![]() |
Geremi ve Makalele transferleriyle ilgili ilginç bir mesaj!!! ilginç geldi de paylaşmak istedim bu herif nerden biliyor acaba!!! bjk_Aykut ( 22-06-2007 16:39:16 ) http://www.maraton.com.tr/img/star.gif http://www.maraton.com.tr/img/star.gif http://www.maraton.com.tr/img/star.gif Beşiktaşın bombası yarın patlıyor.Bakalım Carlosve Lincoln konuşulacakmı.Geremi ve Makalele ikisiylede anlaşma sağlandı arkadaşlar işte Beşiktaşım budur alamıyacağımız oyuncu yok.İkiside Beşiktaşıma hayırlı olsun.Büyük ihtimalle BJK tv bu gece müjdeyi veriyor iki oyuncu aynı anda gelecekler Türkiye futbolcu görecek kaynak: ¤ Maraton | iddaa ¤ bjk_Aykut isimli yorumcu!!! |
arakadaş çok emin konuşuyoki yönetimden tanıdıkları var heralde |
yok artık adam kopmuş :D:D |
ama dogru olabilir. |
bjktvde yozgatlı alınmadan önce bi msj geçmişti ..MEHMET YOZGATLIYLA ANLAŞDIK YARIN BASINA DÜŞCEK ÇOK SAĞLAM Bİ KAYNAKTAN ÖĞRENDİM DİYE ADAMIN DEDİĞİDE OLDU ..İNŞLAH O ADAMDIR :D |
insallah dogrudur :D bende okudum bu yorumu maratonda |
INSALLAH |
İKİSİNİN BİRDEN olması saçma bence. İnandırıcı değil. |
yok arık daha neler yani...sanmam,imkansız... |
İnsan inanmak istiyor ama çok zor. |
Sanmıyorum :D |
Aynı mevkiye 2 adam olur mu? Bence ya biri ya da diğeridir. İkisini birden almak ne kadar akıllıca ki... |
valla bisımkılern bı halt yıyıceği yok bnce baksanza gs 1-2 haftya lıncollnu aldı bsımkler 1 aydr uğrasıyolar ama elde var sıfır!!!! sanmyorum ama makalele yı alacaklarsa tabı geremıye gerek yok geremı sağ açıkta ortada oynuyo bıse 1 tane de defans lasm collocnı olablr., bakalm ınş.ıyı bır haber geklir. |
Alıntı:
İkinci olarakta yaşça büyüğün olarak (tahminen yazıyorum) yazım dilin konusunda bir ricam olacak. Güzel Türkçemizi kurallarına göre kullanalım lütfen. Gerçekten yazım biçimini gördüğümde çok üzüldüm. |
Çöldeki yağmur gibi geldi bea=))Ne diyelim gerçektir inşallah... |
Geciniz... |
abi hangi parayla ya anlamıyorum böyle bombaları.... bu arada geremi sağ bek de oynuyor |
inanmak içim herşey, verirdim lincoln gelmeden patlardı :D |
ikisinin olması saçma pek inandırıcı deil |
Beşiktaş chelsea'den bu oyuncuları rahatlıkla bonservisini çok ucuza hatta para bile vermeden alabilir. Celal Kolot2un abromovich ile çok yakın dostlukları var. Fakat bu oyuncuların türkiye'ye gelmek isteyip istemeyeceği belli değil. belki makalele olabilir ama Geremi gelmez çünkü amacı 1-2 sene daha avrupada kalıp AB vatandaşlığına geçmek. |
ya yalan ya maraton da biri sallamış bende abromoviçi tanıyorum yıldırım demirörenle konuştu terry ve essieni 2 seneliğine bize verceklerini sölemiş anlaşma sağlanmış 2 sene bizde oyanayacaklarmış :D:D geçiniz maratonda sıkma haber o |
arkadaslar, ismail er, fatih dogan derken, simdi artik "saglam kaynak" olarak maraton sayfasinda her cocugun üye olabilip, her takim taraftarinin yorum yazabildigi yorumlarimi kaynak olarak gösteriyorsunuz? birtane iyi oyuncu gelecektir bukadar tantanadan sonra, ismi gecen oyunculardanda olabilir, fakat tevez, essien gibi isimleri gecelim lütfen. |
hatta ve hatta drogba içibnde görüşmeler dvm ediomuş mario berkle abarhimoviçin amcaoğlu olduğu açıklanmış :D |
Alıntı:
|
bence basın yalan sölüor |
transferi kendisi bitirmiş gibi |
inş doğrudur |
ya ne günlere kalmışızda haberimiz yok.artık basının yalanlarıda kesmedi altta yorum yapanlara inanır hale geldik.hey allahımmm.bunlar yönetimin suçu kimseye kızmamak lazım. |
ikisi birden olmaz da transfer zamanı çıkar böyle atışı kuvvetli arkadaşlar inanmayın . Saat şu an 03:05 ama hala 1 bomba yok . :D :D :D |
saat 03:25 fotomac edmilson ve assuncao u aldı arkadasın bombalar patlamadı |
ya millet salliyor kim tutarsa bak biz demistik diyecekler |
YALANNN!!!keşke gerçek olsa |
saat:356 bir şey yok bizde mal gibi bekliyoruz ama bjk sevgisi işte neyaparsın |
eh stoper alacaz diye bas bas bağırıyolar acaba hangisi stoper?? |
Alıntı:
|
saat ertesi gün 18:13 hala bi şey yok |
pazartesiye kadarda bisey olmaz...bosuna yorulmayin |
bunlar kolpa itimat etmeyin.her sene çıkar bu yönetime yakın adamlar.bjk ikisini birden neden alsınki.ama yıldırım demirören sever böle süprizleri.geremi sağ bek oynar.makalele de ön libero.böylece stoper de toromanla zan olur.gayet mantıklı bence.inşallah olur. |
saat 22.03 hala yok...... |
bomba yarın patlayabilir. yönetim lincoln transferini gölgede bırakmak için beklemede gibi geliyor bana. |
Türkiye`de Saat: 00:55 . |