bjkartal | 22-06-2007 12:23 | Kabze Kartal’da
BEŞİKTAŞ yurt içinden bir bomba daha patlattı: Hasan Kabze. Fenerbahçe’den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı’yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar dün de Galatasaray’ın golcü futbolcusu Hasan Kabze ile her konuda el sıkıştı. 2008 yılına kadar Galatasaray’lamukavelesi olan Hasan Kabze için Kartal’ın, Cim Bom’a 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Gizli tutulan transferin resmi açıklaması birkaç gün içinde yapılacak.
bu haber fotosporda geçiyor ve kolpasporun verdiği ezik haberine bakın ciddiyetini anlayın:
Ronaldinho: Ben de Fenerliyim
Dünyanın en iyi futbolcusu olarak lanse edilen Ronaldinho: “Roberto Carlos ve Zico yüzünden ben de artık Fenerbahçe taraftarıyım...” BARCELONA’NIN Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, Roberto Carlos’tan sonra Fenerbahçe’yi yakından takip edeceğini söyledi... Ülkesinde Globo’ya konuşan Brezilyalı yıldız, “Carlos’un Milan’ı değil de Fenerbahçe’yi tercih etmesi beni heyecanlandırdı... Zico’nun da Fenerbahçe’nin başında oluşu benim Türk kulübüne olan ilgimi daha da arttırıyor... Bundan sonra elimden geldiğince Fenerbahçe’nin maçlarını izlemeye gayret edeceğim... Ben de artık Fenerbahçe taraftarıyım. Umarım Avrupa’da da başarılı olurlar” diye konuştu.
ben bu habere biyerimle gülerim... http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c10120.jpg |