatten aglardım :D:D |
rüştüde kaygılarım var ama mehmet yozgatlıya çok sevindim.İnşallah rüştü kendini düzeltir eski formunu yakalar |
yazik sen nasil besiktaslisin baskanimiza tüpcü diyorsun sen cok biliyorsan sen olsaydin aday rüstü runjeden iydir iyi hem runjenin yerine kaliteli oyuncu aliriz |
Arkadaşlar,camianızı canı gönülden tebrik ediyorum.Gerçekten çok kaliteli bir başkanınız var.Feneri batırmak için elinden geleni yapıyor.Bizler de galatasaray taraftarı olarak,yeni transferlerinizi zevkle izliyoruz.Yozgatlı ve Rüştü,sizlere hayırlı uğurlu olsun. Feneri Ezen Bizdendir :D Onlardan bir de Alex'i çalarsanız tam süper olacak :D |
zaten baska kimseyi alamazlar |
Mehmet Yozgatlı hadi neyse ama Rüştü nereden çıktı Allah aşkına birisi açıklasın. Futbol hayatı bitmek üzere olan birisini niye alırlar. Bir de yediği golleri göz önüne alırsak neler yaşanabileceğini düşünemiyorum!!! |
Allah bu yönetimi bildigi gibi yapsin, tamam Yozgatliyi anladik ama Rüstü'yü neden aliyorsun? Mantik ne? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yozgatlı bence çok klas transfer hayırlı uğurlu olsun tekrar. Rüştü olayına gelince de,dışardan izlediğim kadarıyla Rüştüyü,Runjeye tercih ederim.Rüştü bi form tutarsa tadından yenmez.Hem Runjeyi gönderirseniz de yabancı kontenjanınız açılır.Bakın biz de Türk kaleciye geçiş yaptık artık... Bence üzülecek kırılacak hiçbirşey yok başkanınıza,Adam feneri batırmak için elinden geleni yapıyor. Yeni transferlerinizin tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum..... |
yinemi fener artığı yuh yaaa gülüyorum artık yaaa |
Runje gidecek 2 yabancı alınabilecek işte.Daha ne kızıosunuz.Üstüne basa basa yozgatlı süper olur dedim.Bütün fb yazarları zicoya çok kızgındı bunun için.Yozgatlının gelişi çok sğper oldu.Şimdi hem rüştü hem hakan arıkan kalemiz sağlam.Biri sakatlansa diğeri war dierine bişii olsa m.şahin war... |
bence ikiside iyi transfer.yılar önce transfer döneminde trafik kazası geçirdiği için rüştüyü almayan o zamanki yönetimin hatasını geçte olsa bu yönetim telafi etmiştir.runje ligin 2.yarısında gerçektende iyi bir performans sergilemişti.rüştü transferi gerekmiyebilirdi de.ancak yabancı kontenjanını ricardinyo yu satarak boşaltmasındansa kaleciyi satarak boşaltması daha mantıklı.inşallah bu yıl en azından güzel futbol oynayarak ve camia olarak kenetlenerek başarılarla geçiririz. |
|
yaw arkadaslar m.yozgatli iyide rüstünün ne isi var bizde??? bide champions luege´de oyniyoruz bence runje kalmali rüstü bizi vallah batirir |
yaa beyler bu ıkı ısmı aldık 2 yabancı hakkımız oldu az önce tv8 de izledim hala ricardinhoyu göndermeye çalışıyolarmış madem 2 yabancı kontenjanımız var niye ricoyu göndermeye çalışıyolarki |
runje toparlamstı ya ne die rustuyu aldık ki...yozgatlı ii oldu bnce;) |
siz 72 m. dan fazla borçla kimi istiosunuz arkadaşlar kim gelsin ronaldinho mu borç batağındayız destek çıkın şu takıma istiyorum istemiyorum deil en büyük transfer ertuğrul sağlam gerisi yalan şimdi tüpçü dediğiniz o adamı aşağılacağınıza birz para kazanında sizi görelim o koltukta geldiler hayırlı olsun ama 4 kaleci yanlış seçim tmm deneyimli ama görücez işte her zaman yanındayız kartall uçur bizi göklere istersen yaralı ol istersen kanadın kırık olsın biz seninleyiz en büyük aşk BEŞİKTAŞK bu kadar |
KARTAL ADETİ BOZMADI !!! SON yıllarda Fenerbahçe ile bağlarını koparan futbolcuların ikinci durağı genelde Beşiktaş oluyor. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı Mehmet Yozgatlı, önümüzdeki sezon Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan 6’ncı Fenerbahçeli futbolcu olacak. Murat Şahin, Fahri Tatan, Mert Nobre, Ali Güneş ve Mustafa Doğan daha önce sarı lacivertli takımda görev yapan isimler. Beşiktaş, son 3-4 yıl içerisinde daha önce sarı lacivertli takımda forma giyen Tayfur Havutçu, Tayfun Korkut, Ahmet Yıldırım ve Emre Aşık’a da kapılarını açmıştı. |
Kartalhaber hemen not düşmüş Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırımın kalbini söküp aldı diye.. Noldu şimdi aldıkta..... Geçen senenin aynısı olursa hiç iyi olmaz. Geçen senede Nobre'yi alıp Tümer'i kaptırmıştık.. Bu senede aynı senaryonun tekrarı olabilir gibi.. İstermisiniz İbrahim Toraman'da yamuk yapsın:D |
fenerbahçeden alınan futbolcular biraz moralimizi bozuyor ama yozgatlı beşiktaşın aradığı adamdır. Bence nihat kahveci den eksiği yok. Rüştü ye gelince runje yi aratmayacağı kesin runje ye para ödeneceğine rüştü ye ödenecek ve yabancı kontenjanı açılacak. Eğer o kontenjana iyi bir yabancı alınırsa rüştü transferi iyi iş olur. |
m.yozgatlı transferi çok iyi oldu yönetimi tebrik ediyorum, sağ kanat sorunumuz bence bitmiştir, şimdi ön libero forvet ve stopere bi adam alınırsa takım hazır olacak bence... |
Alıntı:
|
runje gidecek mi kalacak mı eger runje kalacaksa rüştü neden alındı fenerden böyle mi intikam alıyorsunuz alsaydın tuncayı o fenere 3-5 yıl yeterdi ama sen gidip rüştüyü alıyorsun rüştünün ahı gitmiş vahı kalmış |
ya babalar rüştüye olan bu tepkinin sebebi nedir anlamadı.runje ayarsız bi kaleciydi ilk yarıda bize çok puan kaybettirdi.tamam rüştüde ayarsız bi kaleci olabilir ama o zaman yine rüştü tercihi mantıklı.çünkü runje yabancı kontenjanını dolduruyor.yozgatlıya gelince alınması gereken bi adamdı alındı.bırakın bu eziklerle kıyas yapmayı |
rüştüyü zamanında bütün seyirci alkışlamıştı diye hatırlıyorum adama ezik gözüyle bakmak yanlış zaten, siz boşverin rüştüyü önemli olan m.yozgatlının alınması... |
Yozgatlı iyi yararlı olur ama Rüştü??? yabancı kontenjanı açılırsa gereksiz bi transfer olmuş olur. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:02 . |