![]() |
Barça’da Kara Liste Belli Oldu! Haydi yönetim! Şampiyonluğu son maçta Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da, sportif direktör Txiki Begiristain önümüzdeki günlerde, gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncularla görüşme yapacak. Barca’nın sezonu kupasız kapatmasından sonra takımda büyük bir revizyona gidileceği konuşuluyor. Begiristain bu hafta, Juliano Belletti, Sylvinho, Thiago Motta, Edmilson :deal: , Ludovic Giuly, Santiago Ezquerro ve Javier Saviola’nın menajerleriyle görüşecek. Oyunculara hizmetleri için teşekkür edecek olan kulüp, kalmak isteyenlere hayır demeyecek ama bu oyunculara önümüzdeki sezon fazla forma şansı bulamayacakları belirtilecek. Eidur Gudjohnsen, Rafa Márquez ve Lilian Thuram da iyi teklif gelirse gönderilecek oyuncular arasında. Geçen hafta orta alan oyuncusu Deco takımda işlerin değişmesi gerektiğini söylemişti. Söz konusu değişim başlamış görünüyor. Kaynak: Goal.com/tr/ |
Marquez gelsin!!!! İsterim vallah... |
Edmilson + Marquez |
Valla ordan kim gelirse gelsin. |
marquez ve thuram olabilir ama thuram yaşlandı artık |
Edmilsonu tek gecerim... bize en cok yarari dokunacak oyuncu!!!! keske bize gelse be iki bölgeyi birden kapatiriz... |
gudjohnsen + edmilson |
keske gelse edmilson |
Thiago Motta ön liberoya ve Edmilson da defansa hiç fena olmaz hani ama. bize yedirmezler bu adamları. |
tabikii defansa thuram olsun.. |
motta+marquez dehşet olur |
eDMiLsOn |
ahhhhhhhh edmilson ahhhh bi gelse varya ne super olur bide assuncao, heralde ricardinho-assuncao-edmilson omurgası ile sambanın kralını yaparız bakalım ozaman aziz cıkıp imza toreninde amigo gibi bagarabilomu ama nerdeeeeee |
Sadece Saviola yeter. O zaman Forma nasıl satılrmış görsün ezikler işteee |
Alıntı:
|
edmilson gudjohnsen ve marquez :D |
Toprak edmilson iyi bir secim olur ama bence forvete de saviola kral olur.Real Madrid in istediğini soyleyen arkadas gelişmelerden biraz uzak kalmış.İnanılmaz cuzi bir rakam onerdi Real saviola ya oda kabul etmedi.Şuanda anlaştığı takım yok bekleyip gorecegiz.Buarada cok zaman sonra foruma başka bi nick le katılıyorum :) |
Alıntı:
|
Juliano Belletti , Thiago Motta bize uygun bu |
AAAAAHHH HAYELER KESKE GERCEK OLSA.....INSHALLAH |
arkadaşlar ne Motta sı motta barca da kaçtane güsel maç oynadı o bısım ıstdğms oyncu değl.ama marquez tam bıslık tabı edmılsonda ama ıksnden brını alrsak onnede makaleleyı alrsak ooo harıka olur. |
motta ve edmilson |
alinacak asil adam bence Giuly ama oda ülkesine dönmek istiyor diye okudum bi dergide..Marsilya ve Monaco kancayi atmislar bile |
Hadi her seferinde kafamiza menejer kesilen yöneticiler, hadi görelim sizi. |
saviola+thuram gelsin |
THURAM ve EDMILSON... |
Guıly + Edmilson .. |
Thuramı alabilirlerse alsınlan hemen.Süper bir transfer olur. |
edmilson derim ama gelmez tabi o baska durum |
güzel düşler... |
Yönetim Kurulu Giuly i alabilse ahhh ah bizim kanatlara ihtiyacımız var ön libero defans sağlam ama kanatlar..Giuly diim başka bişi demiim:) Bakın o zaman görün orta saha ve forveti özellikle Nobre yi.. |
ben beLLetti yi göndercekLerini hiç sanmam....eğer gönderirLerse biz hiç kaçırmayaLım... |
EDMİLSON GELSİN YETER |
edmilson kesin gelmeli ama bizim yöneticilerin bu adamların gözden cıkarıldıgından haberi bile yoktur. |
Hiç ümitlenmeyin. "Yıldız getirecez, yıldız getirecez, Türkiye ayağa kalkacak" gibi laflar ediliyo ama klübün beş parası yok. Ucuza bir oyuncu düşürüp -kim olduğu belli olmayan- "Alın size yıldız" diye önümüze koyacaklar. Seneye de "Bu adamdan nasıl kurtuluruz" diye kara kara düşünecekler... Her sene aynı senaryo........ |
Saviola'yı alsak müthiş olur |
marquez |
Marquez ve Edmilson'u alsınlar ozaman adam gibi transfer yaptılar diyelim.. Ama hiç ümidim yok |
edmilsonu alsınlar direk helgueradan daha kaliteli ve o da hem onliberop hem defans oynuyabilio |
Javier Saviola ve Edmilson süper olurdu. |
Türkiye`de Saat: 03:06 . |