![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Para fazla geldi saçacak yer bulamıyo yönetim..rüştü ne arkadaş yaa hangi akla hizmett... |
Mehmet Yozgatlı ilaç olur bence senelerdir çektiğimiz sağ kanat sıkıntısına.ama rüştüye anlam veremedim... |
Alıntı:
Fener in cürüklerini aliyoruz bu nereye kadar? allahim daha sacma transfer ler olamaz siz bekleyin tello kurtarir bizi:stupid: |
Runje yi yerden yere vuranlar şimdi kalkmış neden gitti diyorlar.Medyada dahil.Anlamadım gitti valla.Adam kaç maçı kurtarmış,ve en önemlisi kaç puan kaybettirmiş.O puanları yazsak şampiyonuz yaw.:smile: Bence rüştü çok isabetli bir transfer.Fb den alsak ne olacak.Koskoca figo barcelonadan can düşmanı reale gitmiş daha neolsun.Onun için bunları pek takmıyorum.Bence seneye kalede sorun olmaz.Rüştü,Hakan,Murat üçlüsü gayet iyi.Hem yabancı kontenjanımızın açılması yönündende güzel runje nin gitmesi.Şimdi rahat rahat bir ön libero birde stoper alabiliriz.Rico paşada giderse onun yerinede bir forvet aldıkmı seneye uçarız.Hem avrupada hemde türkiyede.Ama yabancılar iyi olmalı tabi.Başkana güveniyorum... |
hayırlı olsun ikisinede umarım bu transferler gelecek sene bize yarar va fbliler ddli edecek futbol oynarlar |
Alıntı:
|
arkadaşlar yapmayın. Rüştü'yü ben fenerdeyken bile severdim. Gerçekten iyi kaleci. Yozgatlı zaten iyi transferler güzel oldu. Hem feneri zayıflattık hem kızdırdık hem de kendimizi güçlendirdik |
arkkadaş ben de bu forumda koskoca beşiktaşımızın 6000 üyeye ulaşan üye potansiytelindeki forumunda başkanımıza en büyüğümüze beyimize tüpcü denmesini sindiremiyorum içime saçmalamayın aloo !!!!! |
Türkiye`de Saat: 15:34 . |